![]() |
بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - نسخهی قابل چاپ |
بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - nima88 - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۴ ب.ظ
من که رتبه های جامع پارسم همش گندیدست :/ زیر ۱۰۰نمیشم خدا به کنکورم بسازه ![]() |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - saba.92 - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(09 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ)saba.92 نوشته شده توسط:مرسی عزیز ینی ۲۰۴۸ بایت و ۲۰۴۸ بیت فرقی نداره واسه جفتش میگی ۱۱ بیت؟(30 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: دوستان سوال ۹۲ آزمون جامع دوم آی تی نباید بایت رو به بیت تبدیل کنه ؟ آخه جوابش عوض میشه... اینجور جاها تا اونجایی که من سوال حل کردم پیشفرض همیشه این بوده که هر خط (تو حافظه) یه بایت داده رو آدرس دهی میکنه (مگر اینکه خلافش رو بگن که مثلاً هر خط آدرس دو بایت داده رو آدرس دهی می کنه) ، حالا وقتی اندازه ی صفحه ۲۰۴۸ بایته یعنی اینکه ۲۰۴۸ تا خط یه بایتی داره یعنی خطوط آدرس لازم ۲۰۴۸ تاست. |
بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - khordad.girl - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ
دوستان تو سوال ۴۱ آی تی مگه ساخت max heap مرتبه n نمیشه؟ حذف ریشه هم از مرتبه ۱ میشه پس چرا گفته نمیتونیم بسازیم؟ |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - Densike - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: دوستان تو سوال ۴۱ آی تیدوست عزیز یافتن max در max heap در مرتبه ۱ اتفاق می افته نه حذف max |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - ardaaalan - 11 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: دوستان تو سوال ۴۱ آی تی شما که ریشه رو حذف میکنی کلاً اطلاعاتت به هم میخوره و نیازمند مرتب سازی هستش (heapify) دیگه که با log n انجام میگیره . |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - milad12321 - 11 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ق.ظ
دوستان یکی منو متقاعد کنه چرا سوال مشترک مهندسی مدار بافر سه حالته ۳ نمیشه ؟؟ |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - shamim_70 - 11 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۶ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:(10 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: دوستان تو سوال ۴۱ آی تیدوست عزیز یافتن max در max heap در مرتبه ۱ اتفاق می افته نه حذف max اونک شما میگین فک نکنم مشکلی باشه میتونیم ساختمان رو maxheapبگیریم ک ساختش از n هست حذف عنصرmax نیست که یافتن عنصر maxهست قرار نیس ک حذف بشه نیازی به heapifyداشته باشه پس یافتن عنصرmaxمیتونه از مرتبه ۱باشه چیزی ک اینجا مشکل ایجاد میکنه پیدا کردن عنصر minهست ک چون ما فرض کردیم maxheapهس از مرتبه nمیشه!! (اگ minheapبود میتونستیم یافتن minرو هم از مرتبه ۱بگیریم ولی نمیشه همزمان دو ساختمان داشت!) |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - sana70 - 13 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۸ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۴ ب.ظ)nima88 نوشته شده توسط: من که رتبه های جامع پارسم همش گندیدست :/ زیر ۱۰۰نمیشم خدا به کنکورم بسازهسلام نگران نباشید چون من شخصی رو میشناسم که رتبه آخرین آزمونش شد ۳۰۰ و در کنکور رتبش شد ۳۰!!!!!!!! و برعکس هم وجود داره توکل بر خدا امیدوار باشید ![]() |
RE: بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - ma3070 - 14 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۰ ب.ظ
هه چه خوووووووووووووووووب چون من ازمون اخر شدم ۳۰۰ ایشاالله تاریخ تکرار شه و منم کنکور بشم ۳۰ صلواااااااااااااااااااااااااااااات ![]() |
بررسی آزمون های آزمایشی پارسه - مونا۷۰ - ۲۰ دى ۱۳۹۴ ۱۰:۴۳ ب.ظ
سلام دوستان کسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه رو داره؟ اگه دارید لطفا آپلود کنید. ممنون |