تالار گفتمان مانشت

نسخه‌ی کامل: معرفی سایت های آموزشی برای علاقمندان به مباحث عملی امنیت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
تقریبا همه می دونن که اون چیزی که تو رشته ی امنیت تو مقطع ارشد تدریس میشه فاصله ی زیادی با کار عملی روی پروژه های مرتبط با امنیت داره. توانایی ها و تخصص های مورد نیاز تو این زمینه رو باید به شیوه ی دیگه ای کسب کرد
من برای این کار، با کمک یکی از دوستام وقت گذاشتیم و خیلی از آموزش های موجود توی اینترنت در این زمینه رو تهیه کردیم و الآن که این پست رو می نویسم با اطمینان خاطر از کیفیت آموزش های رایگان قرار داده شده در این وب سایت هاست. باید خاطر نشان کنم بیشتر آموزش های فراهم شده در این سایت ها بصورت لکچرهای ویدیوئی هست

1. سایت opensecuritytraining.info
در ادامه تشکیل سایت هایی مثل openCourseWare و خان اکادمی، این سایت برای به اشتراک گذاشتن دوره های آموزشی امنیت کامپیوتر در موضوعات مختلف شکل گرفته.
شعار جالبی دارن : Those who can, teach Smile
برخی از آموزش های داده شده بصورت ویدیویی هستن و هر ویدیو با ۳ کیفیت قابل دانلود و برخی دیگه هم بصورت اسلاید و تمرین و ...
کیفیت تدریس توی آموزش های ویدیویی واقعا بالاست و مباحث به شکل کاملا عمقی و کاربردی تدریس شدن
آموزش ها به سه سطح Beginner و Intermediate و Advanced تقسیم شده
آموزش IntelX86 در سطوح مقدماتی و متوسط، آشنایی با معماری پردازنده های ARM، آموزش نوشتن اکسپلویت، RootKit و مهندسی معکوس بخشی از آموزش های ویدیویی فراهم شده تو این سایت هست.
تنها نکته ای هم که هست اینه که ما مثل همیشه تحریم هستیم. با روش هایی که بلدید سایت رو باز کنید و استفاده کنید.

2. سایت SecurityTube.net
تاریخچه این سایت اینه که یه هکر هندی این سایت رو به قصد آموزش تمام مباحث مرتبط با امنیت بصورت رایگان راه اندازی کرد. بعد از مدتی که کلی از آموزش ها رو بصورت رایگان روی فضای وب سایت منتشر کرد و مورد استقبال خیلی زیادی هم واقع شد، ایشون تشکیل خانواده داد و برای تامین مایحتاج زندگی، مجبور شد بر خلاف میلش آموزش هایی که جدیدا تهیه می کنه رو بصورت پولی بفروشه. اما نکته ی مهم آموزش های رایگان تهیه شده و موجود حال حاضره این سایته که میشه گفت خیلی خوبه.(تاریخچه رو کلا نقل قول از دوستم گفتم چون اون از روزای اول سایت کارشو پیگیری می کرد Smile )
از جمله آموزش هایی که از سایت بصورت رایگان قابل تهیه است میشه به آموزش اسمبلی ویندوز، اسمبلی لینوکس، اکسپلویت، Buffer Overflow ، Router Pentesting ، Scenario based Pentesting امنیت Wi-Fi و Metasploit Framework و ... اشاره کرد.
بعضی هاشون کاملا رایگانه، بعضی هاشون ویدیوهای مقدماتی خیلی خوب و رایگانی داره ولی کامل نیست. در کل خوبه
نکته ی تحریم اینجا هم صدق می کنه و یه نکته ی اضافی تر برای بعضی دوستان شاید خوششون نیاد از لهجه هندی انگلیسی. کلیه آموزش های این سایت با لهجه هندی انگلیسیه! ولی دلیل نمیشه کیفیت تدریس ایشون بد باشه چون هندیه!
یه چیز خیلی جالب دیگه تو این سایت، فراهم آوردن فایل های تصویری Presentation ها در اکثر کنفرانس های معروف امنیت مثل Blackhat، Defcon ، Athcon ، Confidence و ... است که می تونین بصورت کاملا به روز این کنفرانس ها رو دانلود بفرمایید.(خود مدرس این سایت تو بعضی از این کنفرانس ها ارائه دهنده است بخاطر روش های نوین و ایده های جدیدش تو مباحث مرتبط با امنیت، اینطور که شنیدم تو امنیت Wi-Fi صاحب نظره و ابداع کننده ی چند روش)

