|
|
الان دلت چی می خواد؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: الان دلت چی می خواد؟ - WILL - 01 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: دلم می خواد از این وضعیت نجات پیدا کنم از این زندگی به قول یکی از دوستان که خدا رحمتش کنه : می فهمی من داغونم ، داغون فک کنم باید ازدواج کنی برادر ، شاید درست بشه ![]() قبل از اینکه قلبت به این حال عادت کنه بشی شبیه این اواتار من ، حالا فارغ از انیشتن بودنش ، ظاهرشو میگم
|
|
الان دلت چی می خواد؟ - atenaa - 02 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ق.ظ
الان دلم ی حال خوب میخاد ی فیلم خوب ی فیلم اقا کسی فیلم خوب سراغ نداره؟ |
|
الان دلت چی می خواد؟ - miss msv66 - 03 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ق.ظ
کتک مفصل |
|
الان دلت چی می خواد؟ - RASPINA - 03 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ
دلم میخواست الان۹:۳۰ بود و من به برنامه ام میرسیدم
|
RE: الان دلت چی می خواد؟ - vesta - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ق.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ق.ظ)۱۰:۳۰ نوشته شده توسط: یه نفر که پیدا شه با شهامت تمام به اطرافیانم بگـــــــــــــــــــــــــــه: خب خودتون بگید |
|
الان دلت چی می خواد؟ - RASPINA - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ
درست زندگی کردن استفاده از فرصتها نظم داشتن در زندگی تفاوت . . . . . . . . . . |
|
RE: الان دلت چی می خواد؟ - crevice - 09 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ق.ظ
بگیر بخواب از سرت میپره :دی |
|
الان دلت چی می خواد؟ - fatemeh69 - 09 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ق.ظ
دلم می خواد آدم باشم...... ....اما نیستم! |
|
الان دلت چی می خواد؟ - mcse2010 - 09 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ق.ظ
دوست دارم داماد بشم |
الان دلت چی می خواد؟ - Menrva - 09 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ب.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ)$۰me0ne نوشته شده توسط: به طرز فاجعه باری دلم کیک خونگی میخواد !خب میتونیدخودتون درست کنید خیلی راحته به همین سادگی ب همین خوشمزگی
|
|
RE: الان دلت چی می خواد؟ - Aseman7 - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ق.ظ
دلم دانشگاه زوریخ رو می خواد . university of zurich بین این همه دانشگاه تو دنیا این یکی رو الان می خوام که دانشجوش می بودم! |
|
RE: الان دلت چی می خواد؟ - WILL - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ق.ظ
دلم میخاد
|
|
الان دلت چی می خواد؟ - crevice - 11 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ
همیشه دوست داشتم نویسنده فیلمهای هالیوودی باشم. باور کنین آخرشم میرم فیلم نامه نویس میشم. استعدادم هم باب فیلمای ترسناکه. واااای اگه میشد چی میشد. : P
|
الان دلت چی می خواد؟ - Menrva - 11 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: همیشه دوست داشتم نویسنده فیلمهای هالیوودی باشم. باور کنین آخرشم میرم فیلم نامه نویس میشم. استعدادم هم باب فیلمای ترسناکه. واااای اگه میشد چی میشد.منم خیلی دوست داشتم نویسنده بشم قبلا ک بچه بودم داستان می نوشتم، فیلم نامه نویس ترسنااااااک اخرشهههه خیلیی کیف میده |
|
الان دلت چی می خواد؟ - aadmida - 11 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۲ ب.ظ
دوست دارم خدا این ۴۰ روزو بهم قوت ادامه ی راه بده برا کنکور دکتری.شماهم دعام کنید.الان یه هفته است که شروع کردم.یا علی. |