![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - maryam.raz - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ق.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ق.ظ)MAHSAN65 نوشته شده توسط: [من دزفول رو خیلی دوست دارم ![]() عید که اومده بودیم خیلی خوش گذشت حیف که بهت دسترسی ندارم امیدوارم کسی پیدا بشه که بهت جزوه بده راستی اگه گیرت نیومد تو گوگل سرچ کن باید دانلودش باشه |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - *farnaz* - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ق.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ق.ظ)MAHSAN65 نوشته شده توسط: مرسی دوستان عزیز خوش اومدی به شهرموووووووووون من دزفولیم چی میخوای خودم بهت بدم ![]() (۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: من دزفول رو خیلی دوست دارم خوش اومدی مریم جووووون ما دزفولیا هم خیلی دوست داریم عزیزم.. هر کدومتون که تشریف بیارید قدمتون رو چشم هممون ![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - skygirl_00 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ ق.ظ
من ریاضی هنوز نخوندم، امار پارسه و گسسته پوران رو ۴ ماه پیش تهیه کردم!!!! اما ۱/۵ اونا رو شاید خوندم! ادامه بدم به خوندن ریاضیا؟ میشه تمام کرد ؟ ی برنامه توپ میشه بگین تا تو ۴۰ روز این دو تارو هم خونده باشم!! راستی بچه ها امار مدرسان رو بخونم و امار پارسه رو بزارم کنار؟ آخه حجم اون ۱/۴ حجم پارسس؟ کسی میدونه چطوره؟یکم تو فکرم و |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mis masi - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۶ ق.ظ
سلام رقبا من پس از یک هفته جزوه بازی و کتاب بازی تصمیم گرفتم. از هر درس فعلا همون قبلیها رو عمیق بخونم بعدش کتاب جدید شروع کنم. راستی واسه زبان ای تی چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۱ ق.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ ق.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: من ریاضی هنوز نخوندم، امار پارسه و گسسته پوران رو ۴ ماه پیش تهیه کردم!!!! اما ۱/۵ اونا رو شاید خوندم! ادامه بدم به خوندن ریاضیا؟ میشه تمام کرد ؟ ی برنامه توپ میشه بگین تا تو ۴۰ روز این دو تارو هم خونده باشم!! واقعا!!! یک چهارم! نمیفهمم چرا از ۲-۳ مهر که گذشت دروس ریاضی خیلی واسم احساس سنگینی میکنن ![]() ![]() به خیال خودم میخواستم مهر که شروع شد طبق برنامه ۱۲۸ روزه پیش برم!! |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - skygirl_00 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ق.ظ
آدمو وسوسه میکنه اون یک چهارم رو بخونیم! دوستم داشت .وقتی دیدم کلی ذوق کردم ک چقدر کمه!! شنیدم آمار پارسه خیلی بیشتر از اون چیزی که بچه های نرم افزار نیاز دارن گفته و برای نرم افزار راحت تر از اون چیزیه که پارسه گفته و حجیمش کرده! . واس اینم موندم پارسه رو بخونم با اون حجمش یا نه! |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - svk7 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ ق.ظ
کمک کنیدHuhHuhHuhHuhHuh برا pl چه کتاب کنکوری روان هست به نظرم مقسمی خیلی داغونه (البته شاید برا من اینجوری باشه) حوصله ی خوندن پرت رو هم ندارم چی کنم ؟؟SadSadSadSad |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - moha - 05 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ق.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط::(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۱۸ ب.ظ)moha نوشته شده توسط: من امروز کلی درس خوندمباریک اللههههههههههههههههههههههههههههههههههه ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 05 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ق.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ق.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: آدمو وسوسه میکنه اون یک چهارم رو بخونیم! دوستم داشت .