امیدوارم دوستانی که به این موضوعات علاقه دارند، از این آموزش ها خوششون بیاد Shy
اگه بشه یه جایی رو اختصاص داد به منابع دانشگاهی مفید مثل ویدئو لکچر های دانشگاه های خوب، کار خوبیه.
گرچه همه تو این سایت دنبال کنکورن و تجربه نشون داده از این کارها استقبال نمیشه.
(24 دى 1391 01:35 ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: [ -> ]اگه بشه یه جایی رو اختصاص داد به منابع دانشگاهی مفید مثل ویدئو لکچر های دانشگاه های خوب، کار خوبیه.
گرچه همه تو این سایت دنبال کنکورن و تجربه نشون داده از این کارها استقبال نمیشه.
ما هم عصر و هم دوره ی یه انقلاب تو آموزش هستیم و اونم بحث آموزش آنلاینه، جدا از آنلاین بودن رایگان بودن آموزش هاست، از coursera و udacity که بگذریم، MIT و Harvard تو یه پروژه همکاری مشترک موسسه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رو راه اندازی کردن که ed مخفف education و X نام هر دانشگاهیه که به این پروژه بپیونده.آموزش ها تو این سایت هم رایگانه ولی تصمیماتی هست مبنی بر اینکه certificate ها پولی بشه
گرچه برای معرفیش هنوز زوده به عنوان یه تاپیک جدا، باید منتظر بود و دید چه کیفیتی رو از خودش نشون میده
اگه تاپیکی باشه که سایت های حاوی منابع مفید رو معرفی کنه مفیده. مثلا من اکثر میدئو لکچرهای ocw.mit رو دارم ولی با udacity جدیدا آشنا شدم.
علاوه بر این سایت ها بعضی جاها ویدئولکچر های خوبی داره مثلا ویدئو لکچرهای درس یادگیری ماشین تام میشل.
یه سری بحث های جانبی دیگه هم مطرحه مثل دانلود ویدئو لکچرهایی که silverlight هستن.
اگر بشه خود این ویدئو ها رو دانلود کنین و یه جایی قرار بدین که راحت تر و بدون مانع بشه ازشون استفاده کرد خیلی عالی میشه

فکر میکنم اگر همچین کاری بکنین، استقبال خیلی خوبی میشه... چون ذاتا سرعت اینترنت پایین هست، حالا اگه بخواییم از ابزار عبور از فبلتر هم استفاده کنیم که دیگه بدتر هم میشه.

سپاس از شما
(26 دى 1391 12:16 ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: [ -> ]اگر بشه خود این ویدئو ها رو دانلود کنین و یه جایی قرار بدین که راحت تر و بدون مانع بشه ازشون استفاده کرد خیلی عالی میشه

فکر میکنم اگر همچین کاری بکنین، استقبال خیلی خوبی میشه... چون ذاتا سرعت اینترنت پایین هست، حالا اگه بخواییم از ابزار عبور از فبلتر هم استفاده کنیم که دیگه بدتر هم میشه.

سپاس از شما
راستش این کار عملا غیر ممکنه، ما همه ویدیوها رو دانلود کردیم و حتی دیدیم ولی برای مثال، هریک جلسه درس از مجموعه دروس موجود توی opensecuritytraining با کیفیتی که اسلایدها موقع تدریس قابل مشاهده باشن بطور متوسط بین 500 الی 900 مگابایته. ضمن اینکه خود سایت لینک مستقیم با قابلیت resume دانلود در اختیار شما قرار میده. من خودم از یه افزونه تو فایرفاکس استفاده می کنم به اسم anonymoux. خیلی خوبه و برای هردو این سایت پاسخگوئه و ذره ای روی سرعت اینترنت شما تاثیر نمیزاره.
حالا شما حساب بکن ما با این پایین بودن ذاتی سرعت اینترنت چطوری این همه رو دانلود کردیم Smile
با سلام
سایت ترجمه یار به ادرس
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
هم خیلی ترجمه رایگان داره
لینک مرجع