![]() |
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - a1i - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۵۲ ب.ظ)sohrab7 نوشته شده توسط: من تازه امروز موفق شدم ثبت نام کنم و این لیست درسامه (معماری پیشرفته- تحمل خرابی-طراحی مدارات مجتمع خیلی فشرده)شروع شده کلاسا این درس هایی که گفتین یه جلسش رفته اما چیز مهمی نبود معارفه بود بیشتر. |
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - Bache Mosbat - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۱ ب.ظ
سیستم های نهفته به اسم مباحث ویژه اومده. شما باید برین آموزش تحصیلات تکمیلی جلوی درش لیست این درسا رو زدن و عنوانشون رو و گروهشون رو. سیستم های نهفته با دکتر صالحی ارائه می شه. کلاسش ۷:۳۰ صبحه! می تونین انقدر زود برین سر کلاس آخه؟! من فقط به همین دلیل حذف می کنمش ![]() من خودم فالت دارم این ترم ![]() |
RE: زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - sohrab7 - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۷ ق.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ب.ظ)a1i نوشته شده توسط:ممنون.(28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۵۲ ب.ظ)sohrab7 نوشته شده توسط:شروع شده کلاسا این درس هایی که گفتین یه جلسش رفته اما چیز مهمی نبود معارفه بود بیشتر. خب چیا گفتن ؟ چه واحدایی ورداریم این ترم بهتره؟ (۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۱ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: سیستم های نهفته به اسم مباحث ویژه اومده. شما باید برین آموزش تحصیلات تکمیلی جلوی درش لیست این درسا رو زدن و عنوانشون رو و گروهشون رو.یا غرعان... آموزش تحصیلات تکمیلی دیگه کجاس؟ ۷:۳۰ چه روزایی؟ خب معماری پیشرفته هم که اول صبحه؟!!!! اونو چیکار کنیم؟ شنبه همه چی درس میشه. بهتره فعلا خونسردی خودمو حفظ کنم. راستی شنبه کجا کلاس تشکیل میشه ؟ |
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - shervinrs - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۷ ق.ظ)sohrab7 نوشته شده توسط: ممنون.شما سر کلاس معماری پیشرفته شنبه سوال کن برات توضیح میدن. فقط معماری پیشرفته تمرین داده که Deadlineش سه هفته ایه. اما لینک و توضیحات رو باید به نظرم حضوری بپرسید، اونجوری بهتره. |
RE: زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - sohrab7 - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ ق.ظ)shervinrs نوشته شده توسط:بازم ممنون(29 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۷ ق.ظ)sohrab7 نوشته شده توسط: ممنون.شما سر کلاس معماری پیشرفته شنبه سوال کن برات توضیح میدن. فقط معماری پیشرفته تمرین داده که Deadlineش سه هفته ایه. اما لینک و توضیحات رو باید به نظرم حضوری بپرسید، اونجوری بهتره. شنبه کلاسش کجاس؟ طبقه چندم؟ |
RE: زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - Bache Mosbat - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۷ ق.ظ)sohrab7 نوشته شده توسط: یا غرعان... آموزش تحصیلات تکمیلی دیگه کجاس؟ آموزش تحصیلات تکمیلی طبقه دوم ساختمون قدیم دست راست انتهای راهرو. خب معماری پیشرفته دیگه مجبورین! محل تشکیل کلاس ها رو هم رو همون بورد آموزش زده و طبقه ی دوم ساختمون جدید. استاد سیستم های نهفته دکتر صالحی هستن. می تونین ازین طریق هم درسشون رو پیدا کنین تو لیست. |
RE: زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - sohrab7 - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۲۱ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: [quote='sohrab7' pid='129576' dateline='1348027626']یه دونه ای به خدا. بابت کمکت بسیار سپاس |