|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - نسخهی قابل چاپ |
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - sahar_rostami2 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: شخصا از منفی دهنده ارجمند کمال تشکر و قدر دانی و سپاس و اینا رو دارم. خودتی آره؟!!!
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - sahar_rostami2 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ
همچنان این حق مثبت منفیه منو برنگردوندن! من اصن نمیتونم مثبت منفی بدم! نامردیه!
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - bahman_com123 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ
منم اتفاقا به همتون مثبت دادم منفی ندین ،منفی ندین ،منفی ندین ،منفی ندین ، من موافقم با همه مثبت بدین. به هر حال مثبت بدین یا منفی فرقی نمی کنه تا روز دوشنبه نتایج مشخص میشه. |
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - sahar_rostami2 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ
چه حساس بود! همون بهتر رفت! مگه منفی چه ایرادی داره؟ |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - sahar_rostami2 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:چه حساس بود! همون بهتر رفت! مگه منفی چه ایرادی داره؟ توی ۳۰ دیقه ۱۳ تا منفی گرفتم ... هر کی هستی نمیبخشمت!
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - انرژی مثبت - ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ
دوستان اینجا بخش خبره!! اونطور که از اسمش مشخصه باید اخبار ثبت بشه و می تونه پرسش و پاسخ و نقد خول و خوش همون خبر باشه. ۱۱ صفحه ماشالله رفته جلو!!!! نمی دونم ارسالها چی هست ولی مثل این که به سمت نوعی گپ و گفت و گو پیش رفته. لطف کنید گپ و گفت و گو ها رو در محل خودش داشته باشید. ممنون دوستانی هم که از بالا تا پایین به همه منفی میدن یه وقت نتونستن وارد سایت بشن گله نکنن! |
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - sahar_rostami2 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ
چشم! ۸نفرن! کسی از قلم نیوفته!!
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - bahman_com123 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ
مثبت بدین مجاز میشن روز دوشنبه شوخی کردم مثبت بدین ،سپاس بدین ![]() ![]() ![]()
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - sahar_rostami2 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ب.ظ
بابا!! میسی ! ![]() oخانم انرژی من مدت زیادیه که مثبت منفی ندارم اگه در حیطه اختیارات شماس میشه فعالش کنین؟! در راه خیر استفاده میکنم! تشکر! |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - amirhamzeh.azari - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط:(17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: داستان چیه؟؟؟!! چرا همه افتادن تو لوپ؟ صب ۳۷/۸ بودم .. الان شدم ۱۲/۹ ![]() دمشون گرم..خیلی باحال بود .. ایشالا بشه جبران کنیم )
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - sahar_rostami2 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ
خب کسی نبود واسش جبران کنه مثبت بده! وگرنه منم تا حالا منفی شده بودم!
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - hosshah - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: شخصا از منفی دهنده ارجمند کمال تشکر و قدر دانی و سپاس و اینا رو دارم. تعریف از خود؟؟ ... (۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: منفی و مثبت دادن از کوچکترین اختیارات من توی این انجمنه و هر وقت بخوام به تشخیص خودم به پستی منفی یا مثبت میدم. ولی انصافا خیلی تشخیص دادی تو این چند وقت اخیر (۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: ولی یکی نیس بگه تابلووووووووووووو مدیرا میبینن، مثه ایه که تو اسانسور برقصی بعد کلیپت بیاد بیرون چیز نیست، عین خیالشم نیست میگه یه اکانت دیگه میسازم عین اینکه بگه میرم تو آسانسور ساختمون بغلی
|
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - izadan11 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ
در ابتدا منفی و مثبت مهم نیست این پست هاست که در حافظه میمونه ![]() (۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ب.ظ)robert نوشته شده توسط: کسی خواب رتبه اش رو دیده...؟قبل کنکور خواب دیدم رتبه ۳ میشم بعد کنکور فهمیدم تعبیرش ۳ رقمیه
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - sinaaaaa - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ
اقا کارت کنکور ازاد رو کی میدن؟ |
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - neda_Network - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ
الان جای فرداد خان خالی واقعا سریع این منفی بده بن میشد و خلاص این ... عود میکنه استرسشا اینجور خالی میکنه پارسالم دقیقا وقتی همه استرس داشتن کار این اوج میگرفت برادر یا خواهر من حداقل اگر باعث دلگرمی نیستی شکنجه روحی هم نباش خواهش میکنم ازت |