![]() |
گروه درسی آذر ماه - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی آذر ماه - gogooli - 07 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۹ ب.ظ
برای آمار ۲۵ درصد چهام(برآورد و آزمون...) رو از رو چی بخونم؟( آمار طورانی هی فرمول داده..) |
RE: گروه درسی آذر ماه - hmdh - 07 آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۰۵ ب.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ ب.ظ)mjs2 نوشته شده توسط:(04 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۳۶ ب.ظ)mjs2 نوشته شده توسط: سلام . حافظه های سیستم عامل رو حتما بخونین از هوش هم منطق ب بعد سخت تره ولی مهم هم هست ب نظرم حذف نکنید ی سرچ بزنین فیلمای رامین رهنمونو دانلود کنین نکات مهمشو توضیح داده همونا رو بخونین همه مطالبی ک گفتین مهم ند سخته انتخابشون برا حذف! |
گروه درسی آذر ماه - hamsargol - 07 آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ
سلام خدمت همه دوستان سوالی داشتم که دقیقا هیچ جا جوابشو نگرفتم اینجا اخرین جاست من الان ترم ۶ سخت افزار دانشگاه سیستان و بلوچستانم روزانه ورودی بهمن بودم هفت ترمه هم هرجوری شده تموم میکنم سوالم اینه دوستان با معدل ۱۷ رند و جزو ۱۰درصد برتر بودن امیدی به بدون کنکور داشته باشم یا نه؟ مثلا کجا چون نمیتونم بخونم کنکورو توی این وقت باید عمل بشم یه مشکلی بوجود اومده اگر لطفا موردی داشتید بگید یه سوال دیگری هم داشتم ببخشید طولانی شد من اگر تابستون تمام بشم و واسه سال بعد بمونم سربازی باید برم یا بار دیگه هم اجازه دارم؟ هیچ جا جوابی ندادن بهم,باید بهمن عمل کنم واستادم این ترم تموم شه حداقل پیشاپیش ممنونم از همتون |
گروه درسی آذر ماه - Elena_71 - 07 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ب.ظ
بچه ها هوش راهیان بجز فصل ۵ دیگه کجاها جز ۲۵%چهارم هست? سیستم عامل دقیقا چه فصلایی از حقیقته? پیشاپیش مرسی |
گروه درسی آذر ماه - abji22 - 07 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. این سوال معماری،کارایی فصل حافظه نیازمند ی توضیح هستم! ی سوال از معادله درجه ۳ هم دارم لطفا و خواهشا حتما اینو جواب بدی چند نفر جواب دادن اما حالت های مختلفو نگفتن،مثلا اگه مجموع ضرایب ۰ بشه یا نشه! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
پاسخ : RE: گروه درسی آذر ماه - maryamb70 - 07 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ)hamsargol نوشته شده توسط: سلام خدمت همه دوستان سوالی داشتم که دقیقا هیچ جا جوابشو نگرفتم اینجا اخرین جاستسلام،ببینید باتوجه به اینکه شما دانشگاه برتری درس نمیخونید بدون کنکورم ی چیزی در سطح دانشگاه خودتون قبول میشید..حالا شهرستانای دیگه..یعنی تهران هیچ شانسی برای قبولی ندارید. (۰۷ آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ)hamsargol نوشته شده توسط: سلام خدمت همه دوستان سوالی داشتم که دقیقا هیچ جا جوابشو نگرفتم اینجا اخرین جاستسلام،ببینید باتوجه به اینکه شما دانشگاه برتری درس نمیخونید بدون کنکورم ی چیزی در سطح دانشگاه خودتون قبول میشید..حالا شهرستانای دیگه..یعنی تهران هیچ شانسی برای قبولی ندارید. (۰۷ آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ)hamsargol نوشته شده توسط: سلام خدمت همه دوستان سوالی داشتم که دقیقا هیچ جا جوابشو نگرفتم اینجا اخرین جاستسلام،ببینید باتوجه به اینکه شما دانشگاه برتری درس نمیخونید بدون کنکورم ی چیزی در سطح دانشگاه خودتون قبول میشید..حالا شهرستانای دیگه..یعنی تهران هیچ شانسی برای قبولی ندارید. |
RE: گروه درسی آذر ماه - hamsargol - 08 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۴ ق.ظ
ممنونم از جوابتون. مثلا احتمالش هست مشهد یا شیراز یا اصفهان؟یا کلا بفکر سربازیم باشم؟ |
گروه درسی آذر ماه - m.teymourpour - 08 آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۷ ب.ظ
سلاو دوستان عزیز با توجه به این که کم کم داریم به کنکور نزدیک میشیم و بچه ها دارن میرن سراغ تست زنی میخاستم یه پیشنهاد بدم. سوال های ۹۳ رو ، موسسات حل کردن ولی خب زیاد تشریحی نیستن و شاید بعضیا درست متوجه نشن اگه کسی دوست داشت اعلام کنه تا اگه تعداد افراد قابل توجه بود. من سوالات (البته تا حدی که بلدم) رو تشریحی حل کنم و بذارم. سوالات دروس مشترک مهندسی کامپیوتر دروس تخصصی هوش |
RE: گروه درسی آذر ماه - salam5 - 08 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ
سلام دوستان با توجه به اینکه پارسال ضریب مشترک و تخصصی ۴ بود من امسال بی خیال ریاضی شدم ولی الان خیلی استرس دارم (دوباره با توجه به اینکه امسالم ضرایب تغییر کرد)فک می کنم اگه صفر بزنم بدجوری رو رتبه م تاثیر بذاره از طرفی منفی بزنم که دیگه رتبه مو داغون میکنه فوقش خیلی هنر کنم برسم آمارو یه دور سطحی بخونم(چون پارسال خوندمش) حالا نظرتون چیه؟ بی خیال ریاضی بشم یا نه؟ |
گروه درسی آذر ماه - ریحان - ۰۸ آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۸ ب.ظ
وای امار خیلی زیاده ها...یکی دو فصلی که بیشتر ازش سوال اومده بخونین با یکی دوفصله محاسبات اگه زمینه دارین اگه هم نه که اگه اگه اگه امار را یادتونه همشو بخونین وگرنه یکی دوفصل...خیلی حجیمه این امار.. |
گروه درسی آذر ماه - fahimeh1234 - 08 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۳ ب.ظ
سلام شما از ریاضیات چه درس هایی رو خوندین؟؟؟؟؟ |
گروه درسی آذر ماه - Elena_71 - 08 آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ
جواب منم بدین پلیززز ): |
RE: گروه درسی آذر ماه - Ametrine - 08 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ
(۰۸ آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: جواب منم بدین پلیززز ):از رو بودجه بندی ها نگاه کنید دیگه. تو سایت پارسه هست. اینجا هم آپلود کرده بودن. |
RE: گروه درسی آذر ماه - mohammad_ad - 08 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ
دوستان واسه تست ۱۰ ساله اخیر یکی به من کتاب پوران رو پیشنهاد داده بنظرتون خوبه؟کلا پیشنهادتون واسه ۱۰ سال اخیر چیه؟ |
گروه درسی آذر ماه - ریحان - ۰۹ آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ق.ظ
از موسسه نصیر (۰۸ آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۳ ب.ظ)fahimeh1234 نوشته شده توسط:(08 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۸ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: امار بارسه.محاسبان بوران |