تالار گفتمان مانشت

نسخه‌ی کامل: هاروارد را فراموش کنید، یکی از بهترین موسسات دانشگاهی جهان در ایران است!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
هفته نامه آمریکایی نیوزویک:
دانشگاه هاروارد را فراموش کنید!!

اینجا ایران است....

Forget Harvard.....Here is IRAN

.


هفته نامه آمریکایی نیوزویک:
هاروارد را فراموش کنید، یکی از بهترین موسسات دانشگاهی جهان در ایران است!

موفقیت ها و پیشرفت های علمی ایران در سال های اخیر که بارها مورد اذعان و تحسین معتبرترین نشریات علمی جهان قرار گرفته از دید رسانه ها و محافل خبری غرب نیز دور نمانده است به طوری که هفته نامه آمریکایی «نیوزویک» در شماره اخیر خود در گزارشی با عنوان «دانشجویان درخشان جمهوری اسلامی» به حیرت و تمجید اساتید و جامعه علمی آمریکا از حضور درخشان دانشجویان ایرانی در عرصه های علمی جهانی پرداخته است. ....


به گزارش ایسنا، در ابتدای این گزارش که با زیرتیتر «هاروارد» را فراموش کنید، یکی از بهترین موسسات دانشگاهی جهان در ایران است!» به موفقیت های دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه صنعتی شریف در عرصه های بین المللی اختصاص یافته، آمده است: «در سال 2003 مدیران دپارتمان مهندسی الکترونیک دانشگاه استنفورد هنگامی با گروهی از دانشجویان خارجی مواجه شدند که با نمرات بی سابقه ای امتحانات دشوار ورودی دوره دکتری دانشکده را پشت سرگذاشته بودند، شگفت زده شدند. اینکه این جوانان پر سر و صدا آمریکایی نبودند، جای تعجب نداشت چرا که دانشجویانی از آسیا و سایر نقاط توانسته بودند مجوز ورود به این دوره را درآمریکا به دست آورند.
به گفته مسوولان استنفورد، نکته شگفت این بود که بیشتر برگزیدگان از یک کشور و یک دانشگاه آمده بودند: دانشگاه صنعتی شریف در ایران!»
به نوشته این هفته نامه، استنفورد به یکی از مقصدهای اصلی برای فارغ التحصیلان دانشگاه شریف تبدیل شده است. به طوری که به گفته بروس ای ویلی، از رئیسان سابق دانشکده مهندسی الکترونیک استانفورد، دانشگاه صنعتی شریف یکی از بهترین دوره های مهندسی برق در جهان را برای دانشجویان دوره لیسانس اجرا می کند و با توجه به اینکه داوطلبانی از سرتاسر جهان، از جمله دانشگاه ام آی تی، استنفورد و انستیتو تکنولوژی کالیفرنیا، دانشگاه تسینگهوا در چین و کمبریج در بریتانیا در امتحانات ورودی استانفورد شرکت می کنند، این افتخار کمی برای این دانشگاه نیست.
نویسنده گزارش نیوزویک در ادامه می نویسد در حالی که مناقشه درباره برنامه های هسته ای - صلح آمیز - ایران در دنیا خبرساز شده است، دانشجویان ایرانی به عنوان ستاره های علمی در حال کسب اعتباری بین المللی هستند. البته این تنها مسوولان استنفورد نیستند که متوجه این نکته شده اند; بلکه دانشگاه های کانادا و استرالیا، یعنی کشورهایی که محدودیت های کمتری برای صدور ویزا دارند، از افزایشی قابل توجه در پذیرش دانشجویان ایرانی خبر داده اند به نحوی که تعداد دانشجویان ایرانی در کانادا از سال 1985 تا کنون 240 درصد افزایش یافته در حالی که روزنامه های استرالیایی گزارش کرده اند که تعداد دانشجویان ایرانی در آن کشور در خلال پنج سال گذشته پنج برابر شده و به حدود 1500 نفر رسیده است.
