|
|
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - نسخهی قابل چاپ |
|
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - somayeh.gh - 29 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۳۵ ب.ظ
سلام بچه ها این مدار الکتریکی چی میگه؟؟؟ ![]() من مدار الکتریکی تا حالا نگذروندم ، کتاب مدار راهیان ارشدو گرفتم کلا زبونشو نمیفهمم! به نظرتون روش وقت بزارم؟ کلاس برم مشکلم حل میشه؟ آیا؟ |
پاسخ : RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - shamim_70 - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ب.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ)mrg_vb نوشته شده توسط: فوری::سلام.. اینکه ناقصه یا نه رو نمیدونم.ولی تعریف کتاب مقسمی رو شنیدم.حتی استاد پایگاهمونم یادمه گف واسه کنکور همین کتاب مقسمی کامله!! شما یکار کن کتاب مقسمی رو از ی نفر یا کتابخونه بگیر ی نگا بهش بنداز ی مقایسه بکن چون فک میکنم باتوجه ب اینکه کتاب پارسه رو کامل خوندی خودت بهتر بتونی تشخیص بدی! |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - ana9940 - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۲ ب.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط:هرچی دستم بیاد(22 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: معماری چه خوبه جالب بود! حالا بین این چهارتا کدوم بهتره؟ من پوران دارم ، به نظرم خوبه! |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - mohammad.ardeshiri - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۵۲ ب.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۲ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط:(27 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط:هرچی دستم بیاد(22 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: معماری چه خوبه تقریبا همش خوبه هرجا گیر کنم میرم سراغ اون یکی هرکدومشون یه جارو به نظرم بهتر گفتن ولی بازم مدرسان و پوران کناره هم خوبن |
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - Mohammad-A - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ب.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۵۲ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: تقریبا همش خوبه هرجا گیر کنم میرم سراغ اون یکی هرکدومشون یه جارو به نظرم بهتر گفتن ولی بازم مدرسان و پوران کناره هم خوبنمن خودم فقط برای دانشگاه معماری خواندم اما فکر کنم برای معماری این روش، خیلی خوب باشه؛ درصد بالا میشه گرفت. |
|
پاسخ : گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - shamim_70 - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ
چقدر خوندن این نرم افزار کلافه کننده هس!!اصلا پیش نمیرم!!! ![]() فرستاده شده از SM-T211ِ من با Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - mohammad.ardeshiri - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ق.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: چقدر خوندن این نرم افزار کلافه کننده هس!!اصلا پیش نمیرم!!!مهندسی نرم افزار که خیلی آسونه |
Re: RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - milad12321 - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ق.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:نرم افزار هستم(25 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ق.ظ)milad12321 نوشته شده توسط: دوستان گسسته بخونم ؟کامپیوتر یا آیتی؟ و تا به حال تا کجارو خوندین؟ درست توی بقیه هم گیر میافتم مثال گراف ها و درخت ها توی ساختمان گگگگگیر ن اینجور چی پیشنهاد میدید ؟ گریمالدی هم ی نگا کردم یخورده برام سنگین و حجیم چکار کنم؟ به علاوه وضعیت من رو چطور میبینید ؟ اضافه کنم بی زحمت بگید بدونم هم قطاریا تا چه حد گسسته رو خوندید؟(خودمو بسنجم) |
|
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - abji22 - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ
الان چ وقته نرم افزار خوندنه؟؟؟؟!! (۲۹ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ)mrg_vb نوشته شده توسط: فوری:: شک نکن بهترین کتاب کنکوریت همین پایگاه پارسس اگه نمیخوایش من خریدارشم پایگاه کیوانپوره دیگه؟ |
|
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - shamim_70 - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ب.ظ
اگه با منین ک چ وقت نرم افزار خوندنه؟؟واسه اینه که حجمش زیاده وخوندنی باید زود ی دور بخونمش ک دور دوم رو بشه شرو کرد ک فایده ای داشته باشه وگرنه درسی مث نرم و مدیریت باید سریع خونده بشنو مرتب مرور بشن.البته این نظر منه!! بچه ها کسی سرفصل های امسال پارسه رو داره بمن بده؟؟ هرچی توسایتش گشتم ندیدم! |
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - iammiti - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ
(۳۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط: اگه نمیخوایش من خریدارشمنمی دونم جدی گفتین یا شوخی بود ولی پارسه هم مثل مدسان کتاب های پک داره تو سایت خودش تکی میفروشه پایگاه هم شامل اون میشه |
|
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - mostafa122 - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ
این ساختمان داده پارسه رو از کجا میشه گیر اورد رو سایت پارسه تا الان نزاشتن واسه فروش |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - mcse2010 - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب.ظ
(۳۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ)mostafa122 نوشته شده توسط: این ساختمان داده پارسه رو از کجا میشه گیر اورد فکر کنم باید حضوری بری انتشارات بگیری.
|
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - khadij147 - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ
(۳۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ)mostafa122 نوشته شده توسط: این ساختمان داده پارسه رو از کجا میشه گیر اورد من زنگ زدم بهشون ۱۵ روز پیش گفتن کتاب ساختمان اماده نیست
|
Re: RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - milad12321 - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ب.ظ
(۳۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ)khadij147 نوشته شده توسط:من کتابشو دارم اونقدرا هم ارزش نداره که داری وخ میذاری مقسمی بخون ....(31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ)mostafa122 نوشته شده توسط: این ساختمان داده پارسه رو از کجا میشه گیر اورد |