![]() |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - نسخهی قابل چاپ |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - sara88 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ
[quote='hiddenman' pid='273275' dateline='1400230425'] دوستان بین این ۴ دانشگاه تو گرایش معماری میشه یه ترتیب مناسبی بهم بدید صنعتی اصفهان اصفهان صنعتی شیراز شیراز به نظر من دانشگاه صنعتی اصفهان و شیراز از اون دو تای دیگه بهتره |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - hajaan - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ب.ظ
دوستان اگه میشه یک راهنمایی کوچولو بکنند با ۹۵۰ هوش شبانه بوعلی همدان قبول می شم؟ ممنون و سپاسگزار |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - khordad.girl - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ
بچه ها یه راهنمایی : ۱۵۷ شبکه روزانه و شبانه یه مشاوره بدین که بهتره چطور انتخاب رشته کنه؟ ممنوووون |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - mahdi.68 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۲ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ب.ظ)hajaan نوشته شده توسط: دوستان اگه میشه یک راهنمایی کوچولو بکنند عزیزم رک وراست بهت بگم احتمالش خیلی ضعیفه ولی ناممکن نیست! |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - ava68 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینجا تا حدودی کمکت میکنه |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - mahdi.68 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ)hajaan نوشته شده توسط: سلام آره احتمالش زیاده. (۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ)ava68 نوشته شده توسط: واقعا سنجش سیستم مزخرفی رو گذاشته!!! ![]() تقریبا تمام دانشگاه هارو به عنوان محل قبولی اعلام می کنه!!! ![]() اصلا خوشم نیومد! |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - ava68 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۱ ب.ظ
حالا شما واسه ۵۳۲ هوش چه نظری دارید؟ |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - Mnesht - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ
سلام دوستان با رتبه ی ۴۴۹ نرم افزار می تونم کجا قبول شم به نظرتون؟؟؟ شبانه ی کدوم شهرارو میارم؟ ممنون می شم جواب بدین... |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - sara88 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ
احتمالا با رتبتون میتونید مجازی معماری شهید بهشتی قبول بشید |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - hajaan - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ق.ظ
به نظرتون با ۳۴۰۰ نرم افزار مجازى شهىد بهشتى مىشه قبول شد؟ ممنون و سپاسگزار |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - npour - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ق.ظ
اینم از انتخاب رشته من: روزانه ها وشبانه های تهران روزانه کاشان روزانه قزوین روزانه اراک شبانه کاشان شبانه قزوین شبانه اراک |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - Asemaneabi - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ
بچه ها کمک فوری نیازمندم... این دانشگاه تهران که محل تحصیلش پردیس فارابی قم هست.. و کنارش نوشته روزانه... جریانش چیه؟؟؟ نکنه پردیس خودگردان باشه؟؟ توروخدا بگید دیگه |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - Good! - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: بچه ها کمک فوری نیازمندم... نمیدونم برو تو سایتش ببین اگه پردیس باشه بغلش مینویسه |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - Asemaneabi - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ ب.ظ
نه ننوشته پردیس فقط نوشته محل تحصیل پردیس فارابی قم همین |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - manesht. - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ
من پارسال نخونده بودم ایتی شدم ۱۰۰۰ امسال ۶ ماه خوندم رتبم شد ۲۰۰۰ ![]() یه سوال سخت دارم کسی بهم کمک میکنه؟ من ۲۰۰۰ آیتی شدم و دوستم ۴۸۰۰ هوش به نظرتون میشه با هم جایی قبول شیم؟ یه شهر مشترک؟ پردیس، مجازی یا غیرانتفاعی؟ ممنون |