![]() |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - mahyar_top20 - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۸ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ب.ظ)mk69online نوشته شده توسط: سلام دوستان ، بالاخره صبر ما به پایان رسید و نتایج رو اعلام کردن ..... منم علوم و تحقیقات گیلان قبول شدم با ...ولی نمیدونم شهریه ی پردیس ها از واحد ها بیشتره یا نه ؟؟؟ زمان ثبت نام هم نزده بود تو سایتش ؟!! اگه اطلاع داری بهم بگو :-) |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - mm123456789 - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۶ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۸ ب.ظ)mahyar_top20 نوشته شده توسط:منم پردیس علوم تحقیقات گیلان قبول شدم(19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ب.ظ)mk69online نوشته شده توسط: سلام دوستان ، بالاخره صبر ما به پایان رسید و نتایج رو اعلام کردن ..... ثبت نامش از فردا هست تا چهارشنبه قابل توجه دانشجویان ورودی ۱۳۹۳ جهت تشکیل پرونده ضمن تبریک به پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد علوم و تحقیقات گیلان به اطلاع می رساند که ارائه مدارک ذیل جهت ثبت نام و تشکیل پرونده الزامی است و جهت تشکیل پرونده حضور خود شخص پذیرفته شده ضروری است: لازم به ذکر است ثبت نام از پذیرفته شدگان از ساعت ۱۰ صبح شنبه ۲۲ شهریورماه آغاز می گردد و تا روز چهارشنبه۹۳/۶/۲۶ همه روزه از ساعت ۸ لغایت ۱۴/۳۰ ادامه خواهد داشت و پذیرفته شدگان ارجمند می توانند همه روزه با در دست داشتن اصل مدارک ذیل جهت تشکیل پرونده به آدرس رشت- انتهای لاکان- سلکی سر- مجتمع دانشگاهی علوم و تحقیقات گیلان (دانشکده تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد رشت) مراجعه فرمایند. جهت تسهیل در تردد به دانشگاه، برنامه سرویسهای دانشگاه از ایستگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت (واقع در پل تالشان) به علوم و تحقیقات و بالعکس در سایت اطلاع رسانی شده است). مدارک موردنیاز ۱- اصل شناسنامه به همراه ۲ سری کپی از همه صفحات (مشمولین ۳ سری کپی). ۲- اصل کارت ملی به همراه ۲ سری کپی (مشمولین ۳ سری کپی). ۳- عکس ۶ قطعه (۳ در ۴ پشت نویسی شده) ۴- کارت پایان خدمت به همراه ۲ سری کپی. ۵- اصل دانشنامه مقطع کارشناسی به همراه ۲ سری کپی (مشمولین ۳ سری کپی)، لازم به ذکر است، دانشجویانی که اصل دانشنامه را ندارند باید اصل گواهی موقت را به همراه ۲ سری کپی(مشمولین ۳ سری کپی) ارائه دهند این دانشجویان باید یک فقره چک یا سفته معادل ۳۰۰۰۰۰۰۰ ریال نیز بابت ضمانت مدرک به بخش مالی دانشگاه ارائه نمایند. در ضمن تشکیل پرونده با کپی مدارک تحصیلی میسر نیست. اصل ریزنمرات تائید شده دوره کارشناسی به همراه ۲ سری کپی از آن،(دانشجویانی که کارشناسی آنان ناپیوسته می باشد باید ریزنمرات تائید شده دوره کاردانی خود را نیز به همراه ۲ سری کپی ارائه دهند. |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - Pegasus - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ)babakhazinia نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: بچه ها یه راهنمای کلی ثبت نام تو سایت pubr-azmoon.com اومده اونم بخونینسلام سلام ممنون از راهنماییتون درسته بله متاسفانه برای من هم معافیت تحصیلی نگرفته بودن و تازه وقتی خواستم فارغ التحصیل بشم معلوم شد که برگه معافیت تحصیلی ندارم تو پرونده و خودم رفتم پلیس+۱۰ و برام صادر شد بعدش برای فارغ التحصیلی دانشگاه یه نامه به من داده خطاب به نظام وظیفه که من درسم تموم شده و از این حرفا که الان فهمیدم درست میگین نامه لغو معافیت تحصیلی همونیه که دادن به من.ممنون |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - elinaz - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ب.ظ
سلام به قبولی های دانشگاه تبریک میگم دوستان لطفا جواب سوال منو بدید من ترازم شده حدود ۴۷۰۰ (یکم بالاتر نرفتم دوباره ببینم )و قبول نشدم ولی یجورایی باید قبول میشدم و متاسفانه افتضاح منفی زدم این انتخاب شهر جریانش چیه بفرض بزنم گرگان تو تکمیل ظرفیت های بعدی دانشگاه بازم گرگان و برای من مد نظر میگیره یا بازم تو تکمیل میشه انتخاب شهر کرد |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - samanft - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ب.ظ
