![]() |
گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - olom tahghighat - 06 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: واقعا میخواید برید آزاد؟؟؟ تو ایران مدرک مدرکه فرقی نمیکنه واسه درامدم نون بازو میخوری بستگی به خودت داره تو فک کن دکتری شریف باشی اما یاد نداشته باشی برنامه بنویسی واسه استادی و اینام که به هرجا مدرک بدی و چهارتا مقاله اکسپت میشی واسه خارج از کشورم پول داشته باشی و اکسپت شی اوکی .... پس زیاد فرقی نمیکنه... ی سوال داشتم اونم این که من بیام تخصصی نرم و جواب بزنم واسه کنکور ازاد زبان تخصصی رو هم ج بدم بعد برم تو دروس هوش مصنوعی جواب بدم ترازا جدا محاسبه میشه یعنی واسه نرم جدا واسه هوش جدا محاسبه میشه یا اگه من منفی هوش بزنم تو تراز نرم تاثیر میزاره..؟؟؟؟؟؟؟؟ (۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ق.ظ)goodcrazygirl69 نوشته شده توسط: اینجانب نیازمند شدید کمی استرسم!!!نمیدونم چرا اینقد بیخیالم! چهار هفته دیگه بیشتر نمونده بعدش هرکار خواستی میتونی انجام بدی ..... ![]() |
گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - negar.v - 08 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ب.ظ
بچه ها من برگشتم دو هفته به اینترنت دسترسی نداشتم جمعه آزمون آزمایشی مدرسان شریف دادم زبان ۵۰ ریاضی سفید مشترک ۲۱ تخصصی نرم افزار افتضاح باید تخصصی نرم افزار رو حتما به ۲۰ % برسونم از سه تا درس تخصصی من دو تا (پایگاه و نرم افزار ) خوندم ....اما نمیدونم چرا پایگاه انقدر سوالای آزاد بده... بچه ها این یک ماه رو خوب بخونیم (روزی ۸ ساعت به بالا) دیگه بعدش راحت میشیم.. |
گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - olom tahghighat - 08 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ
چه عجب نگارجوووووووووووووووووووووووووووون خوش اومدی قربونت منم میخونم انشالله موفق شیم |
RE: گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - goodcrazygirl69 - 10 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ق.ظ
بچه ها یه گزارش بدین چقدر خوندین چی خوندین ؟ Sent from my GT-I9200 using Tapatalk |
گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - be_sooye_movafaghiat - 11 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ ب.ظ
سلام بچه ها یه سوال داشتم... اینکه مهندسی کامپیوتر آزاد سوالاش توی ۲ تا دفترچه هست؟ اگه هست توی اولی چه درسایی با چه زمانی...؟ دفترچه دومی چه طور؟ و اینکه بچه ها من می دونین کنکور ۸۹ و ۹۰ توی نرم افزار دو تا گروه الف و ب داشته که سوالای هر گروه کاملا فرق می کرده؟ کسی می دونه ۹۱ و ۹۲ هم همین طوری بوده یا نه؟ آخه من دیدم سوالای دو گروه از لحاظ سطح سختی و آسونی خیلی متفاوت بودن... این طوری که ظلم میشه به یه عده خب... ![]() |
RE: گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - olom tahghighat - 11 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ ب.ظ
(۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ ب.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط: سلام بچه ها سلام موفقیت خوبی تا کجا خوندی ببین عزیز من تو ازاد ۲ دفترچه هست درسته که یکی اول زبان و دروس مشترک (ساختمان،مدار،نظریه،سیستم عامل) و ریاضیات (ریاضیات مهندسی ،محاسبات ،ساختمان گسسته)دفترچه دومی هم سه تا گرایش هست ۱-مهندسی نرم(مهندسی نرم افزار،پایگاه ،الگوریتم)۲-معماری و ۳-هوش(نظریه،هوش،پایگاه )زمانشو یادم رفته و اینکه نه توی ۹۲ که من شرکت کردم هوش کرمان قبول شدم ![]() ی سوال داشتم اونم این که من بیام تخصصی نرم و جواب بزنم واسه کنکور ازاد زبان تخصصی رو هم ج بدم بعد برم تو دروس هوش مصنوعی جواب بدم ترازا جدا محاسبه میشه یعنی واسه نرم جدا واسه هوش جدا محاسبه میشه یا اگه من منفی هوش بزنم تو تراز نرم تاثیر میزاره..؟؟؟؟؟؟؟؟ اینو ی نفر محبت کنه جواب بده فک میکنم تاثیر نداره ترازا که فرق میکنه اره یا نهههههههههههه؟ |