در ادامه این گزارش آمده است که فارغ التحصیلان دانشگاه شریف و سایر موسسات آموزشی برتر در ایران، مانند دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی اصفهان به بازیگران اصلی در صحنه المپیادهای علمی جهان پیوسته اند و جوایزی را در رشته های فیزیک، ریاضیات، شیمی و رباتیک نصیب خود کرده اند و به عنوان گواهی بر این موفقیت تازه به دست آمده، اخیرا شهر اصفهان میزبان المیپاد بین المللی فیزیک بود، افتخاری که نصیب هیچ کشور دیگری در خاورمیانه نشده است زیرا هیچ یک از همسایگان ایران دانشگاهیانی با چنین کیفیتی ندارد
نویسنده گزارش می افزاید که شرکت های غربی فعال در زمینه تکنولوژی نیز که از دانشگاه ها عقب نمی مانند اخیرا در صدد جذب این گروه از ایرانیان برآمده اند و شرکت های مستقر در دره سیلیکون، محل تمرکز شرکت های مرتب با فن آوری اطلاعات، از گوگل گرفته تا یاهو و همچنین موسسات تحقیقاتی در غرب صدها تن از فارغ التحصیلان ایرانی را استخدام کرده اند و برندگان المپیادهای علمی به خصوص مورد توجه کارفرمایان هستند.
نیوزویک در ادامه به پیشینه دانشگاه صنعتی شریف که در سال 1965 تشکیل شده و بسیاری از اعضای هیات علمی دانشکده های آن را در گذشته، تحصیل کرده های دانشگاه های خارج تشکیل می دادند، یکی از رموز موفقیت دانش آموختگان دانشگاه صنعتی شریف را سیستم دبیرستانی ایران عنوان کرده که در آن برخلاف مدارس آمریکا، دانش آموزان با مقدمات علوم آشنا می شوند.
به عقیده نویسنده نیوزویک در عین حال، برخی مشکلات اقتصادی و اداری و تحریم های غرب که به اذعان وی حتی واردات تجهیزات علمی را به ایران با مشکل مواجه کرده و دامنه آن برخوردها و کارشکنی های سیاسی و غیرعلمی برخی نشریات در محروم کردن محققان ایرانی از انتشار نتایج تحقیقاتشان و مانع تراشی در صدور ویزا برای شرکت پژوهشگران ایرانی در کنفرانس های علمی خارجی را نیز در بر گرفته، فراروی جامعه علمی داخل کشور وجود دارد.
گفتنی است، روزنامه «واشنگتن پست» نیز چندی پیش در گزارشی با اشاره به سفر اخیر برنده آمریکایی جایزه نوبل فیزیک 1976 به ایران و استقبال گرم دانشجویان از وی با اذعان به روند فزاینده گسترش فعالیت های علمی و تحقیقاتی در ایران، پیشرفت ها و تلاش های گسترده محققان کشورمان در حوزه های مختلف فن آوری و رسیدن به جایگاه یکی از پیشرفته ترین کشورهای جهان را مورد توجه قرار داده بود.
چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۷


مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.


البته خبر قدیمی هست شاید واسه افرادی که نشنیده باشند جالب باشه
این خبر واسه اون وقته که دلار 1000 تومن بود.
(24 شهریور 1391 10:31 ب.ظ)MohammadTaher نوشته شده توسط: [ -> ]یکی از رموز موفقیت دانش آموختگان دانشگاه صنعتی شریف را سیستم دبیرستانی ایران عنوان کرده که در آن برخلاف مدارس آمریکا، دانش آموزان با مقدمات علوم آشنا می شوند.

این قسمتو من متوجه نشدم. مگه دبیرستانای آمریکا از پایه کار نمیکنند ؟
چه جالب!
لینک اصلی خبر فیلتره!!!!!!!!!!
ممنون دوست عزیز بابت خبرت
ولی سعی کن خودتو کمی آپدیت کنی!!
(24 شهریور 1391 11:01 ب.ظ)nafiseh1366 نوشته شده توسط: [ -> ]
(24 شهریور 1391 10:31 ب.ظ)MohammadTaher نوشته شده توسط: [ -> ]یکی از رموز موفقیت دانش آموختگان دانشگاه صنعتی شریف را سیستم دبیرستانی ایران عنوان کرده که در آن برخلاف مدارس آمریکا، دانش آموزان با مقدمات علوم آشنا می شوند.

