|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - newuser - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: کی جواب میاد?یکشنبه این هفته سوالا یکشنبه بعدش کلید |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط: خواهشا اینو بهم بگین تا من برم ناهار یادم نیست دقیقا چند میشه ولی یال منهای نود به علاوه ۲ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - sahar_rostami2 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ
سخت باشه خراب میکنم....آسون باشه خراب میکنم....با این جوابایی که شماها به مشترکا میدین از پارسالم بدتر میشم که.... |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - rahhil - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ
hash میشد ۸تا |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - navid_itboy - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)Dehghanit نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ ب.ظ)tanhatarin نوشته شده توسط:جوابش میشه ۱۰ نه ۰/////////////////(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: درخت قرمز سیاه چی میشد؟حداقل چندتا گره میشد؟ درسته میشه ۱۰ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - tanhatarin - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط: آسونی که آسون بود. ولی باید همه چیو حساب میکردی. احتمال خطا و درنظر نگرفتن بعضی شرایط سوالا رو سخت میکنه. ======= ۱۲ مبشد چون ۳تاشون !۲۳ بعد گره وسطی هم ۲حالت داشت میشد ۶*۲=۱۲ ۴حالت دیگه رو چطوری محاسبه کردین |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۹ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط: پیچیدگی ۱۰-۸+۲ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - af44 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۷ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط: IP کدوم شد? فک کنم همون میشه ! |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ
من یادم نیست چی زدم ک گفتم بذار ببرم جوابارو نگذاشت مراقب |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Elena_71 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ
سلام بعله بنده هم رفتم قاطی علوم کامپیوتریا گفتم ۱رقیبم از آی تیا کم شه ؛کنکور علومم خوب بود ولی جد و ابادم اومد جلو چشمم! ۲۴۰تا سوال در ۲۷۰دقیقه که فقط ۱۵۰تاشو رسیدم بخونم؛کمر و دست و پا و چشمو همه اعضام خشکه اصن؛فک کنم با ویلچر برم برا کنکور اصلیم |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - hamedcan - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ
گزینه ۱ می شه توضیح کاملش توی کتاب پوران هست (۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ)heee نوشته شده توسط: اون سوال معماری در مورد حافظه چی میشد.یکی توضیح بده ترخدا.. |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ)tanhatarin نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط: آسونی که آسون بود. ولی باید همه چیو حساب میکردی. احتمال خطا و درنظر نگرفتن بعضی شرایط سوالا رو سخت میکنه. یکی یکی ترتیبش رو نوشتم
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - baranian_123456 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط:دمت گرم ایول ممنون.فکر کنم به شمردن تعداد نایحه ها هم میشد ۴(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط: خواهشا اینو بهم بگین تا من برم ناهار |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - tanhatarin - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط: خواهشا اینو بهم بگین تا من برم ناهار متاسفم من بیکار بودم با هر۳روش تست کردم میشد۴ تعداد نواحی تعداد شرطی ها+۱ یالها منهای گره ها+۲ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - af44 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۷ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ)viase نوشته شده توسط: بچه ها، hash جوابش چی میشد؟میشد ۶ ! ولی چون توی گزینه ها ۴ و ۸ بود من ۸ رو زدم گمونم سوال اشتباه باشه |