![]() |
کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - نسخهی قابل چاپ |
RE: کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - yasyf - 27 تیر ۱۳۹۶ ۱۰:۳۶ ق.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۶ ۰۹:۰۸ ق.ظ)taha_h نوشته شده توسط: به من هم از فرودسی مشهد و هم از یک دانشگاه دیگه که فعلا اسمشو نمیارم زنگ زدن. سلام زنگ زدن دقیقا چی گفتن؟ به نظرتون نتایج کی میاد؟ |
RE: کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - msaif - 27 تیر ۱۳۹۶ ۰۱:۴۰ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۶ ۰۹:۰۸ ق.ظ)taha_h نوشته شده توسط:(25 تیر ۱۳۹۶ ۰۹:۱۲ ق.ظ)M.R.Y نوشته شده توسط:(24 تیر ۱۳۹۶ ۰۷:۲۱ ب.ظ)salam5 نوشته شده توسط:حقیقتش اینه که استاد ممکنه به کسی زنگ بزنه و نظرش عوض بشه و به یکی دیگه زنگ بزنه (اتفاقی که در مورد دانشگاه فردوسی افتاد). اگر زنگ زدن یعنی نمره بالایی گرفتین اما نمره ی استاد راهنما تو نتیجه نهایی خیلی تاثیرگذاره. اگ نظر استاد راهنما عوض بشه داستانهایی که توی خود گروه و اساتید گروه هست توی نتیجه تاثیرگذاره.(14 خرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۱۸ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. معمولاً اگه اساتید یه دانشگاه به شما نمره ای بدن که تو اون دانشگاه قبول میشید، با شما تماس میگیرن و میپرسن برای اینکه اینجا قبول بشید موافق هستید یا قصد دارید انتخابهای بعدی رو برید! سلام به احتمال زیاد قبول شده اید پس تبریک می گویم می شود بگوید رتبه شما چند بوده و چه گرایش هستید |
RE: کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - taha_h - 28 تیر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۹ ق.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۶ ۱۰:۳۶ ق.ظ)yasyf نوشته شده توسط:اون دانشگاهیی که فعلا اسمشو نمیارم(27 تیر ۱۳۹۶ ۰۹:۰۸ ق.ظ)taha_h نوشته شده توسط: به من هم از فرودسی مشهد و هم از یک دانشگاه دیگه که فعلا اسمشو نمیارم زنگ زدن. زنگ زدن گفتن که میایی اگه اسمتو رد کنیم؟ منم گفتم بعله. بعد پرسیدم آیا روزانه؟ گفتند بله. گفتند از الان به فکر پروپزالت باش و دیگه هم پروژه نگیر (منظورشون این بود که کار نکن).. چون فقط ۳ ترم فرصت داری تا آزمون جامع دکتری.. |
RE: کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - msaif - 28 تیر ۱۳۹۶ ۰۴:۰۲ ب.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۹ ق.ظ)taha_h نوشته شده توسط:(27 تیر ۱۳۹۶ ۱۰:۳۶ ق.ظ)yasyf نوشته شده توسط:اون دانشگاهیی که فعلا اسمشو نمیارم(27 تیر ۱۳۹۶ ۰۹:۰۸ ق.ظ)taha_h نوشته شده توسط: به من هم از فرودسی مشهد و هم از یک دانشگاه دیگه که فعلا اسمشو نمیارم زنگ زدن. سلام مبارک باشه آیا می شود درباره رتبه و سوابق پژوهشی خود توضیح دهید رتبه شما چند بوده است چه مدرک زبانی داشته اید چند مقاله داشته اید و ... |
RE: کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - taha_h - 31 تیر ۱۳۹۶ ۰۸:۵۶ ق.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۶ ۰۴:۰۲ ب.ظ)msaif نوشته شده توسط:(28 تیر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۹ ق.ظ)taha_h نوشته شده توسط:(27 تیر ۱۳۹۶ ۱۰:۳۶ ق.ظ)yasyf نوشته شده توسط:اون دانشگاهیی که فعلا اسمشو نمیارم(27 تیر ۱۳۹۶ ۰۹:۰۸ ق.ظ)taha_h نوشته شده توسط: به من هم از فرودسی مشهد و هم از یک دانشگاه دیگه که فعلا اسمشو نمیارم زنگ زدن. رتبه حدود ۱۰۰ یک علمی پژوهشی ۶ تا کنفرانسی گواهی رتبه برتر (معدل) لیسانس و ارشد هر دو روزانه یک کتاب تالیف و ترجمه ضمنا چیزی که خیلی مهم تره به نظر من اینه که گرایش و علاقه شما با اساتید انطباق داشته باشه!! |
کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - shahryar711 - 01 مرداد ۱۳۹۶ ۰۴:۵۸ ب.ظ
سلام دوستان هوش لطفا بگن از چه منابعی استفاده کردن؟ |
کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - nilufar1370 - 18 مرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۵۰ ب.ظ
سلا م میشه لطفا منابع هوش رو کسی که رتبه خوبی شده یبار دیگه معرفی کنه و ما رو از آشفتگی دربیاره ممنون |
RE: کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - ۸۶۳۵۷۵۳ - ۰۳ شهریور ۱۳۹۶ ۰۱:۵۲ ق.ظ
در اعتراض به حذف برنامه های ایرانی از اپ استور این نامه را که خطاب به تیم کوک نگاشته شده امضا و دوستان خود را مطلع کنید. https://www.change.org/p/tim-cook-stop-removing-iranian-apps-from-app-store |
RE: کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - amir2930 - 06 شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۱۴ ق.ظ
دوستانی که قبول شدن می تونن کارنامه نهایی رو اینجا بذارن؟ |
RE: کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - qaranqush - 07 شهریور ۱۳۹۶ ۰۹:۱۶ ق.ظ
علاوه بر کنکور ، رزومه و دانشگاه ارشد و ارتباط با اساتید خیلی مهمه. امکان داره رتبه زیر ده بیاد ولی دانشگاهی شما رو نگیره. مقاله ISI معتبر هم خوبه ولی به شرطی که دانشگاه مطمئن بشه شما نوشتید. (۰۶ شهریور ۱۳۹۶ ۰۸:۳۰ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: تبریک به همه ی دوستان بابت قبولی، به امید موفقیت های بیشتر از شما عزیزان |
RE: کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - robotic1981 - 08 شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۵۳ ق.ظ
سلام به همه دوستان و تبریک به دوستانی که قبول شدن من گرایشم هوش هست متاسفانه امسال رتبم ۱۲۳ شد واسه مصاحبه به سه تا دانشگاه شاهرود، سمنان و فردوسی رفتم مصاحبه ها حدود ۵ دقیقه بیشتر طول نکشید بیشتر از مقالات و پایان نامه و دانشگاههای مقاطع قبلی پرسیدن حالا که کارنامه برام اومده از نمرات سر در نمیارم شاهرود حدود ۱۵ بهم داده و سمنان و مشهد حدود ۸ مگر نمره مصاحبه ۵۰ نبود؟ من خیلی مسلط بودم تو مصاحبه و سوالی نپرسیدن که نتونم پاسخ بدم من از این نمرات سر در نمیارم من ۶ مقاله کنفرانسی داشتم که یکی از اونها ICPR هست یک مقاله ISI نمره پایان نامه کارشناسی و ارشد ۲۰ متاسفانه دو مقطع قبلی آزاد بودم الان هم دارم ترجمه یک کتاب رو تموم میکنم و در حال کامل کردن یک مقاله ISI هستم میشه راهنمائیم کنین اگر امسال رتبه خوبی بیارم امیدی به قبولی تو یکی از دانشگاههای تهران هست |
RE: کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - saharfarhang - 04 شهریور ۱۳۹۸ ۰۱:۵۲ ب.ظ
(۱۶ فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۲۲ ق.ظ)taha_h نوشته شده توسط: با سلام سلام . به نظرتون تکمیل ظرفیت چه تاریخیه و تا کی فرصت داره ؟ من هنوز اطلاعی ندارم زمان تکمیل ظرفیت چه زمانی هست . یکی از دوستام میگفت مقاله تکمیل ظرفیت هیوا رو خوندم و اطلاعات خوبی داشته . |