این قسمتو من متوجه نشدم. مگه دبیرستانای آمریکا از پایه کار نمیکنند ؟

البته من شنیده هام رو میگم، مطمئن نیستم:

ریاضیات و فیزیکی که ما تو راهنمایی و دبیرستان میخونیم، تازه اونا تو دانشگاه یاد میگیرن. در عوض اونجا از دبستان تا دبیرستان تأکید بر اخلاق اجتماعی، روابط اجتماعی، آیین زندگی، و همه اون چیزایی که ما تو کشورمون کم داریم. آره افراد با سواد خیلی تو کشور ما هستند ولی تعداد معدودی اخلاق مناسب دارند.

انتقاد پذیر نیستیم ... تعصبات بی جا داریم ... دوست داریم یکی رو خراب کنیم و خودمون پیشرفت کنیم ... مسئولیت پذیر نیستیم ...

همون مثالی که همه شنیدید که تو مهدکودک های ژاپن به بچه ها چی یاد میدن و اینجا چی!
رسانه و مدارسِ ما چی یاد میده: دروغ گویی! نفرت !

همه چی هوش و سواد و درس نیست ... انسانیت مهمتره.
پسر خاله ام داره دکتری رو در دانشگاه لاوال کانادا میخونه که جزء بهترین دانشگاه هاست ( ارشدش صنعتی اصفهان بوده )
چند مدت پیش که یه سر اومده بود ایران از تفاوت دانشگاه ها پرسیدم ازش ،
اون میگفت توی دنیا برخی از دانشگاه های ایران در مقطع کارشناسی بینظیرن ، البته فقط برخی از دانشگاه ها و برخی از گرایش ها
اما برای تحصیلات تکمیلی همون دانشگاه ها اصلا براشون جذابیت مقطع کارشناسی رو نداره ، علتش هم پایه و تئوری بسیار عالی دانشجویان ایرانیه که توی مقطع کارشناسی کسب میکنن ، اما در تحصیلات تکمیلی قراره از این پایه استفاده بشه و توی عمل بیاد ، اینجاست که دانشگاه های ایران نسبت به دانشگاه های معتبر دیگه دنیا کم میارن!
اگه یه امریکایی این پست رو بخونه میگه(خطاب به ایرانیا): (Good for you(with an apparent sarcasm in his voice
این خبر رو خیلی وقت پیش خوندم. جدید نیست.
خیلی دوست دارم درمورد دانشجویان ایرانی دانشگاه صنعتی ام ای تی، اطلاع پیدا کنم. سرچ هم کردم اما چیز خاصی پیدا نشد.
شنیدم که دانشگاه ام ای تی، برای دانشجویان خارجی(کشورهای خارجی) محدودیت داره، یعنی از هر کشوری شاید یک یا دو نفر(دقیق نمی دونم چند نفر) برای تحصیل در دانشگاه مجاز هستند، و جالبتر اینکه این محدودیت برای دو کشور هندوستان و چین وجود نداره.
دوستان اگه مطلبی دارید در این زمینه بفرمایید که استفاده کنیم.
دوستان؛ ایشون خودشون هم ذکر کردن که خبر مال الان نیست. آخر مطلبو بخونید متوجه میشید Smile
(25 شهریور 1391 01:19 ق.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: [ -> ]این خبر رو خیلی وقت پیش خوندم. جدید نیست.
خیلی دوست دارم درمورد دانشجویان ایرانی دانشگاه صنعتی ام ای تی، اطلاع پیدا کنم. سرچ هم کردم اما چیز خاصی پیدا نشد.
شنیدم که دانشگاه ام ای تی، برای دانشجویان خارجی(کشورهای خارجی) محدودیت داره، یعنی از هر کشوری شاید یک یا دو نفر(دقیق نمی دونم چند نفر) برای تحصیل در دانشگاه مجاز هستند، و جالبتر اینکه این محدودیت برای دو کشور هندوستان و چین وجود نداره.
دوستان اگه مطلبی دارید در این زمینه بفرمایید که استفاده کنیم.

