|
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - نسخهی قابل چاپ |
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - bahar_engineer - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۱ ب.ظ
بچه ها پس چرا خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - mori_1696 - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ب.ظ
بچه ها جبرانی رو بر اساس درصدا میدن یا اینکه فقط کسایی که رشته شون IT نبوده باید جبرانی بگذرونن؟ |
RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - arminjahan - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۹ ب.ظ)sand نوشته شده توسط: هنوز اسامی رو نزدن ؟؟؟!!!! ۳ تا درس جبرانی دادند؟!! یعنی رسما ۱ ترم عقب افتادین! ما که نرم افزار بودیم کلا ۱ درس جبرانی خوردیم اونم شبکه ۲ بود |
RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - persianccie - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ب.ظ)mori_1696 نوشته شده توسط: بچه ها جبرانی رو بر اساس درصدا میدن یا اینکه فقط کسایی که رشته شون IT نبوده باید جبرانی بگذرونن؟نه دروس جبرانی رو براساس رشته میدن. فکر نکنم امروز خبری بشه تو سایت امروز زده ولی مدیر گروه گفت دوشنبه اعلام میشه که اگه درست گفته باشه اونم مثل معارفه دانشگاه و زمان ثبت نام و ...که چند بار عقب افتاد معلومه برنامه ریزی درست ندارن و چقدر بی نظمن و اگه یه ترمم که مهمان باشیم یه دانشگاه دیگه و یه ترمم اینطوری وقتمون حدر میره... خدا آخرش رو بخیر کنه
|
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - pooya - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۲۹ ب.ظ
دوستان معارفه و این جلسات الکیه خودتونو در گیر نکنید در رشته کامپیوتر کلاسای ما شروع شده و بعضی درسا مثل شبکه پیشرفته ۴۰ اسلاید درس دادن و گفتن ورودی جدیدا هیچ ربطی به ما ندارند بنابرین تا ثبت نام کردید سریعا کلاسارا بیاید چون در رشته کامپیوتر از اول مهر همه کلاسا شروع شده |
RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - neda_Network - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۷ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ)arminjahan نوشته شده توسط:بعضی دانشگاها مهندسی it1وit2را هم جبرانی میدن(06 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۹ ب.ظ)sand نوشته شده توسط: هنوز اسامی رو نزدن ؟؟؟!!!! بستگی به دانشگاه داره دولتی پیش نیازشون بیشترم هست باید بیشتر تلاش کنیم دیگه ۳ترمه تموم کنیم بهتره یا ۴ ترمه؟ من میتونم ۱۲ واحدم تخصصی بردارم زیاد نیست ؟ |
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - ehsanbagheri - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۳ ب.ظ
سلام بر بچه های شبکه علوم تحقیقات احسان باقری کارشناسی آی تی- صنعتی شاهرود منم شبکه قبول شدم منتها هنوز ثبت نام نکردم ایشالله ۹ و ۱۰ میخوام ثبت نام کنم آقا بچه هایی که اطلاعات داردن یکم بیشتر توضیح بدن لطفا |
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - mori_1696 - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۵ ب.ظ
فعلا راهنمای انتخاب واحد کامپیوتر و برق اومده رو سایت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بقیه ی رشته ها رو زده که متعاقبا اعلام میشه. نکته ی قابل توجه و خوب اینه که نه دروس جبرانی گذاشتن و نه نیمسال اول و دوم رو تفکیک کردن. باید صبر کنیم و ببینیم IT چطور میشه. |
|
RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - neda_Network - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ
خواستیم برا دکتری بخونیم و مقاله بدیم و...اماچی بگم نگفتن بهتره |
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - bahar_engineer - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: خواستیم برا دکتری بخونیم و مقاله بدیم و...اماچی بگم نگفتن بهتره انقدر آیه یاس نخونید باباااااااااااا بالاخره ما هم انتخاب واحد می کنیم هدف والای دکترا رو که نباید با این مسائل ساده بی خیال شد ![]() بچه ها راستی توی لیست دروس ارائه شده ظرفیت های باقیمانده که همه خیلی پایینه بعضی ها زیر ۱۰ تا بعضی ها هم ۱۷ - ۱۸ تا تک و توکی هم ۳۰ تایی این همه دانشجو که گرفتن مثلا واسه هوش مصنوعی من رتبم ۷۸ شده آخرین رتبه قبولی ۳۲۰ بوده یعنی ۳۲۰ نفر گرفته واسه هوش ؟؟ بعد این همه دانشجو کجا میخوان برن سر کلاس ؟!!! چطوری انتخاب واحد کنیم که به همه برسه ؟؟؟؟؟؟؟ فکر کنم یه سری ها رو ترم بهمن که سهله ... مجبورن بندازن واسه سال دیگه خخخخخخخخخخخ |
RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - mori_1696 - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۶ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ)bahar_engineer نوشته شده توسط:(06 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: خواستیم برا دکتری بخونیم و مقاله بدیم و...اماچی بگم نگفتن بهتره نه، ۳۲۰ رتبه ی کل کسانیه که توی انتخابای اول تا بیستم علوم و تحقیقات رو زدن. ولی بعضیا ممکنه جاهای دیگه قبول شده باشن و تعداد قبولیا خیلی کمتره. |
|
RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - neda_Network - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ
بچه ها گروه وایبریها تشکیل شده کسی دوسداره محلق شه شمارشا پیام خصوصی بفرسته برا من
|
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - mori_1696 - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ
چشمشون ترسیده و انتخاب واحد رو هم بر اساس حروف الفبا کردن )توی صفحه ی من اینو زده: لطفا در زمان تعیین شده مراجعه نماییدطبق حروف الفبا از الف تا ذ |
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - mgh.ptr - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۰۵ ب.ظ
برای منم همینو زده! آخه اینکه دیگه اینترنتیه! اصلا خوب نیست تصمیمشون بازم!!! |
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - bahar_engineer - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۱۲ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ)mori_1696 نوشته شده توسط: چشمشون ترسیده و انتخاب واحد رو هم بر اساس حروف الفبا کردن یعنی چیکار کنیم الان ؟؟؟ من جزو اینا میشم .. پس ترم مهر و بهمن چی میشه ؟ یعنی من برم الان پول بریزم به حساب ؟؟؟؟؟؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |