|
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۱ ب.ظ
عزیزان لطفا بفرمائید زمان فارغ اتحصیلی مخصوصا امسال و پارسال ، وقتی مدرک اصل پیش دانشگاهی رو تحویل بایگانی دادید باز نیاز به تائید مدرک از طریق پست هست؟ |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mahsa.ss - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ
و امروز.. روزی دیگر است.. سرشار از رمز و رازهای مخصوص خود.. کسی چه میداند..شاید امروز همان روزی باشد که منتظرش بودی! |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - slx12345677 - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۹ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط:(26 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ)m.mosallaei نوشته شده توسط: دوستانی که دانشگاه قزوین رشته شبکه رفتن ثبت نام کردن چند تا سوال داشتم اگه امکان داشت جواب بدید ممنون میشم مهمه ۸واحد دادنمون. که دروسش هنوز معلوم نیست و قراره ۲شنبه برنامه کلاسی و روزای هفته مشخص بشه. اما مسئول ثبت ناممون میگفت که بیشتر چهارشنبه و پنجشنبه کلاسای ارشداس. اگر با کارتون تطبیق پیدا نمیکرد میتونید برید پیش مدیر گروه تایمشو براتون درست میکنه. نگرانی نداره (۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: من امروز برگه تعهد رو دیدم. هر چند که ثبت نام نشدمفرقی نداره. منکه چک دادم (۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ)m.mosallaei نوشته شده توسط: دوستانی که دانشگاه قزوین رشته شبکه رفتن ثبت نام کردن چند تا سوال داشتم اگه امکان داشت جواب بدید ممنون میشم مهمه دوست عزیز یه سر برو توی این لینک ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pijoo - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ب.ظ
دوستان عزیز کسی نمیدونه جواب تکمیل ظرفیت واسه ترم مهر کی میاد؟ |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۲ ب.ظ
دوستان جبرانی خوردید؟ من ساختمان داده ۱۰ شدم کارشناسی بهش جبرانی میدن؟ این زده به تشخیص گروه گروه چطور تشخیص میده؟! |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Pegasus - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۵ ب.ظ
خانم khalilparvar یعنی برنامه کلاسها بعد از جلسه توجیهی معلوم میشه؟ راستی بچه ها من الان تو هتلم در شهر پردرخت قزوین شهر قشنگیه و مردم خوبی داره و البته بستنی و فالوده و بامیه و باقلواهای خوشمزه جاتون خالی ![]() ایشالا فردا میریم برای ثبت نام |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - RASPINA - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ)mahsa.ss نوشته شده توسط: RASPINAیکی از استادا گفت که ۷-۸ نفر از دانشجویانشون قبول شدن و نمی رن در باره زمان ثبت نام هم اطلاعی ندارم |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ladymj - 27 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ق.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ب.ظ)pijoo نوشته شده توسط: دوستان عزیز کسی نمیدونه جواب تکمیل ظرفیت واسه ترم مهر کی میاد؟ گفتن اوخر این هفته ینی میشه فردا یا پس فردا |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 27 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ب.ظ)pijoo نوشته شده توسط: دوستان عزیز کسی نمیدونه جواب تکمیل ظرفیت واسه ترم مهر کی میاد؟ منم منتظرشم خدا کنه زود بیاد |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - slx12345677 - 27 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ق.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۵ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط:اینطور به من گفتن والا..(26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۹ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:خانم khalilparvar یعنی برنامه کلاسها بعد از جلسه توجیهی معلوم میشه؟ به به..نوش جان..دلمونو آب کردینااااا.. ![]() آقا فردا کل ثبت نامت ۱ساعتو نیم بیشتر طول نمیکشه.. آخرین مرحله که امور مالی هستو توی کتابخونه مستقر شدن یه برگه بهتون میدن که تاریخ جلسه ی توجیهی توش هست. بعد که کارتون تمام شد لطف میکنین بپرسین بچه های شبکه تحقیقات جلسه توجیهی شون تو واحده یا خود تحقیقات؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ladymj - 27 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ق.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط:(26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ب.ظ)pijoo نوشته شده توسط: دوستان عزیز کسی نمیدونه جواب تکمیل ظرفیت واسه ترم مهر کی میاد؟ شما چی و کجا رو زدی؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - lafille - 27 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ق.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط:قراره شنبه ۲۹ شهریور اعلام بشه.(26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ب.ظ)pijoo نوشته شده توسط: دوستان عزیز کسی نمیدونه جواب تکمیل ظرفیت واسه ترم مهر کی میاد؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - irera - 27 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ق.ظ)lafille نوشته شده توسط:(27 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط:قراره شنبه ۲۹ شهریور اعلام بشه.(26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ب.ظ)pijoo نوشته شده توسط: دوستان عزیز کسی نمیدونه جواب تکمیل ظرفیت واسه ترم مهر کی میاد؟ از کجا این خبر ها رو پیدا میکنید ؟ من صبح تا شب دارم تو این سایتهای خبری مرتبط میگردم چیزی نیست ! :دی |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 27 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ق.ظ)ladymj نوشته شده توسط:(27 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط:(26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ب.ظ)pijoo نوشته شده توسط: دوستان عزیز کسی نمیدونه جواب تکمیل ظرفیت واسه ترم مهر کی میاد؟ من شبکه تهران مرکز |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - irera - 27 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۷ ب.ظ
بچه ها خیر جدیدی از نتایج تکمیل ظرفیت نیست ؟ |