شما با ۴۷۰۰ قبول نشدی؟؟؟؟؟چند تا انتخاب کردی مگه؟؟؟دوست من با ۴۴۴۰ قبول شده |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - elinaz - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ب.ظ)samanft نوشته شده توسط: شما با ۴۷۰۰ قبول نشدی؟؟؟؟؟چند تا انتخاب کردی مگه؟؟؟دوست من با ۴۴۴۰ قبول شدهشاهرود ، سمنان ، دامغان ، شمال ! مشهد قبول نشدم زندگیمم بهم ریخته سر این موضوع ، تکمیل ظرفیت چجوریه ؟ |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - ehsansjs - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ب.ظ
آزاد شهریه اش با شبانه سراسری چقدر فرق داره بچه ها؟؟ کسی میدونه؟؟!!من سراسری ۷۰۰۰ آوردم البته نخونده بودم.....چه کنم؟؟؟؟ |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - samanft - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ)elinaz نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ب.ظ)samanft نوشته شده توسط: شما با ۴۷۰۰ قبول نشدی؟؟؟؟؟چند تا انتخاب کردی مگه؟؟؟دوست من با ۴۴۴۰ قبول شدهشاهرود ، سمنان ، دامغان ، شمال ! مشهد من دوستم با ۴۴۷۰ محلات قبول شده،کی دیگشونم با ۴۴۸۰ اشتیان قبول شده،حتما اون شهر ها رو شما نزدید،بد شانسی اوردید،اما تو تکمیل ظرفیت حتما قبولید.نگران نباشید،من خودم رشتم نرم افزار بوده گروه مدییت صنعتی شرکت کردم قبول شدم و میخام مدیریت فن اوری اطلاعات برم ،کسی از این رشته اطلاعاتی داره؟؟ |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - pedram25teh - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۷ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ)parpar نوشته شده توسط:اتفاقا از وقتی پردیسها را زدن تراز علوم افت کرده کاش جدا شن بیا دانشگاه من و شما یه نبرد علمی بریم ببینیم کی درست میگه من یا شما تو درسای کنکور امتحان میدم یا هر سوالی که شما بگی دوست عزیز شریف با علوم یکی نیست در صورتی که قزوینم با علوم یکی نیست به این ترتیبن(21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ)arminjahan نوشته شده توسط:هنوز کلاسی تشکیل نشده که بفهمییم علوم تحقیقات ضعیفه یا قوی چه دوست داشته باشیم چه نه علوم تحقیقات تهران بالاترین دانشگاه آزاد کشوره که با دانشگاهی مثل امیر کبیر و علم و صنعت و... رقابت میکنه و دانشجوهان از بهترینها هستن قزوینم خیلی خوبه اما در مدرک بعد علومه دیگه این تراز بندی خود دانشگاهاس دست ما نیست علوم تحقیقاتیا اکثرا دولتی هم قبول شدن اما علوم تحقیقات تهران از روزانه شهرستان بالاتره تو مصاحبه اینا مصاحبه کننده تو دانشگاه امیر کبیر به دوستم گفته بود متاسفانه دانشگاه تهران باشه براشون بالاتره میبینید که !!منم دلیلشا نمیدونم(21 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ق.ظ)ستنا نوشته شده توسط: من شبکه علوم تحقیقات قبول شدم ببخشید ها ولی شما هم دیگه خیلی داری رو درصد ها و تراز ها مانور می دین!!! خیلی ها هستن که سطح علمی خوبی دارن ولی بهر دلیلی تو کنکور نتیجه دلخواهشونو نیاوردن |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - H-Arshad - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ق.ظ
طبق اطلاعیه سایت ظاهرا ثبت نام ارشد دوشنبه و سه شنبه ۲۴ و ۲۵ است. |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - sir_ams - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ق.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: طبق اطلاعیه سایت ظاهرا ثبت نام ارشد دوشنبه و سه شنبه ۲۴ و ۲۵ است.کدوم واحدها رو میگی؟قزوین یا علوم تحقیقات تهران؟ |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - H-Arshad - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - sir_ams - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ق.ظ
علوم تحقیقات که زده ۲۹ تا ۳۱ام! من این سایت رو اصلا باز نمیکنم! نمیدونم چرا! همض ارور میده! |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - H-Arshad - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ق.ظ
بعضی واحد ها رو زده که طبق اطلاعیه خود واحد ها که تو سایتشون میزارن ثبت نام میکنن بقیه نه |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - pedram25teh - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ق.ظ
بچه ها من که می خوام این رشته محل های جدید رو بزنم چه جوری می شه ثبت نامم!!؟! باید واحدی که الان قبول شدم رو برم ثبت نام یا باید منتظر جواب باشم!!؟؟ |