![]() |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - hnarghani - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ق.ظ)ستنا نوشته شده توسط:یه سری به این لینک بزنید فکر کنم بتونه بهتون کمک کنه.(21 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ)arminjahan نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ق.ظ)ستنا نوشته شده توسط: من شبکه علوم تحقیقات قبول شدم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ب.ظ)iApp نوشته شده توسط: بچه ها یه سوال دارم.منم هستم.... |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - Pegasus - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ
بچه ها یه راهنمای کلی ثبت نام تو سایت pubr-azmoon.com اومده اونم بخونین فقط تو یه قسمت برای مشمولین گفته : "ﻋـﻼوه ﺑـﺮﮔﻮاﻫﯽ و رﯾﺰ ﻧﻤﺮات ﻣﺬﮐﻮر ﺑﺎﯾﺴﺘﯽ ﺗﺼﻮﯾﺮ ﺑﺮگ ﻟﻐﻮ ﻣﻌﺎﻓﯿـﺖ ﺗﺤﺼـﯿﻠﯽ دوره ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ را اراﺋﻪ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ." این برگ لغو معافیت تحصیلی رو باید از کجا بگیریم؟ اصلا چی هست؟ |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - mahmoudinik - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۶ ب.ظ
سلام دوستان تراز ۵۵۸۹ رتبه ۷۳۴ هوش مصنوعی-واحد قزوین ![]() |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - parpar - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ)arminjahan نوشته شده توسط:هنوز کلاسی تشکیل نشده که بفهمییم علوم تحقیقات ضعیفه یا قوی چه دوست داشته باشیم چه نه علوم تحقیقات تهران بالاترین دانشگاه آزاد کشوره که با دانشگاهی مثل امیر کبیر و علم و صنعت و... رقابت میکنه و دانشجوهان از بهترینها هستن قزوینم خیلی خوبه اما در مدرک بعد علومه دیگه این تراز بندی خود دانشگاهاس دست ما نیست علوم تحقیقاتیا اکثرا دولتی هم قبول شدن اما علوم تحقیقات تهران از روزانه شهرستان بالاتره تو مصاحبه اینا مصاحبه کننده تو دانشگاه امیر کبیر به دوستم گفته بود متاسفانه دانشگاه تهران باشه براشون بالاتره میبینید که !!منم دلیلشا نمیدونم(21 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ق.ظ)ستنا نوشته شده توسط: من شبکه علوم تحقیقات قبول شدم دوست عزیز لطفا اطلاعات صحیح در اختیار دیگران قرار دهید علوم تحقیقات به هیچ عنوان هم رده امیرکبیر یا .. نیست، به گفته وزارت علوم در علوم پایه قوی هست متاسفانه علوم تحقیقات با ترکیب پردیس ها علوم تحقیقات توانسته رتبه ای کاذب برای خود درست کند و از اونجایی از این ترم پردیس ها از علوم تحقیقات جدا شدند، شاهد کاهش رتبه کاذب این واحد خواهید بود بروید ببینید که چرا انقدر رئیس واحد علوم تحقیقات از جدا شدن پردیس ها از این واحد ناراحت بوده حالا کاری به این قضیه ندارم بگم این خوبه این بده،شما باید به رشته و اساتید نگاه کنید و سابقه آن رشته در واحد، ترم تشکیل شده و اساتید و دروس مشخص شده اند و علوم تحقیقات اساتیدش مشخص شدند برای اطلاع از ارائه دروس به این صفحه بروید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - kiana121 - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ
بچه ها کسی که هیچ کدوم از انتخاباشو قبول نشده هم میتونه تکمیل ظرفیت شرکت کنه ؟ |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - negar.v - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۶ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ)kiana121 نوشته شده توسط: بچه ها کسی که هیچ کدوم از انتخاباشو قبول نشده هم میتونه تکمیل ظرفیت شرکت کنه ؟بله میتونه دوستان لطفا اگه ورودی بهمن هستین کارنامتون رو بزارین ببینیم کجا نوشته ورودی بهمن؟! |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - shahryar711 - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۷ ب.ظ
اقا من شیراز قبول شدم کسی می دونه زمان ثبت نام کی هست؟ |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - sir_ams - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۸ ب.ظ
بچه ها به نظرتون من که شبکه علوم تحقیقات قبول شدم، اگه برم تجارتش خوبه؟ میشه بدون اینکه تو این تکمیل ظرفیت شرکت کنم، تغییر رشته بدم و برم تجارت؟ ممنون |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - pedram25teh - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۴ ب.ظ
بچه ها یه لطفی بکنید من اینجا یه پست گذاشتم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بیاین یه راهنمایی و مشاوره بدین ببینم در آخر چه نوع خاکی باید ریخت سرم مرسی (۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ)kiana121 نوشته شده توسط: بچه ها کسی که هیچ کدوم از انتخاباشو قبول نشده هم میتونه تکمیل ظرفیت شرکت کنه ؟ بله |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - ghiyam - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۴ ب.ظ
