|
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - explorer - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: خانمها یه چیز میگم فقط جنبه انتقاد داشته باشید. بعدا توی خلوت خودت فک کن حتما به جواب میرسی... یه مثال میزنم واست شما الان اصلا نمیدونی انفورماتیک چی هس چی نیس قراره آخره این رشته چی یاد بگیری و خیلی چیز های دیگه ولی بازم رفتی ثبت نام کردی که با رفیقات دور هم باشین |
|
در انتظار نتایج - Mohammad-A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ب.ظ
دو سال پیش تو همین مانشت دو نفر بودند که از ۴-۵ روز جلوتر رتبهشون رو فهمیده بودند. یکی ۵ یکی ۱۰/ اگه از این طرق میشناسین به ما هم معرفی کنید
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: درود به همه دوستون دارم! ![]() ![]() (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: نه واقعا انصافه شما با این غلط املایی بری ارشد ما بمونیم خونه!شما چند تا کتاب چاپ قدیم بخون بیشتر با کلمه ی قائدتا آشنا میشین قاعدتا
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: خانمها یه چیز میگم فقط جنبه انتقاد داشته باشید. من واقعا موندم این بحثه قدیمی چیه که شما آقایون راه میندازین ؟چرا ما ها شروع نمیکنیم؟پس شماها یه ضعفی در خودتون میبینین که اینجوری میخواین پنهانش کنین! اصن میخوام برم انفورماتیک با دوستام خوش باشم شما میتونی جلومو بگیر! ![]()
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - f2000 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: خانمها یه چیز میگم فقط جنبه انتقاد داشته باشید. این ۹۵ درصد رو چطور محاسبه کردین ؟ ![]() بعد اونووقت اومدین محاسبه کنید چند درصد از آقایون الکی کنکور میدن و جای خانمها رو پر میکنند ؟ ![]() (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: من تا حالا فردی با این نظر و هوش رو ندیده بودم.با نظرش ۱۰۰% موافقم. خدایی خانم ها بیاین یه همتی کنین، بیخیال ارشد بشین جا برای ما باز بشه جا برای کسی که زحمت بکشه هست فراوون ![]() (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: دوستانی که کنکور انفورماتیک دارین اعلام کنین من ببینم چند تا رقیب دارم اینجا ! سحر دخترم منم انفورماتیک شرکت کردم ؛ آمادگی داری ؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ)f2000 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: خانمها یه چیز میگم فقط جنبه انتقاد داشته باشید. نه!
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - explorer - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: من واقعا موندم این بحثه قدیمی چیه که شما آقایون راه میندازین ؟چرا ما ها شروع نمیکنیم؟پس شماها یه ضعفی در خودتون میبینین که اینجوری میخواین پنهانش کنین! اصن میخوام برم انفورماتیک با دوستام خوش باشم شما میتونی جلومو بگیر! با این دلیلتون واسه شرکت در کنکور انفورماتیک همه چیز مشخصه قابل توجه سایر خانمهای فروم.... من دیگه حرفی ندارم
|
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ب.ظ
راست میگه .اگر تونستی جلوی یک خانم رو وقتی بخواد کاری انجام بده بگیری .تا حالا سابقه نداشته یک مرد بتونه . |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sixsixsix - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: راست میگه .اگر تونستی جلوی یک خانم رو وقتی بخواد کاری انجام بده بگیری .تا حالا سابقه نداشته یک مرد بتونه . چرا من میتونم!!!! کافیه بهش تلقین بشه، زمانبره ولی نه زیاد حول و حوش ۷ ۸ دقیقه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: راست میگه .اگر تونستی جلوی یک خانم رو وقتی بخواد کاری انجام بده بگیری .تا حالا سابقه نداشته یک مرد بتونه . عمرا منتظر مصاحبم باشید! دیگه قضیه حیثیتی شده!
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - ka arman - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: دوستانی که کنکور انفورماتیک دارین اعلام کنین من ببینم چند تا رقیب دارم اینجا ! منم هستم ولی حال و حوصله خوندن ندارم... ![]() رو منم حساب نکن... |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط: تو جامعه الان ما اوضاع طوری شده که خیلیا از یه خانوم انتظار دارن مث یه آقا باشه از نظر شغلی و تحصیلیالبته این به صورت مطلق نیستها
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: دوستانی که کنکور انفورماتیک دارین اعلام کنین من ببینم چند تا رقیب دارم اینجا ! شماهایی که میگید نمیخونیم یه هو رتبه برتر نشید!
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - هانی الرضا - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط: حتی همون مامان بزرگ ۷۰ ۸۰ سالم که تو روستا زندگی میکنه من یه عمو دارم، از سال اول "کارشناسی" هر سال بهم زنگ میزنه میگه ارشد قبول نشدی؟ ![]() دیروز دوباره زنگ زد! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: دوست های عزیز و گرامی و ارجمند و الاف و منتظر توجه فرمایید:جای بدی نیس هر چند وقت یه بار منم میرم!
|