وقتی دیدم کلی ذوق کردم ک چقدر کمه!! شنیدم آمار پارسه خیلی بیشتر از اون چیزی که بچه های نرم افزار نیاز دارن گفته و برای نرم افزار راحت تر از اون چیزیه که پارسه گفته و حجیمش کرده! . واس اینم موندم پارسه رو بخونم با اون حجمش یا نه! ![]() ![]() من سعی میکنم دیگه موضوعی بخونم چون واقعا دیگه نمیشه خوندن همه کتاب رو توی برنامه گذاشت مخصوصا ریاضی مهندسی میبینمش آه میکشم هی میگم از همون ۱۵ مرداد مثل الان که داری هر روز حداکثر ۲ ساعت CLRS میخونی پیش رفته بودی الان تموم بود!: ![]() من فقط فصل فوریه رو کامل خوندم!درسنامه اش رو!!! |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - moha - 05 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ب.ظ
براتون ایمیل کردم فقط برای saan_paul@yahoo.com این ایمیل نمیشه بفرستم اگه ایمیل دیکه ای داری بده |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - esisonic - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۶ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ ق.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: راستی بچه ها امار مدرسان رو بخونم و امار پارسه رو بزارم کنار؟ آخه حجم اون ۱/۴ حجم پارسس؟ کسی میدونه چطوره؟یکم تو فکرمسعی کن پارسه رو بخونی...مدرسان به شدت خلاصه کرده...خیلی خلاصه!!! |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m_gh - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۲ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ ق.ظ)svk7 نوشته شده توسط: کمک کنیدHuhHuhHuhHuhHuh من پارسه می خونم حجم اش هم کمه.اگه وقت شد پورانم نگاه می کنم |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - **mahsa** - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۷ ب.ظ
سلام دوستان برای منطقی کتاب پوران رو خوندم..اما یکی بهم گفت که راهیان ارشد رو هم باید بخونی که هر دو منبع منطقی رو پوشش بده..این درسته؟ میخام ببینم کتاب راهیان ارشد رو هم بگیرم یا نه! برای معماری هم همین رو گفتن که علاوه بر پوران کتاب راهیان رو بخون... میخاستم ببینم نظر بقیه دوستان چیه.. پیشاپیش تشکر از همه دوستان ![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۷ ب.ظ)**mahsa** نوشته شده توسط: دوستان برای منطقی کتاب پوران رو خوندم..اما یکی بهم گفت که راهیان ارشد رو هم باید بخونی که هر دو منبع منطقی رو پوشش بده..این درسته؟ میخام ببینم کتاب راهیان ارشد رو هم بگیرم یا نه! به نظر من بجای اینکه تعداد منابع کتابتون زیاد کنید یه کتاب رو اونقدر بخونید تا حسابی بهش مسلط بشید من کتابای راهیان فقط محاسبات و معماری دارم. محاسبات کار راه اندازه اما و معماری نمیدونم چون معماریم ضعیفه حس میکنم خوب نیست یا اینکه... فعلا دارم مانو میخونم! یادمه توی سایت باز خونده بودم پوران از مانو و راهیان پترسن هست درسته میگم بچه ها؟؟؟!!اونقدر که نظریه و معماری ازم انرژی و وقت میگیرن حس میکنم از بقیه درسا عقب میافتم ![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Payam92 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۸ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ ق.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: من ریاضی هنوز نخوندم، امار پارسه و گسسته پوران رو ۴ ماه پیش تهیه کردم!!!! اما ۱/۵ اونا رو شاید خوندم! ادامه بدم به خوندن ریاضیا؟ میشه تمام کرد ؟ ی برنامه توپ میشه بگین تا تو ۴۰ روز این دو تارو هم خونده باشم!!من تابستون دو فصل مدرسان رو خوندم ، فصل اولش خوب بود اما رسیدم اخرای فصل ۲ گیج شدم مثلا توی یک صفحه چندتا فورمول و قانون و.. گفته بود تصمیم گرفتم پارسه رو بگیرم که به نظرم خیلی کتاب خوبیه. اما نمیگم مدرسان هم بده و خب منو که پایه زیاد قوی ندارم راضی نکرد! نقل قول: دوستان برای منطقی کتاب پوران رو خوندم..اما یکی بهم گفت که راهیان ارشد رو هم باید بخونی که هر دو منبع منطقی رو پوشش بده..این درسته؟ میخام ببینم کتاب راهیان ارشد رو هم بگیرم یا نه!من پورانو خوندم عالی بود و شنیدم که راهیان فرق انچنانی نداره چون پوران بیشتر مطالب رو تقریبا خوب پوشش داده. |