سلام بچه ها کسی نمیدونه ثبت نام ازاد قزوین از کیه؟ |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - babakhazinia - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: بچه ها یه راهنمای کلی ثبت نام تو سایت pubr-azmoon.com اومده اونم بخونین سلام این برگه روزی که برای ثبت نام کارشناسی رفتی دانشگاه خودش از نظام وظیفه میگیره برات و تو پروندت میذاره..اگه مثل من دانشگات این کارو نکرده زمانی که میخوای مراحل فارغ التحصیلی انجام بدی اگه تو پروندت نبود ۱ نامه بهت میدن باید بری از نظام وظیفه بگیری (البته همه اینا وظیفه دانشگاست نه دانشجو ) که این نامه مدت مجاز برای تحصیل در دوره کارشناسی رو تعیین میکنه.. (۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۴ ب.ظ)ghiyam نوشته شده توسط: سلام بچه ها کسی نمیدونه ثبت نام ازاد قزوین از کیه؟ دوستان عزیز کسی هست تجارت قزوین قبول شده باشه؟ |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - مهرزاد ۳۳۳ - ۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ
سلام به همگی به کسایی که قبول شدن تبریک می گم اونایی رو هم که علوم تحقیقات قبول شدن ۲برابر تبریک می گم امیدوارم ببینم بچه های مانشت رو سر کلاس اینم کار نامه ی من که علوم تحقیقات نرم قبول شدم |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - pedram25teh - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۷ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ)babakhazinia نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: بچه ها یه راهنمای کلی ثبت نام تو سایت pubr-azmoon.com اومده اونم بخونین آره من ولی نمی خوام برم شبکه دوس دارم بچه ها من واقعا موندم چه کنم... کسی راهنمایی نداره یا کسی رو نمی شناسه بتونه کمکی کنده الان در حال حاضر من تجارت قزوین آوردم(البته من خودم علاقمندیم شبکه بود که متاسفانه قزوین شبکه نیاوردم) حلا با این رشته شهر های جدید چه کنم؟ بخودم یه همچین فکری دارم... اینکه تکمیل تهران بزنم شبکه (حلا اینکه کدو بشه اونم نمی دونم مثلا مرکز - شمال - جنوب) بعدش به حول قوه الهی قبول که شدم برم ثبت نام تا بهمن که تکمیل بدن بزنم قزوین و بعدش از ترم دو برم قزوین تازه تو این یه ترم معلوم می شه واحد دانشگاهی تهذان(حالا هر کدوم که شد)چند مرده حللاجن شاید خوب بوو راضی بودمو اصلا قزوین نرفتم این فکریه که کردم ولی بازم که فکر کردم می گم تجارت الکترونیک علوم تحقیقاتو بزنم بالای همه کلا قاطی کردم... کسی پیشنهادی داره یا مثلا می شه سطح جنوب و شمال و مرکز رو سنجید؟ یه کی بهم گفت اینجوری بزن: ۱-تجارت علوم ۲- شبکه تهران مرکز ۳-شبکه تهران جنوب ۴-شبکه تهران شمال ۵-تجارت مرکز ۶-تجارت جنوب ۷-تجارت شمال بعد از تکمیل ظرفیت قزوین ایشالا البته بعضی ها هم می گن قزوین درس خوندن سخت و مشکله اینم رفته رو مخم... کسی از بچه ها تو ارشد شبکه قزوین هست یا می شناسه ببینیم این مشکل واقعا هست بدون شک تو این واحد های جدید نمی تونه همچین مشکلی باشه... حالا نظر شما چیه؟؟ یه سوال دیگه... بچه ها به نظرتون تهران مرکز یا تهران شمال با چه ترازی شبکه می گیره!!؟؟ |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - neda_Network - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۷ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ)parpar نوشته شده توسط:اتفاقا از وقتی پردیسها را زدن تراز علوم افت کرده کاش جدا شن بیا دانشگاه من و شما یه نبرد علمی بریم ببینیم کی درست میگه من یا شما تو درسای کنکور امتحان میدم یا هر سوالی که شما بگی دوست عزیز شریف با علوم یکی نیست در صورتی که قزوینم با علوم یکی نیست به این ترتیبن(21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ)arminjahan نوشته شده توسط:هنوز کلاسی تشکیل نشده که بفهمییم علوم تحقیقات ضعیفه یا قوی چه دوست داشته باشیم چه نه علوم تحقیقات تهران بالاترین دانشگاه آزاد کشوره که با دانشگاهی مثل امیر کبیر و علم و صنعت و... رقابت میکنه و دانشجوهان از بهترینها هستن قزوینم خیلی خوبه اما در مدرک بعد علومه دیگه این تراز بندی خود دانشگاهاس دست ما نیست علوم تحقیقاتیا اکثرا دولتی هم قبول شدن اما علوم تحقیقات تهران از روزانه شهرستان بالاتره تو مصاحبه اینا مصاحبه کننده تو دانشگاه امیر کبیر به دوستم گفته بود متاسفانه دانشگاه تهران باشه براشون بالاتره میبینید که !!منم دلیلشا نمیدونم(21 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ق.ظ)ستنا نوشته شده توسط: من شبکه علوم تحقیقات قبول شدم شریف>علوم>قزوین موندم بعضیا چرا انقد تعصب بیجا دارن خوبه کنکور دادیم تا برتری دانشگاها و دانشجوها مشخص بشه اما انگار خیلی ها هنوز جا نیفتاده براشون که تراز ۸۰۰۰با ۵۰۰۰ فرقش چیه!!!من عاشق قزوینم اما حاضر نیستم با کسی که ترازش نصفه منه و نصف من زحمت کشیده چه قزوین چه جای دیگه سر کلاس بشینم میدونم خیلیها میگن این حرف درست نیست اما همکلاسیا همدیگه را بالا میبرن من میخوام همکلاسیام بالاتر از من باشن همین |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - babakhazinia - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۵ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۷ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ)babakhazinia نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: بچه ها یه راهنمای کلی ثبت نام تو سایت pubr-azmoon.com اومده اونم بخونین چرا نمیری؟؟ رشته خوبیه!! البته هر جور مایلی .. ولی یه واقعیتی رو بگم تو ارشد چیزی به معلومات ما اضافه نمیشه... اگه واقعا می خوای تو فیلد شبکه کار کنی بیرون دانشگاه یادش بگیر دوره های سیسکو و ماکروسافت و ..... و خوبم یادشون بگیر. |