آره منم شنیدم
یه مصاحبه هم از یه دانشجوی دکترای مکانیک خوندم که گفته کلا 30 تا ایرانی تو ارشد و دکترا داره ام آی تی.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(25 شهریور 1391 09:43 ق.ظ)reza_dev نوشته شده توسط: [ -> ]آره منم شنیدم
یه مصاحبه هم از یه دانشجوی دکترای مکانیک خوندم که گفته کلا ۳۰ تا ایرانی تو ارشد و دکترا داره ام آی تی.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.


فکر نکنما!
فقط سه نفر از هم دوره ای های مدرسه ی ما الان ام آی تی هستن! شایدم جزو همون سی نفرن! ولی بعیده!
خب این مصاحبه واسه سال 89 هست شاید الان بیشتر باشن.
بالاخره بحث MITهست یا هاروارد؟Big GrinBig Grin
مطمئن باشید بیشتر هستند ایرانیها.
البته تو دکترا طبیعتا" کمترند.
یه استادی داشتیم تو ارشد که از دانشگاه دیگری میومدند . ایشان از ایران بورس گرفته بود و رفته بود ارشد را از MITگرفته بودند ولی برای دکترا نتونسته بود بمونه.
استانفورد دانشگاه نسبتا" گرانی است . در رشته برقش ایرانیهای زیادی هستند.
معروفترینشون که اکثرا" میشناسند از قدیمیها "دکتر عارف" معاون اول آقای خاتمی و استاد دانشگاه شریف و در این سالهای اخیر امیر اعلم غضنفریان بود که اولین مدال المپیاد ریاضی را داشت و دکترای الکترونیک گرفت و سال ۷۸ هم فوت شد.

بد نیست یادی از این نخبه زنجانی هم بکنیم .
"امیراعلم غضنفریان ۲۵ بهمن ۱۳۵۰ در شهر زنجان متولد شد. مدرک دیپلم را از دبیرستان امیر کبیر زنجان گرفت.
در سال ۱۳۶۷ موفق به اخذ اولین مدال( نقره )برای ایران از المپیاد جهانی ریاضیات ۱۹۸۸ در استرالیا و همان سال وارد دانشکده برق دانشگاه صنعتی شریف شد. با معدل بالای ۱۹ به عنوان شاگرد ممتاز لیسانس گرفت و در همان سال به عنوان دانشجوی نمونه دانشگاه صنعتی شریف انتخاب و معرفی شد.

در سال ۷۳ برای ادامه تحصیل راهی دانشگاه استانفورد آمریکا شد. دکترا را در کمتر از سه سال با معدل ۴ از ۴ دریافت کرد. امیراعلم غضنفریان بیش از هفت مقاله علمی در مجلات و کنفرانس‌های بین‌المللی معتبر منتشر کرد. در سال ۷۷ علائم سرطان غدد لنفاوی در وی ظاهر شد و ۹ماه بعد در حالی که ۲۷ سال بیشتر از عمر با ارزشش نمی‌گذشت، در نیمه پاییز 78 در آمریکا دارفانی را وداع گفت و در زنجان به خاک سپرده‌شد. کسی که در تمام مدت کوتاه عمرش، «ستاره» بود و دوستداران فراوانی داشت.""نقل از ویکیپدیا

کلا" برقیها استانفورد را معمولا" ترجیح میدن.هرسال هم تعدادی میروند.دانشجویان ایرانیش سایت هم دارند و به سوالات جواب میدن (بفارسی)
کامپیوتر را نمیدونم.
(25 شهریور 1391 12:05 ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: [ -> ]بالاخره بحث MITهست یا هاروارد؟

عنوان : هاروارد
متن اصلی : استنفورد
مسائل حاشیه ای : ام ای تی
Smile
صفحه‌ها: 1 2
لینک مرجع