![]() |
چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - نسخهی قابل چاپ |
RE: چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - masoud67 - 13 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۴۵ ق.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۱ ق.ظ)Nina777 نوشته شده توسط: سلامسلام بهترین کار اینه که ابتدا همون قدسی رو بخونید. البته تاکید میشه در کنارش یه کتاب دیگه هم خونده بشه مثل پوران یا پارسه. چون ممکنه نکته ای توی یکیش باشه که توی دیگری نیست. بعد از اینکه تونستید به یه سطح خوبی از آمادگی برسید و در ضمن وقت کافی هم داشتید میتونید برید سراغ CLRS من خودم به دو جهت به CLRS سر میزدم ۱/ چیزی رو که از کتاب پوران و پارسه نمیفهمیدم ، سعی میکردم از مرجع بخونم بلکه بفهمم ۲/ بعضی مطالب که پوران و پارسه خیلی خلاصه گفته بودند ولی در مرجع خیلی مفصل و قشنگ توضیح داده بود. بخاطر همین قشنگی بعضی از مطالب رو از روی مرجع میخوندم و از اتفاق بسیار هم لذت میبردم |
RE: چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - faza - 13 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۷ ق.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۴۵ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: من خودم به دو جهت به CLRS سر میزدمشدیدا تایید میشه! |
RE: چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - pesar - 05 مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۳۷ ب.ظ
نوشته ات خیلی باحال بود. دوست داری دکتری ایران بمونی یا اپلای کنی؟ |
چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - RezaTaheri - 21 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۵ ق.ظ
ممنون منم چندماهی هست با برنامه میخونم و هفته ای. ۴۵ساعت و صبحها ۹بیدار میشم با مصاحبه ات تصمیم گرفتم ۶ بیداریم و همچنین نوک قله هدفم رتبه ۶۰ بود که حالا فقط شریف ممنون و سپاس. |
RE: چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - سیده اسما - ۲۹ آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۴۸ ب.ظ
دوست عزیز فوق العاده بود ممنونم یک دنیا ... وقتی خوندمش حیفم اومد که از شما تشکر نکنم مخصوصا که خیلی ویژکی های شما مثل من بود منم به شدت علاقه دارم به درس و از درس خوندن لذت میبرم اما هیچوقت ارادشو نداشتم ک خودم رو به عالی برسونم اما الان منم مثل شما میگم یا علی گرچه کمی دیره اما بازم استارت میزنم توکل بر خدا شما هم امیدوارم در تمام مراحل زندگیتون پرهدف پر انگیزه و پرنشاط و موفق باشید |
چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - prosaied - 05 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۳ ق.ظ
مرسی واسه زحمتی که کشیدی و اینکه تجربیاتت رو به راحتی با بقیه تقسیم کردی . کل مطلب رو مطالعه کردم خیلی کارامد بود . دارم کم کم برنامه هام رو میزون میکنم . امیدوارم کنکور ۹۶ تجربه ی موفقی برام باشه . سپاس فراوان |