|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - نسخهی قابل چاپ |
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - sahar_rostami2 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ق.ظ)amirhamzeh.azari نوشته شده توسط:(18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ق.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط:(18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: آخی! مثبت و منفی برام فعال شد! ذوق دارم! الان به همتون مثبت میدم شیرینیش! به همتون مثبت میدم! ذوق داشتم به اون خارجیه هم مثبت دادم!
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - abji22 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ ق.ظ)amirhamzeh.azari نوشته شده توسط:(18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط: اینجا جریان چیه؟مگه جوابا کی میان؟ یهویی گفتی الان خون به مغزم نمیرسه!یکمی مقدمه میچیدی اخه،ایشالاااااااااااااااا که قبولیولی الان بقیه بچه ها به من حسودی میکنن میان کتابا رو ازت میگیرن ![]() ندی به اوناها
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - Fot30 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ ق.ظ)EvivaLem نوشته شده توسط: Opisy pod zdjecia photoblog rap prawidlowy crack do medieviel total war2 mesajah szukajac szczescia pobietz muzyka do samochodu sciagaj za darmo sprawdzian z geografii klasa 1 gim rozdzial 3 test nr 9 niemiecki alles klar 1b filtr pylkowy w audi a4 b7 gry star wars battlefront 2 zadanie pr aktyczne technik ekonomista biologia sprawdziany puls zycia 1 rozdzial 2 این پسته به زبان لهستانی نوشته شده و یک سری تگ و تبلیغات هستش،مفهوم خاصی نداری بنظرم کار کی بود حالا؟ |
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - killerphp - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ق.ظ
ظرفیت های دانشگاه ها هم با رتبه ها مشخص می شه؟ (یعنی منظورم ظرفیت دقیق نه این بیانیه هایی که دانشگاه ها هرازگاهی می دن) |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - hosshah - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ق.ظ)killerphp نوشته شده توسط: ظرفیت های دانشگاه ها هم با رتبه ها مشخص می شه؟ توی دفترچه امتخاب رشته که بعد از نتایج میاد ظرفیت دانشگاه ها هم هست |
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - matt2007 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ق.ظ)پاریس نوشته شده توسط: معمولا ۶ عصر میگن ولی چهار میدنپارسال طرفای ظهر دادن دقیقا یادمه قبل از ناهار بود ساعت دقیقش رو نمیدونم ... |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - maryam parvini - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط:(17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ ب.ظ)maryam parvini نوشته شده توسط:(17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ)maryam parvini نوشته شده توسط: من خواب دیدم رتبه ام شده ۱۴۹ ممنون عزیزم ![]() دیروز برا اولین بار بود که تو مانشت ارسال داشتم یهو دیدم ۲۰ تا منفی شدم اینجا شبیه محیط های خصمانه هوش مصنوعی بود ![]() حالا امروز اوضاع بهتره ![]() امیدوارم این حرفم به کسی استرس وارد نکنه اما پارسال نتیجه ها یه روز زودتر از اون روزی که تو اخبار اعلام کردن رو سایت بود امسالم من روی یکشنبه حساب کردم |
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - killerphp - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ب.ظ)maryam parvini نوشته شده توسط: دیروز برا اولین بار بود که تو مانشت ارسال داشتم هرچی به موعد جواب ها نزدیک تر می شیم فشار روی بچه ها بیشتر می شه - ( یه سری ها هم فشارشون رو این طوری در می کنند!) کلا شما خودشو ناراحت نکن! |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - izadan11 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ب.ظ)maryam parvini نوشته شده توسط: ممنون عزیزم فکر کنم تو بودی دیروز دلم براش سوخت بهش مثبت دادم
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - S - Is - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط: من بیشتر استرس این و دارم با چه رویی رتبم و بیام به سیل عظیمی از جمعیت که ۳۶ ثانیه بعد از اعلام نتایج بهم زنگ میزنن بگم... ببخشید من در جریان این ۳۶ ث نیستم چه جوری محاسبه کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - amirhamzeh.azari - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط:(18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ ق.ظ)amirhamzeh.azari نوشته شده توسط:(18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط: اینجا جریان چیه؟مگه جوابا کی میان؟ ایشالا قبول شدم ... هرچی داشته باشم ...لیست میدم .. میتونی سفارش بدی .. ![]() نه قول میدم چون اول به تو گفتم .. میدم به تو ![]() حالا دعا کن قبول شم
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - maryam parvini - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: من به تمامی مثبت دادم الان وضعیت مثبت و منفی غیر فعاله برا من فعاله من دیروز و امروز به اکثر بچه ها مثبت دادم اینجا هرکس یا احساسشو نوشته یا برای همه آرزوی موفقیت کرده من چیز منفی نمی بینم که بخام به کسی منفی بدم |
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - sahar_rostami2 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: با سلام به مدیریت سایت چرا من نمی تونم مثبت بزنماینجوری جواب نمیده! من ۵ ۶ ماه گفتم تا فعالش کردن!
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - hosshah - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: با سلام به مدیریت سایت چرا من نمی تونم مثبت بزنم براش آرزوی موفقیت توی کنکور هم بکن دیگه
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - Amoojan - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: با سلام به مدیریت سایت چرا من نمی تونم مثبت بزنماینجوری جواب نمیده! من ۵ ۶ ماه گفتم تا فعالش کردن! بالاخره برای شما فعال شد! چه عجب... نمیخواین شیرینی بدین؟! ![]()
|