|
|
گروه پرشور و با انگیزه داوطلبان دکترهای گرایش نرم افزار۹۴(پیشرفت تحصیلی روزانه-هفتگی) - نسخهی قابل چاپ |
|
دوباره سوال از زمانبندی سیستم عامل پیشرفته - کنکوری - ۱۵ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ب.ظ
سلام به همگی ![]() سوالهای سیستم عامل پیشرفته تعدادیش زمانبندی هست، زمانبندی پردازنده، این سوالو قبلا هم پرسیدم و دوستان هم لطف کردن و جواب دادن، ولی هنوز توش ابهام دارن؛ ایا فصلهای زمانبندی تک پردازنده ای و چند پردازنده ای استالینگ برای این قسمت کافیه؟ یعنی مشابه اون چیزیکه برای ارشد خوندیم، این قسمتها رو هم بخونیم؟ بنظرم سوالهایی که توی کنکورمون اومده شبیه این الگوریتم های زمانبندی نیست!!! لطفا راهنمایی کنید اگر کتاب دیگه ای هم برای این موضوع مفیده، معرفی کنید که بقیه دوستانم استفاده کنن خیلی خیلی ممنونم ![]() سلام به همگی.دوستان یک سوال دوباره از قسمت زمانبندی سیستم عامل دارم. این قسمتو از استالینگ خوندم.ولی سوالهای کنکور بنظر فراتر از خونده های من باشه.شما منبع دیگه ای هم برای پوشش این قسمت سراغ دارید؟ مثلا زمانبدی Rms که توی کنکور اومده رو اصلا نمیدونم از کجا اوردن!!!! لطفا راهنماییی کنید تا بقیه دوستان هم استفاده کنن بینهایت ممنونم |
|
RE: گروه پرشور و با انگیزه داوطلبان دکترهای گرایش نرم افزار۹۴(پیشرفت تحصیلی روزانه-هفتگی) - حمیده ر - ۲۱ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ب.ظ
سلام خواهش می کنم اگر کسی پاسخنامه آزمون های ۹۱ -۹۱ -۹۳ دکتری نرم افزار رو داره کمکم کنه پاسخنامه مدرسان شریف رو دارم ولی بعضی جواب ها قانعم نمی کنه می خوام مطمعن بشم به جواب لطفا کمک کنید |
|
گروه پرشور و با انگیزه داوطلبان دکترهای گرایش نرم افزار۹۴(پیشرفت تحصیلی روزانه-هفتگی) - selena92 - 22 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ب.ظ
سلام کجایین؟ کسی از اینجا سر نمیزنه؟!!!!!!!!!!!!! من پیشرفت درسیم مینویسم سیستم عامل پیشرفته ۳ فصل پایگاه داده پیشرفته مرور فصلهای ۱ و ۲ و ۳ مهندسی نرم افزار یک فصل زبان ۵۰۴ ۲ درس سلام دوست عزیز من سوالات ۹۲ و ۹۳ رو تشریحی حل کردم ولی جوابهاشو پخش و پلا نوشتم به محض اینکه مرتب پاکنویس کردم اسکن میکنم واستون ایمیل میزنم شما هم لطفا تا اون موقع پاسخنامه مدرسان شریف رو اسکن کنین واسم ایمیل کنین اگه سوالات آزاد رو هم بخوایین مال ۵ سال اخیر رو حل کردم |
|
گروه پرشور و با انگیزه داوطلبان دکترهای گرایش نرم افزار۹۴(پیشرفت تحصیلی روزانه-هفتگی) - sigma2015 - 22 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۰۲ ب.ظ
بچه ها من کلید استعداد و زبان و تخصصی گروه دکتری نرم افزار سالهای ۹۱ و ۹۲ و ۹۳ را میخام.کسی میتونه کمکم کنه. |
RE: گروه پرشور و با انگیزه داوطلبان دکترهای گرایش نرم افزار۹۴(پیشرفت تحصیلی روزانه-هفتگی) - کنکوری - ۲۳ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ب.ظ
(۲۳ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ق.ظ)x86 نوشته شده توسط:خیلی ممنونم از پاسخ جامع شما(22 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ب.ظ)selena92 نوشته شده توسط: مهندسی نرم افزار یک فصل ![]() خسته نباشید دوستان.میشه دفترچه سوالات کنکور ۹۳-۹۴ رو اینجا بذارید.نمیدونم چرا هرچی لینک دفترچه سوالات ۹۳ توی گوگل هست، سوالات ۹۲ رو میاره!!! خیلی ممنونم ![]() خسته نباشید دوستان.میشه دفترچه سوالات کنکور ۹۳-۹۴ رو اینجا بذارید.نمیدونم چرا هرچی لینک دفترچه سوالات ۹۳ توی گوگل هست، سوالات ۹۲ رو میاره!!! خیلی ممنونم
