![]() |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - ehsan68 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۹ ب.ظ
بچه ها به نظرتون رتبه م چند بشه شبکه امنیت یا تجارن روزانه یه جا در میام؟ |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - so@ - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۱۱ ب.ظ
چای ،چیپس، پفک، تخمه آدامس خروس،فلافل غیربهداشتی میفروشیم ![]() داوطلب خدا قوت خسته نباشید ![]() ![]() |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - samaneh@90 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۱۲ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۸ ب.ظ)yasmin.jll نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۳ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: دوستان من یه سوال دارم: والا من فقط ۱سال اول حس دانشجو بودن داشتم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - Sadi_gh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۱۷ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۱۱ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: چای ،چیپس، پفک، تخمه آدامس خروس،فلافل غیربهداشتی میفروشیم لوااااااااااااااااااشک نداری ترجیحاً غیر بهداشتی ![]() ![]() ![]() |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - farhud - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۱۹ ب.ظ
بزرگترین مشکلات و استرسهای زندگیتون همین کنکور ارشد باشه |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - hatame - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۲۰ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۲ ب.ظ)mitiltala نوشته شده توسط: یه چند تا استاد خوب هم توش پیدا میشه نامردی نکنیممن اصلا تو صنعتی بهم خوش نگذشته و خیلی اذیت شدم اما واقعا بگم صنعتی اصفهان اونقدی که میگن بد نیس خیلی سخت گیرن اما برای ادمهای پرتلاش یه سکوی پرش فوق العاده است من دوستام الان بهترین دانشگاه های دنیا دارن درس می خونن اونم با بورس درست و حسابی من بیشتر با بچه های دکترا و ارشد دوست بودم اینو اونا می گفتن حرف من نیست "همیشه میگفتن تو کلاساشون بچه هایی که قبلا صنعتی بودن قوی ترن و خیلی قدرت تحلیل بیشتری از اونا دارن" البته بازم تاکید می کنم صنعتی درس خوندن فقط به خودت بستگی داره اگه فعال باشی استادا خوب حمایتت می کنن تازه برای اپلای یا کارم می تونی روشون حساب کنی |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - hasangharib - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۲۱ ب.ظ
هووووو....خسته شدم.. دو ساعت نبودم رسیدین ۱۱۲ جالبه...همشم رفتم خوندم از ۱۰۱ تا ۱۱۲ |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - Haj Reza - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۲۳ ب.ظ
آهنگ سیاه چشمون هایده واسه کاهش استرس عالیه خخخخ |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - hasangharib - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۲۳ ب.ظ
دوستان من رشتم علوم کامپیوتر.. دانشگاه های تهران به کنار...چون میدونم قبول نمیشم بین این دانشگاه ها الویت رو با کدوم بزارم؟ مازندارن-یزد-تبریز-علوم پایه زنجان-رازی کرمانشاه-باهنر کرمان-ولیعصر رفسنجان- دانشگاه دامغان- رشته ما فقط همینا پذیرش دارن |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - maryam91 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۲۴ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۲۰ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۲ ب.ظ)mitiltala نوشته شده توسط: یه چند تا استاد خوب هم توش پیدا میشه نامردی نکنیممن اصلا تو صنعتی بهم خوش نگذشته و خیلی اذیت شدم بحث دقیقاً اینه کدوم استادا؟ ![]() ![]() ![]() بچه ها ما که همه صنعتی بودیم. بیاین لااقل با خودمون رو راست باشیم. من همینجا بحث رو مختومه اعلام می کنم. خوبیت نداره دم اعلام رتبه ها... ضمن این که من گفتم در مورد سخت افزار نظر نمیدم که ۹۰ درصد بچه ها با اساتید مخابرات یا الکترونیک کار می کردن که بله قوی بودن. بحث روی نرم و آی تیه. |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - barabox - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۲۵ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۶ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۰ ب.ظ)barabox نوشته شده توسط: دوستان تاثیر معدل مشهوده تو نتیجه؟ دولتی خوندم ۱۶/۵ |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - mitiltala - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۲۵ ب.ظ
دیگه بیکار شدم دارم تاپیک جوک میخونم : ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﯾﻪ ﺟﺎﯼ ﺳﻮﺧﺘﮕﯽ ﮐﻮﭼﯿﮏ ﺭﻭﯼ ﺯﺍﻧﻮﻡ ﺩﯾﺪﻡ ﺑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﮔﻔﺘﻢ : ﺍﯾﻦ ﺟﺎﯼ ﭼﯿﻪ؟ ﮔﻔﺖ : ﺣﺪﻭﺩﺍ ۵-۶ ﺳﺎﻟﺖ ﺑﻮﺩ؛ﺷﻠﻮﺍﺭﮎ ﭘﺎﺕ ﺑﻮﺩ ﭼﻬﺎﺭﺷﻨﺒﻪ ﺳﻮﺭﯼ ﻫﻢ ﺑﻮﺩ،ﺑﺎ ﭘﺴﺮﻋﻤﻮﻫﺎﺕ ﺭﻓﺘﯽ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺁﺗﯿﺶ ﭘﺮﯾﺪﯼ ! ﮔﻔﺘﻢ : ﺁﻫﺎﻥ ... ﭘﺲ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﺳﻮﺧﺘﻪ ! ﮔﻔﺖ : ﻧﻪ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﻧﺴﻮﺧﺘﯽ،ﺍﻭﻣﺪﯼ ﺧﻮﻧﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﺯﻭﻧﺪﻣﺖ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﯽ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺟﺎﯾﯽ ﻧﺮﯼ !.. ﻣﺎﺩﺭ من ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻦ ﺗﻮ ﯾﺎﺭﯼ ﻭ ﯾﺎﻭﺭ ﻣﻦ?? |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - nlp@2015 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۲۶ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۲۵ ب.ظ)barabox نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۶ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۰ ب.ظ)barabox نوشته شده توسط: دوستان تاثیر معدل مشهوده تو نتیجه؟ منم معدلم مثه شماس نه مشهود نیس زیاد ولی بدم نیس ![]() |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - pezhman.m-AI - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۲۷ ب.ظ
بچه ها من میگم ساعت ۹ نتایج میاد... من حسم بهم دروغ نمیگه. خیالتون راحت ۹ میاد ![]() ![]() |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - so@ - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۲۷ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۱۷ ب.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط: لوااااااااااااااااااشک نداری ترجیحاً غیر بهداشتیاِ وا یادم رفته بود بزنم جز لیست:|چرا چرا لواشک کیوی اونم غیر بهداشتی غیر بهداشتی داریم چندتا میخوای ![]() ![]() |