|
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ)farhadariaei نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:این کارنامه من :(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: حرف شما متین، ولی شاید یه نفر برنامه ریزی کرده باشه، بالاخره باید معلوم باشه روی چه حسابی یه سریا ورودی بهمن شدن دیگهمن شک دارم روی تراز و رتبه قبولی حدسم درست بوده. اینها هر سال بهمن ماه تکمیل ظرفیت میزاشتن و شما شرکت میکردید و ممکن بود پذیرفته بشید. حالا میشه گفت یک سره شما رو در تکمیل ظرفیت بهمن شرکت دادند. یعنی شما در اصل برای مهرماه قبول نشدید. اما از حالا قبولی بهمن هستید. چون ظرفیت یک مقدار مشخص هست (۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: باشه فقط یه چیزی نوشین خانوم من فکر کنم محل های دیگر هم باشد! چون در دکتری نگاه کنید. خیلی واحد ها رو زده پذیرش مرحله دوم. (۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ب.ظ)sinaaaaa نوشته شده توسط: سلاممن فکر نکنم درسی مربوط به کد زنی باشه |
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ب.ظ
نه تکمیل نیست، رشته محلهای جدیده، من حدسم بر اینه که واحدهای تهران هر آنچه علوم تحقیقات داره و این واحدها ندارن مثل معماری، هوش و شبکه رو میاره به علاوه اینکه همون واحدهای قبلی مثل علوم و قزوین اینا ممکنه بیارن، البته خیلی به نظرم بعید میاد چون پذیرش ها بالا بوده مثل دکتری نبوده |
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ب.ظ
خیلی عجیبه..... فقط میتونم حدس بزنم، تصادفی!!!! باشه |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - sinaaaaa - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ب.ظ)sinaaaaa نوشته شده توسط: سلاممن فکر نکنم درسی مربوط به کد زنی باشه [/quote] مرسی اخه فکر کردم الگوریتم موازی و سیستم خبره و مدلسازی همش برنامه و کد ایناست من بلد نیستم ![]() کدوم درساش اسون تره؟ میشه انتقالی بگیریم به پیام نور یا غیرانتفاعی؟ ببخشید سوال زیاد پرسیدم تازه کارم
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - farhadariaei - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: نه تکمیل نیست، رشته محلهای جدیده، من حدسم بر اینه که واحدهای تهران هر آنچه علوم تحقیقات داره و این واحدها ندارن مثل معماری، هوش و شبکه رو میاره رشته نرم افزار رشته جدید دانشگاه نجف آباد اصفهان نیست. |
Re: RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ب.ظ)farhadariaei نوشته شده توسط:این پستم راجع به رشته محلهایی که امروز قراره باز بشه، بود(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: نه تکمیل نیست، رشته محلهای جدیده، من حدسم بر اینه که واحدهای تهران هر آنچه علوم تحقیقات داره و این واحدها ندارن مثل معماری، هوش و شبکه رو میاره
|
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ
دوستان یک مورد رو اشتباه نکنید. یک عده فکر میکنن تراز ها خیلی اومده پائین اومده پائین اما نه اون چیزی که فکر میکنید بببنید این ها دقیقا کار تکمیل ظرفیت بهمن رو الان یک سره انجام دادن یعنی همان ترازی که این واحد ها پارسال ۹۲ در تکمیل بهمن داشتند الان دارند. دقیقا تکمیل ظرفیت بهمن ماه رو فرستادند بهمن ماه. من دیگه فکر نمیکنم تراز ها در بهمن ماه از این کمتر بشه. مگر برنامه دیگه ای دارن. به نظرم بهمن ماه مانور میدن روی واحد های جدید و تصویب گرایش های یک رشته. مثل هوش و سخت افزار و ... الان تکمیل بهمن رو همین الان جوابش رو دادن بهتون و تراز ها هم کم شده. [/quote] مرسی اخه فکر کردم الگوریتم موازی و سیستم خبره و مدلسازی همش برنامه و کد ایناست من بلد نیستم ![]() کدوم درساش اسون تره؟ میشه انتقالی بگیریم به پیام نور یا غیرانتفاعی؟ ببخشید سوال زیاد پرسیدم تازه کارم ![]() [/quote] راستش اقا سینا این تاپیک بچه های تازه قبولی هست به نظرم باید در بخش بچه های ارشد و باسابقه تر مطرح کنید تا بهتر پاسخ بگیرید . ببخشید |
