|
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - saber1366 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ب.ظ
باسلام و خسته نباشید به همگی لطفا اینجا فقط سوالات مدار منطقی را بزاریم و جواب بدیم. |
RE: مدارهای منطقی - Hamed_H8 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ب.ظ)saber1366 نوشته شده توسط: باسلام و خسته نباشید به همگی لطفا اینجا فقط سوالات مدار منطقی را بزاریم و جواب بدیم.به نظرم مدار هم درکنار سیستم عامل ساده بود ! من ۵ تا زدم اگه غلط نباشه
|
RE: مدارهای منطقی - saber1366 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ)Hamed_H8 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ب.ظ)saber1366 نوشته شده توسط: باسلام و خسته نباشید به همگی لطفا اینجا فقط سوالات مدار منطقی را بزاریم و جواب بدیم.به نظرم مدار هم درکنار سیستم عامل ساده بود ! آفرین من مدار فقط یکی زدم.
|
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ehsansjs - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۲ ب.ظ
لطف میکنید اون PI & EPI رو بگید گزینه ها غلط نبودن؟ آخه من ۹ و ۰ آوردم!!!!؟ |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - m.t - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ
من ۷ ۱ دراوردم تعداد صفرهای f g چی میشد? |
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - bjo0n - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: من ۷ ۱ دراوردم F,g فکر کنم میشد متمم هم هستند |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - EGALE - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۰ ب.ظ
منم ۷-۱ اون یکی باهم تو یه دسته بودن، کلا منطقی امسال خیلی سخت بود سختیش به خاطر همین محاسبات طولانی و دقت خیلی بالا. سالهای پیش سوالها روتین بودن و قابل حل ولی امسال مفهومی تر و انحرافی بیشتر. |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - m.teymourpour - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ
بله متمم درست بود اونم میشد ۷ و یک کاملا مطمئنم |
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - EGALE - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ)bjo0n نوشته شده توسط:من مکمل هم در اوردم، چون اگر خط فعال سازی فعال بهچاشه فقط کری داریم، اگه فعال نباشه فقط خروجی داریم پس مکمل. میشن.(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: من ۷ ۱ دراوردم |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - hosein70 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: من ۷ ۱ دراوردممنم ۷ و ۱ بدست اودم |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - m.t - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۱ ب.ظ
یه سوال دیگه منطقی که گفته بود کدوم مدار با بقیه فرق داره? |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - EGALE - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ
اون هازارد رو چی مشد؟ و اون انکدر چی مشد؟ من انکدر اینطوری درآوردم، ۰،۰۱،۰ شد ۳ سیکل (۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۱ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: یه سوال دیگه منطقی که گفته بود کدوم مدار با بقیه فرق داره?آها اون از اون سوالات وقت گیر بود، یه گزینه بود که دیکدر فقط خروجی ۳،۴،۵ تولید میکرد حالا باید دنبال گزینهای دیگه میگشتیم همچین چیزی باشه، یه ماکس داشتیم ورودی ۱ می*****فت اونمد۳،۴۵ تولیددمیکرد درسته، یه دیکدر دیگه داشتبم که که اون ab وردودی بودن خروجیش به c وصل میشد من کارونو اینو کشیدم درست بود امیداورم درستدحل کرده باشم. |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ana9940 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۳ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۱ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: یه سوال دیگه منطقی که گفته بود کدوم مدار با بقیه فرق داره? من هر سوالی رو گیر میکردم، میگفتم این غلطه!! این هم یکی از اون سوال ها بود!!
|
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - hadinahavandi - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۸ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۲ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: لطف میکنید اون PI & EPI رو بگید گزینه ها غلط نبودن؟ آخه من ۹ و ۰ آوردم!!!!؟ من هم همینطوری آوردم.فکر کردم غلطه نزدم. |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - miha - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ب.ظ
میشه ۷و۲ |