![]() |
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - نسخهی قابل چاپ |
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - miss_mx - 20 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ب.ظ
بچه ها چی شد؟۱۱ تا شدیم؟ می گم تو یه ایمیل مشخصات همرو بفرستین تموم بشه بریم ثبت نام دیگه |
RE: تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - b2211k - 20 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ب.ظ
دوستان به نظر من یکی از دوستان ایمیلش بزاره و بقیه ای که به مدرسان ایمیل دادن یه ایمیلم با همون مشخصات به ایمیلش بفرستیم بعد اون شخص اگه دیدی به حد نصاب رسیدیم با خانومه ناصری هماهنگیاشو انجام بده ۲۲۸۹۲۷۸۸ - ۰۲۱ چطوره؟ |
RE: تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - maryam.raz - 20 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ب.ظ)b2211k نوشته شده توسط: دوستان به نظر من یکی از دوستان ایمیلش بزاره و بقیه ای که به مدرسان ایمیل دادن یه ایمیلم با همون مشخصات به ایمیلش بفرستیم بعد اون شخص اگه دیدی به حد نصاب رسیدیم با خانومه ناصری هماهنگیاشو انجام بده ۲۲۸۹۲۷۸۸ - ۰۲۱فکر نمیکنم نیازی باشه. من تو پست قبلی اسامی رو نوشتم انگار اصلا بچه ها پست هارو نمیخونن! تعدامون به ۱۱ نفر رسید. خود آقای arshad2013 گفتن کارهارو انجام میدن،البته آقای جهانی هم گفتن کمک میکنن حالا من با هر دوشون صحبت میکنم ببینیم چکار کنیم بهتره دیگه سعی میکنم تا فردا ثبت نام کنیم ![]() |
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - miss_mx - 20 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ب.ظ)b2211k نوشته شده توسط: دوستان به نظر من یکی از دوستان ایمیلش بزاره و بقیه ای که به مدرسان ایمیل دادن یه ایمیلم با همون مشخصات به ایمیلش بفرستیم بعد اون شخص اگه دیدی به حد نصاب رسیدیم با خانومه ناصری هماهنگیاشو انجام بده ۲۲۸۹۲۷۸۸ - ۰۲۱منم موافقم یه نفر باشه که بدونه اسمارو دقیقا کیا هستن و از کدوم شهرا maryam.raz ایمیلتو بذار ما مشخصاتمونو برات بفرستیم که هماهنگ بشیم. |
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - maryam.raz - 20 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۳ ب.ظ
خب مث اینکه آقای arshad 2013 هم نظر شمارو دارن پس اطلاعات رو بعلاوه اینکه جزوه و آزمون رو میخواین یا فقط آزمون واسم بفرستید البته گفتن آزمونها ۳۵۰ تومن میشه ولی من گفتم باز صحبت کنن که تخفیف بیشتر باشه بفرستین به این ایمیل maryam.raz21@gmail.com |
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - miss_mx - 20 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۳۵ ب.ظ
من فرستادم. فقط آزمونها ۳۵۰ زیاده. تخفیف ۵۰% بگیرید خواهشا |
RE: تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - fazelian - 20 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۱۲ ب.ظ
با سلام من و دوستم هم فرستادیم! هم به ایمیل مدرسان هم به ایمیل maryam.raz21@gmail.com |
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - naznaz - 20 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۳ ب.ظ
RE: تخفیف گروهی ازمونهای مدرسان با سلام بنده هم فرستادم! به ایمیل مدرسان sharif_amoozesh@yahoo.com و به ایمیل maryam.raz21@gmail.com |
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - ahmad.m - 20 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۵۳ ب.ظ
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف با سلام من و دوستم fazelian هم فرستادیم! هم به ایمیل مدرسان هم به ایمیل maryam.raz21@gmail.com |
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - maryam.raz - 20 مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۰۶ ب.ظ
خب تعداد خداروشکر زیاد شد و بیشتر از ۱۱ نفر شدیم ![]() دیگه باید ۵۰ درصد تخفیف بگیریم! اینم اسامی جدید که ۱۵ نفر هستیم! miss_mx faride.hz b2211k arshad2013 maryam.raz z.s.n mahdie1 mahshidq nina325 آزاد شکرالهی۲ sohila.pp ahmad.m naznaz fazelian gholamreza jalili فقط اطلاعات کامل بفرستید نام ونام خانوادگی- شهر مورد تقاضا- رشته امتحانی- شماره تماس- آزمون یا آزمون وپکیج |
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - s.mahmood - 20 مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ب.ظ
متاسفانه من قبلا از طریق حکمت هزینه رو دادم . اگر زودتر این تاپیک رو دیده بودم می تونستم به جمع شما ها بپیوندم خیلی ناراحتم |
RE: تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - fazelian - 20 مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ب.ظ)s.mahmood نوشته شده توسط: متاسفانه من قبلا از طریق حکمت هزینه رو دادم . اگر زودتر این تاپیک رو دیده بودم می تونستم به جمع شما ها بپیوندماشکال نداره دوست عزیز ایشالا uni خوب قبول میشی و این هزینه ها تبدیل میشه به سرمایه! با آرزوی موفقیت برا همه مانشتی ها |
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - gholamreza jalili - 20 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ
با سلام منم میخوام ثبت نام کنم میل زدم حالا چیکار کنم |
RE: تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - maryam.raz - 21 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ق.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ)gholamreza jalili نوشته شده توسط: با سلام منم میخوام ثبت نام کنم میل زدم حالا چیکار کنممنتظر باشید همین جا اعلام میکنم دوستان سریعتر مشخصات رو به من میل کنید که زودتر ثبت نام کنیم |
RE: تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - mahshidq - 21 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
مریم جان منم فرستادم چک کن ببین رسیده بقیه دوستانم زودتر مشخصاتشونو بفرستن ![]() |