![]() |
بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - Ametrine - 27 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۵۴ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: غلط جواب داده درسته دور نداریم ولی یال فوروارد مثلن میتونیم در نظر بگیریم و تعداد یالها ب اندازه وی منهای یک لزوما نیست! دوتا سوال دیگ ساختمان نظریه منطقیش هم بعلاوه چنتا تو تخصصی نرم غلط جواب داده کلن مشخصه آدم باسوادی این سوالارو طرح و جواب نمیدهخب، شما که میدونید سوالات غلط رو لطفاً بگید، تا ما به گمراهی نریم! مثلاً این سوالم غلطه؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. همین سوال رو هم که بالا توضیح دادید یعنی سوال ۴۷ ساختمان، اینجا دارن بحث میکنن روش: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - gogooli - 27 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: X مگه [tex]A[p][/tex] نشد؟ وقتی به if میرسیم مگه [tex]A[p][/tex] همون خونه اول نیست که مقدارش ۳ شده؟با نام رو فهمیدم پس اینی که گفتین اشتباهه هر تغییری توی آرایه صورت بگیره همون لحظه اعمال نمیشه تا زمانی که زیر برنامه تموم بشه و برگردیم به برنامه اصلی همون لحظه اعمال شده. ولی با ارجاع ۴ می شه فکر کنم این دفعه با تمرکز انجام دادم. ![]() |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - Ametrine - 27 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: با نام رو فهمیدم پس اینی که گفتین اشتباههدرست میگید، ببخشید من اشتباه میکردم. خودمم گفتم که شاید من اشتباه میکنم ![]() پس با نام میشه: ۳,۱,۴,۱,۴ با ارجاع هم میشه: ۲,۲,۴,۲,۴ درسته؟ |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - gogooli - 27 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط:نه به نظرم اومد اون جمله ای که گفتین اشتباهه یعنی در نام همون لحظه اعمال می شه یعنی: ۳,۱,۵,۱,۵(27 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: با نام رو فهمیدم پس اینی که گفتین اشتباههدرست میگید، ببخشید من اشتباه میکردم. در ارجاع ۲,۲,۴,۲,۴ است. فکر کنم ... مطمئن نیستم. |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - Ametrine - 27 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: نه به نظرم اومد اون جمله ای که گفتین اشتباهه یعنی در نام همون لحظه اعمال می شه یعنی: ۳,۱,۵,۱,۵درسته. من اشتباه کردم، شرمنده. |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - ma3070 - 27 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط:(27 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ)moloodi نوشته شده توسط: الان شروع کردم به بررسی آزمون دیروز اولین سوال و مشکوکم فک کنم اشتباه شده.غلط جواب داده درسته دور نداریم ولی یال فوروارد مثلن میتونیم در نظر بگیریم و تعداد یالها ب اندازه وی منهای یک لزوما نیست! دوتا سوال دیگ ساختمان نظریه منطقیش هم بعلاوه چنتا تو تخصصی نرم غلط جواب داده کلن مشخصه آدم باسوادی این سوالارو طرح و جواب نمیده خوب حل درستش چیه؟؟ توضیح بدید نکته مد نظرتون رو تا اگگر تو کنکور اومد استفاده کنیم |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - ardaaalan - 27 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ)zahra.mff نوشته شده توسط:(26 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط: [quote='zahra.mff' pid='327252' dateline='1421416560'] سوال ۷۷ آی تی همون گزینه ۴ درسته . منتهی اینم یکی از گلایی هستش که پارسه تو آزمون امروز کاشته ![]() گزینه ۲ کاملاً غلطه . تو جوابش خودش نوشته که [tex]\forall t\in r(Q(t))[/tex] منتهی تو جواب اومده (( وجود دارد )) در نظر گرفته |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - ریحان - ۲۸ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ق.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ)ma3070 نوشته شده توسط:(27 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط:(27 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ)moloodi نوشته شده توسط: الان شروع کردم به بررسی آزمون دیروز اولین سوال و مشکوکم فک کنم اشتباه شده.غلط جواب داده درسته دور نداریم ولی یال فوروارد مثلن میتونیم در نظر بگیریم و تعداد یالها ب اندازه وی منهای یک لزوما نیست! دوتا سوال دیگ ساختمان نظریه منطقیش هم بعلاوه چنتا تو تخصصی نرم غلط جواب داده کلن مشخصه آدم باسوادی این سوالارو طرح و جواب نمیده وای لطفا بیشتر سوال ساختمانو توضیح بدین |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - moloodi - 28 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ق.ظ)ریحان نوشته شده توسط: وای لطفا بیشتر سوال ساختمانو توضیح بدین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - hossein yalame - 28 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ب.ظ
سوال کاملا درست بود غلطی نداشت ... |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - shahryar200 - 28 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: سلام تو همون راهیان ارشد اگه به جواب نگاه کنی سازمان سنجش گزینه ۲ رو جواب داده (همون سوالی که ۲ تا جواب داره ![]() |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - shamim_70 - 28 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ)shahryar200 نوشته شده توسط:(26 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: سلام تو همون فصل ی سوال دیگه تو کنکور مطرح کردن ک این گزینه رو صحیح گرفته !! ![]() |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - shahryar200 - 29 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(28 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ)shahryar200 نوشته شده توسط:(26 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: سلام میدونم گزینه درسته ولی چه میشه کرد !!!!!! سازمان سنجش جوابو اعلام میکنه ![]() |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - milad12321 - 30 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ب.ظ
دوستان یکی کلید ازمون اخر پارسه مهندسی کامپیوتر گرایش نرم رو اصلاح میکنه بذاره ؟ چقد این طراحا... |
بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - sana70 - 30 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ب.ظ
دوستان میشه یکی سوال۶۵ آزمون جامع دوم را برای من توضیح بده؟ مرسی |