تالار گفتمان مانشت
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - somayeh.gh - 29 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۳۵ ب.ظ

سلام بچه ها
این مدار الکتریکی چی میگه؟؟؟ Sad
من مدار الکتریکی تا حالا نگذروندم ، کتاب مدار راهیان ارشدو گرفتم کلا زبونشو نمیفهمم!
به نظرتون روش وقت بزارم؟ کلاس برم مشکلم حل میشه؟ آیا؟

پاسخ : RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - shamim_70 - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ب.ظ

(۲۹ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ)mrg_vb نوشته شده توسط:  فوری::

من برای پایگاه داده کتاب پارسه رو گرفتم و می خونم و یه دوری هم خوندمش.
یه جا خوندم این کتاب ناقصه ؟!؟! آیا مطلب صحت داره؟؟؟ در صورت درست بودن به منبع خوب معرفی کنید.
با تشکر.
سلام..
اینکه ناقصه یا نه رو نمیدونم.ولی تعریف کتاب مقسمی رو شنیدم.حتی استاد پایگاهمونم یادمه گف واسه کنکور همین کتاب مقسمی کامله!!
شما یکار کن کتاب مقسمی رو از ی نفر یا کتابخونه بگیر ی نگا بهش بنداز ی مقایسه بکن چون فک میکنم باتوجه ب اینکه کتاب پارسه رو کامل خوندی خودت بهتر بتونی تشخیص بدی!

RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - ana9940 - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۲ ب.ظ

(۲۷ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  
(26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط:  
(22 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  معماری چه خوبه
همین!

شما معماری رو از چی می خونید؟ سوالات IT امسال و سال پیش رو که نگاه می کردم متوجه ساده تر شدن سوالات نسبت به سال های قبل شدم.
هرچی دستم بیاد
پوران , مدرسان , راهیان ,جزوه دکتر یوسفی ............

جالب بود! حالا بین این چهارتا کدوم بهتره؟ من پوران دارم ، به نظرم خوبه!

RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - mohammad.ardeshiri - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۵۲ ب.ظ

(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۲ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط:  
(27 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  
(26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط:  
(22 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  معماری چه خوبه
همین!

شما معماری رو از چی می خونید؟ سوالات IT امسال و سال پیش رو که نگاه می کردم متوجه ساده تر شدن سوالات نسبت به سال های قبل شدم.
هرچی دستم بیاد
پوران , مدرسان , راهیان ,جزوه دکتر یوسفی ............

جالب بود! حالا بین این چهارتا کدوم بهتره؟ من پوران دارم ، به نظرم خوبه!

تقریبا همش خوبه هرجا گیر کنم میرم سراغ اون یکی هرکدومشون یه جارو به نظرم بهتر گفتن ولی بازم مدرسان و پوران کناره هم خوبن

گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - Mohammad-A - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ب.ظ

(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۵۲ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  تقریبا همش خوبه هرجا گیر کنم میرم سراغ اون یکی هرکدومشون یه جارو به نظرم بهتر گفتن ولی بازم مدرسان و پوران کناره هم خوبن
من خودم فقط برای دانشگاه معماری خواندم اما فکر کنم برای معماری این روش، خیلی خوب باشه؛ درصد بالا میشه گرفت.

پاسخ : گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - shamim_70 - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ

چقدر خوندن این نرم افزار کلافه کننده هس!!اصلا پیش نمیرم!!!

فرستاده شده از SM-T211ِ من با Tapatalk

RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - mohammad.ardeshiri - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ق.ظ

(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:  چقدر خوندن این نرم افزار کلافه کننده هس!!اصلا پیش نمیرم!!!

فرستاده شده از SM-T211ِ من با Tapatalk
مهندسی نرم افزار که خیلی آسونه

Re: RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - milad12321 - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ق.ظ

(۲۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  
(25 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ق.ظ)milad12321 نوشته شده توسط:  دوستان گسسته بخونم ؟
پایمم ضعیف هست .
گیر میکنم توش هی هم وقتمو میگیره هم روحیم خراب میکنه .
نظرتونو بگید لطفا اونایی که دوسال ان ام بگن .....
کامپیوتر یا آیتی؟ و تا به حال تا کجارو خوندین؟
نرم افزار هستم
درست توی بقیه هم گیر میافتم مثال گراف ها و درخت ها توی ساختمان گگگگگیر ن اینجور چی پیشنهاد میدید ؟
گریمالدی هم ی نگا کردم یخورده برام سنگین و حجیم چکار کنم؟
به علاوه وضعیت من رو چطور میبینید ؟
اضافه کنم بی زحمت بگید بدونم هم قطاریا تا چه حد گسسته رو خوندید؟(خودمو بسنجم)

گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - abji22 - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ

الان چ وقته نرم افزار خوندنه؟؟؟؟!!

(۲۹ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ)mrg_vb نوشته شده توسط:  فوری::

من برای پایگاه داده کتاب پارسه رو گرفتم و می خونم و یه دوری هم خوندمش.
یه جا خوندم این کتاب ناقصه ؟!؟! آیا مطلب صحت داره؟؟؟ در صورت درست بودن به منبع خوب معرفی کنید.
با تشکر.

شک نکن بهترین کتاب کنکوریت همین پایگاه پارسس
اگه نمیخوایش من خریدارشم

پایگاه کیوانپوره دیگه؟

گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - shamim_70 - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ب.ظ

اگه با منین ک چ وقت نرم افزار خوندنه؟؟واسه اینه که حجمش زیاده وخوندنی باید زود ی دور بخونمش ک دور دوم رو بشه شرو کرد ک فایده ای داشته باشه وگرنه درسی مث نرم و مدیریت باید سریع خونده بشنو مرتب مرور بشن.البته این نظر منه!!

بچه ها کسی سرفصل های امسال پارسه رو داره بمن بده؟؟
هرچی توسایتش گشتم ندیدم!

گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - iammiti - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ

(۳۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط:  اگه نمیخوایش من خریدارشم
نمی دونم جدی گفتین یا شوخی بود ولی پارسه هم مثل مدسان کتاب های پک داره تو سایت خودش تکی میفروشه
پایگاه هم شامل اون میشه

RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - mostafa122 - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ

این ساختمان داده پارسه رو از کجا میشه گیر اورد
رو سایت پارسه تا الان نزاشتن واسه فروش

RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - mcse2010 - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب.ظ

(۳۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ)mostafa122 نوشته شده توسط:  این ساختمان داده پارسه رو از کجا میشه گیر اورد

فکر کنم باید حضوری بری انتشارات بگیری.Huh

RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - khadij147 - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ

(۳۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ)mostafa122 نوشته شده توسط:  این ساختمان داده پارسه رو از کجا میشه گیر اورد

من زنگ زدم بهشون ۱۵ روز پیش گفتن کتاب ساختمان اماده نیستUndecided

Re: RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - milad12321 - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ب.ظ

(۳۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ)khadij147 نوشته شده توسط:  
(31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ)mostafa122 نوشته شده توسط:  این ساختمان داده پارسه رو از کجا میشه گیر اورد

من زنگ زدم بهشون ۱۵ روز پیش گفتن کتاب ساختمان اماده نیستUndecided
من کتابشو دارم اونقدرا هم ارزش نداره که داری وخ میذاری مقسمی بخون ....