|
|
RE: گروه پرشور و با انگیزه داوطلبان دکترهای گرایش نرم افزار۹۴(پیشرفت تحصیلی روزانه-هفتگی) - selena92 - 24 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ب.ظ
از این لینک دانلود کنین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه پرشور و با انگیزه داوطلبان دکترهای گرایش نرم افزار۹۴(پیشرفت تحصیلی روزانه-هفتگی) - shayesteb - 25 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ق.ظ
(۲۲ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ب.ظ)selena92 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز میشه بگید سوال ۵ دکتری ۹۳ چطوری ۷ رو به دست اورده؟ |
|
RE: گروه پرشور و با انگیزه داوطلبان دکترهای گرایش نرم افزار۹۴(پیشرفت تحصیلی روزانه-هفتگی) - selena92 - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ
سلام بخاطر کمبود وقت مجبورم خلاصه توضیح بدم اول درخت رو رسم کنید البته فقط گره های عنصر ۱۰ رو بسط بدین کافیه با حذف عنصر ۱۰ آخرین گره یعنی عنصر ۱۰۰ در محل گره ۱۰ قرار میگیره باید درخت رو دوباره به صورت min heap درست کنیم من با بررسی بیشتر به این نتیجه رسیدم که همون ۷ مقایسه درسته!!! چون گره اندیس ۱۰۰ که جایگزین اندیس ۱۰ میشه در زیر درخت اندیس ۱۰ نیست که مطمئن باشیم از اندیس ۱۰ کوچیکتره، در نتیجه ممکنه رویه هیپ سازی رو به بالا یا پائین باشه، برای بررسی این موضوع اول با پدر (اندیس ۵) مقایسه میکنیم که دو حالت پیش میاد: ۱) اگر کوچکتر بود و مجبور شدیم رو به بالا بریم در بدترین حالت ۱ مقایسه دیگه داریم (با اندیس ۲). ۲) اگر بزرگتر بود میریم سراغ زیر درخت اندیس ۱۰ که اینجا در بدترین حالت ۶ مقایسه دیگه داریم. گره ۲۰ و ۲۱ رو با هم مقایسه میکنیم و نتیجه رو با ۱۰ مقایسه کنیم -> 2 مقایسه. مثلا با اندیس ۲۰ عوض بشه. حالا مقدار گره ۴۰ و ۴۱ و با هم مقایسه میکنیم و نتیجه رو با مقدار گره ۲۰ (که همون مقدار اندیس ۱۰۰ هستش) مقایسه کنیم -> 2 مقایسه. مثلا سمت راستی (اندیس ۴۰) عوض میشه. حالا گره ۸۰ و با ۸۱ مقایسه میکنیم و نتیجه رو با مقدار گره ۴۰ (که همون مقدار اندیس ۱۰۰ هستش مقایسه کنیم) -> 2 مقایسه. در نهایت حداکثر مقایسه ها ۶ تا میشه. ۶+۱ حالت دوم بدترتره؛ پس ۷ مقایسه درسته |
|
گروه پرشور و با انگیزه داوطلبان دکترهای گرایش نرم افزار۹۴(پیشرفت تحصیلی روزانه-هفتگی) - selena92 - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۵:۳۷ ب.ظ
سوال ۵) گره با اندیس ۱۰۰ جایگزین گره با اندیس ۱۰ ( گره حذف شده ) می شود، ابتدا یک مقایسه با پدر انجام میشه، اگر این گره از پدرش کوچک تر بود تا جایی که این گره از پدرش کوچک تر هست این گره با گره پدر جایگزین می شود. اما اگر از ابتدا این گره از پدرش بزرگ تر بود، از بین دو بچه چپ و راست مینیمم گرفته میشه و اگر گره فعلی از مینیمم بزرگ تر بود، بچه مینینم با پدر جابجا میشه، تعداد مقایسه ها در بدترین حالت: ۱ مقایسه با پدر در ابتدا + ۳ * ۲ = ۷ می شود. در صورتی که عنصر ۱۰۰ ام از زیر درخت شامل عنصر با اندیس ۱۰ باشه، نیازی به مقایسه نیست و این عنصر چون در برگ واقع شده