Re: RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: دوستان یک مورد رو اشتباه نکنید. مرسی اخه فکر کردم الگوریتم موازی و سیستم خبره و مدلسازی همش برنامه و کد ایناست من بلد نیستم ![]() کدوم درساش اسون تره؟ میشه انتقالی بگیریم به پیام نور یا غیرانتفاعی؟ ببخشید سوال زیاد پرسیدم تازه کارم ![]() [/quote] راستش اقا سینا این تاپیک بچه های تازه قبولی هست به نظرم باید در بخش بچه های ارشد و باسابقه تر مطرح کنید تا بهتر پاسخ بگیرید . ببخشید [/quote] آخه یه نفر با تراز ۷۷۰۰، نرم علوم تحقیقات افتاده ورودی بهمن، بعدشم اینکه چرا سراغ انتخابای بعدی نرفته؟!!! |
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - farhadariaei - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۸ ب.ظ
نوشین خانم ببخشید فکر کردم در مورد پست من بود. آخه با این تراز به راحتی دولت آباد قبول می شدم ( انتخاب دومم )!!!!!!!!! خودم هنوز هنگم................ |
Re: RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۸ ب.ظ)farhadariaei نوشته شده توسط: نوشین خانم ببخشید فکر کردم در مورد پست من بود.من میگم شما یه زنگ به روابط عمومی بزنید جویا بشین، چون این کارشون هیچ توجیهی نداره تقریبا |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ
من نظرم این هست که سعی کرده در صورت امکان طرف رو اون واحد ی که دوست داره و واحد های اول رو قبولش کنن. خوب طرف علاقه داشته حتما مثلا واحد اول یا دومش رو بیاره این حدس من هست از الان اینها تکمیل بهمن رو پر کردند ظاهرا |
Re: RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - negar.v - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ)n268 نوشته شده توسط: فکر کنم امسال هر کس کنکور آزاد داده قبول شدهبلی من که دو تا از دوستام آیتی بودن قبول نشدن معلومه که خیلی ها هم قبول نشدن (۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ب.ظ)samang نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ب.ظ)samang نوشته شده توسط: کسی جوابای من رو نمیده؟ Sent from my C5302 using Tapatalk |
Re: RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: من نظرم این هست که سعی کرده در صورت امکان طرف رو اون واحد ی که دوست داره و واحد های اول رو قبولش کنن.آخه با تراز ۷۷۰۰، چه تکمیل ظرفیتی؟!! |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ب.ظ
دوستان یک مورد رو اشتباه نکنید. یک عده فکر میکنن تراز ها خیلی اومده پائین اومده پائین اما نه اون چیزی که فکر میکنید بببنید این ها دقیقا کار تکمیل ظرفیت بهمن رو الان یک سره انجام دادن یعنی همان ترازی که این واحد ها پارسال ۹۲ در تکمیل بهمن داشتند الان دارند. دقیقا تکمیل ظرفیت بهمن ماه رو فرستادند بهمن ماه. من دیگه فکر نمیکنم تراز ها در بهمن ماه از این کمتر بشه. مگر برنامه دیگه ای دارن. به نظرم بهمن ماه مانور میدن روی واحد های جدید و تصویب گرایش های یک رشته. مثل هوش و سخت افزار و ... الان تکمیل بهمن رو همین الان جوابش رو دادن بهتون و تراز ها هم کم شده. چرا این کار رو کردند و سراغ الویت بعدی نرفتند؟ به نظرم خواستند فرد در الویت ی که براش مهم بوده و بالاتر هست قبول بشه. خلصه کلام از نظر شخصی من: ظرفیت مهر و بهمن رو پر کردند و رفت. بهمن میرن سراغ گرایش های یک رشته و واحد های جدید. نظر دوستان چیه؟ |
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ب.ظ
به نظرتون برای انتخاب رشته امشب، نباید ترازهامون توی گرایشهای دیگه رو هم ببینیم؟ |