RE: گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - hamid88 - 11 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۸ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ق.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: منکه هنوز امیدوارم ببینم ج دولتی چی میشه... دقیقاااااااااااااااااااااا منم مثل شما هستم ![]() موفق باشین |
گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - be_sooye_movafaghiat - 11 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ
علوم تحقیقات عزیز ممنون واقعا از جوابت... واقعا مرسی... نمی دونستم واقعا... و اینکه نه اون که گفتم دو گروه بوده سوالاشو هم دیدم...سال ۸۹ و ۹۰ ! خب خوبه نبوده پارسال پس... اون جوری واقعا عادلانه نیست خب... و اینکه نه علوم تحقیقات عزیز ![]() والا من زود شروع نکردم... کلی از درسا موندن... نام ببرم درسا رو همشو که چه قدر خوندم؟ اگه آره بگم... ![]() و اینکه تو چه قدر خوندی؟ ![]() ![]() ![]() |
RE: گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - olom tahghighat - 12 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ق.ظ
(۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط: علوم تحقیقات عزیز ممنون واقعا از جوابت... واقعا مرسی... نمی دونستم واقعا... مرسیییییییییییییییی ی دنیا ممنون پس خیالم راحت باشه دیگه خداروشکر نه من خوندم ولی تست که میزنم درصدم پایینه فک میکنم خوب نخوندم واسه همون دوباره نشستم به خوندن کتاب به صورت صحیح لغت زبانم هیچی نخوندم ![]() |
گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - negar.v - 12 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ق.ظ
دوستان انتشاراتی هست که سوالات آزاد ۹۲ به همراه پاسخ منتشر کرده باشه؟ |
گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - be_sooye_movafaghiat - 12 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ق.ظ
بله نگار جان... من دیدم... هم انتشارات ساد هم مقسمی دارن انگار.. علوم تحقیقات جان همین که خوندی همه درسا رو عاالیه... خیلی عالیه عزیزم... فقط یه چیزی؟ تو همه درسارو خوندی؟ یعنی مشترکا و ریاضی ها رو کامل؟ مشترکا رو کامل خوندی دیگه؟ |
RE: گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - olom tahghighat - 12 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ق.ظ)negar.v نوشته شده توسط: دوستان انتشاراتی هست که سوالات آزاد ۹۲ به همراه پاسخ منتشر کرده باشه؟ اره دیگه همون انتشارات ساد هفت ازمون ارشد ازاد باشه داره توش تشریحی هم جواب داده... |
گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - negar.v - 13 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ق.ظ
دوستان کتابی که من دارم از انتشارات ساد تا سال ۹۱ رو داره کسی هست این کتابی که میگید سوالات و پاسخ کنکور ۹۲ رو هم داره خریده باشه؟ |
RE: گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - alma90 - 13 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ
اینجا چقد خلوته.... ![]() همه دارن سخت درس میخونن بچها گزارش بدین چقد خوندین اولیش خودم فقط اینا رو دارم میخونم: پایگاه و نرم افزار منطقی و نظریه گسسته و محاسبات |
گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - ezra - 13 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ
من که اصن حس و حال درس خوندن ندارم !!!! کنکور ملی حالم رو گرفت , تمام انگیزه هامم جارو کشید و رفت .....!!! پارسال همین جور الکی رفتم آزمون دادم بدون اینکه یه کلمه درس بخونم کارنامم اینطوری شد : حالا امسال یه هفته مونده به آزمون , جزوه ای که نکات مهم درسا رو واسه ارشد سراسری جمع کرده بودم رو بخونم کافی نیست ؟؟؟ جون شما اصلاً حس درس خوندن ندارم ! میدونی !!! کلاً فازش از کلم پریده ...... ![]() |