است، بزرگتر از ریشه اش و ... و عنصر ۱۰ می باشد بنابراین نیازی نیست. اما از آنجا که عنصر با اندیس ۱۰۰ در زیر درختی بجز درخت با اندیس ۱۰ می باشد، بنابراین لزوما بزرگتر از عنصر با اندیس ۱۰ نمی باشد. در نهایت حداکثر تعداد مقایسه ها برای عنصر با اندیس ۱۰۰ (حذف عنصر با اندیس ۱۰ و جایگزینی عنصر با اندیس ۱۰۰ به جای آن) به یک مقایسه اولیه + ۶ مقایسه برای ادامه ماجرا نیاز داره. پس گزینه اعلام شده توسط سنجش درسته. اگر دوستان همچنان براشون مبهمه، بفرمایند توضیحات جزئی تری بدم. درسته که ممکنه عنصر صدم کوچکتر از پدرش باشه و لازم باشه با اون مقایسه بشه اول ولی نکته ش اینه که این مقایسه اضافی رو نمی خوایم کافیه اول فرزندانش رو مقایسه کنیم حال اگر نود با اندیس ۱۰۰ که جایگزین کرده ایم دو حالت دارد یا از فرزندانش کوچکتر است یا نه اگه کوچکتر باشه که با پدرش مقایسه می کنیم ولی اگه کوچکتر از فرزندانش نباشه که دیگر نیازی نیست که با پدرش مقایسه بشه پس در بدترین حالت از عنصر با اندیس ۱۰ تا برگ می رویم که میشه ۲*۳=۶ |
|
RE: گروه پرشور و با انگیزه داوطلبان دکترهای گرایش نرم افزار۹۴(پیشرفت تحصیلی روزانه-هفتگی) - کنکوری - ۲۸ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ق.ظ
سلام به همگی.خسته نباشید با درسها ...یک درخواست داشتم.لطفا سوالات کنکور تخصصی ۹۰ نرم افزارو اینجا اپلود کنید.من سوالات اسفند ۹۱ رو پیدا کردم ولی سال ۹۰ رو نه .خیلی ممنون میشم اگر اینجا بذارید...
|
|
RE: گروه پرشور و با انگیزه داوطلبان دکترهای گرایش نرم افزار۹۴(پیشرفت تحصیلی روزانه-هفتگی) - selena92 - 28 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ب.ظ
سلام آزمون سال ۹۰ منتشر نشده سازمان سنجش فقط آزمونهای ۹۱ و ۹۲ و ۹۳ رو منتشر کرده |
|
RE: گروه پرشور و با انگیزه داوطلبان دکترهای گرایش نرم افزار۹۴(پیشرفت تحصیلی روزانه-هفتگی) - کنکوری - ۲۸ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۵۱ ب.ظ
خیلی ممنونم از پاسختون ...دوستان میشه لطفا یک مقدار در مورد برنامه هاتون بگید، اینکه الان تا کجا خوندیدن و تا کی میخواین خوندن مطالب رو ادامه بدید و از بعد اون سراغ مرور برید؟ خیلی ممنونم از راهنمایی شما
|
|
گروه پرشور و با انگیزه داوطلبان دکترهای گرایش نرم افزار۹۴(پیشرفت تحصیلی روزانه-هفتگی) - selena92 - 29 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ب.ظ
سلام داوطلبان دکترهای گرایش نرم افزار۹۴ اگه موافق باشین سوالات تخصصی نرم افزار رو اینجا حل کنیم از سال ۹۱ شروع کنیم هرکی هر سوال رو بلده با روی مساله جوابشو اینجا بنویسه الان زمان کمی مونده ، نوشتن پیشرفت تحصیلی چیزی به معلومات ما اضافه نمیکنه اگه قبول کنین پاسخنامه سوالات نرم افزار ۹۱ و ۹۲ و ۹۳ رو اینجا بصورت تشریحی قرار بدیم از راهنمایی همدیگه استفاده کنیم منتظرتون هستم |
|
گروه پرشور و با انگیزه داوطلبان دکترهای گرایش نرم افزار۹۴(پیشرفت تحصیلی روزانه-هفتگی) - sigma2015 - 29 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۲۰ ب.ظ
خوبه.منم موافقم. |
|
RE: گروه پرشور و با انگیزه داوطلبان دکترهای گرایش نرم افزار۹۴(پیشرفت تحصیلی روزانه-هفتگی) - selena92 - 29 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۱۶ ب.ظ
سلام sigma2015 عزیز موافقتت کافی نیس لطفا شروع کنین |