![]() |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - Mohammad.Hosseini - 30 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۹ ب.ظ
دوستانی که آی تی پارسه شرکت می کنند اگه محبت کنند جدول توزیع موضوعی تست های هر درسو که مشاوره پارسه بهشون می ده آپلود کنند ؛ ممنون می شوم تا من و دوستانی که پارسه ثبت نام نکردند بتونیم استفاده کنیم |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - dima - 30 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۶ ب.ظ
دوستان طراحی مقسمی رو هم لطفا بذارید |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - ssjj - 30 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۳ ب.ظ
ساختمان پارسه هم صفحه ۱۱۴ تا ۱۶۴ شبکه پارسه علاوه بر دو فصل ۵ و ۶ انتهای فصل ۴ هم از قسمت همگام سازی هست نرم از کتاب پارسه فصل های ۱۶ تا ۲۰ از کتاب سپاهان هرچی نگاه کردم انگار زیاد به این چند فصل اهمییت نداده در حدود چند صفحه انتهای فصل ۱۰ هست |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - Majid gh - 30 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۰ ب.ظ
دقیقا درسته فصل بندیها من فقط رو مدیریت بحث دارم |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - ssjj - 30 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۱ ب.ظ
اگر میشه قسمت تستهای زبان عمومی رو مشخص کنیید ،ممنون |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - fe_atash - 30 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۶ ب.ظ
سلام دوستان یه سوال از ساختمان گسسته: هیچ رابطه ای برای تعداد افرازهای یک مجموعه n عضوی نداریم؟ مثلا مجموعه ۳ عضوی ۵ تا افراز داره-۴ عضوی ۱۵ تا و ۵ عضوی ۵۲ تا اما هیچ رابطه ای نمیتونم پیدا کنم |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - Majid gh - 30 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۵ ب.ظ
به این تاپیک هم سری بزنین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - si.mozhgan - 30 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۰ ب.ظ)Majid gh نوشته شده توسط: مدیریت فکر کنم تا پایان فصل ۱۲ هست اگه اشتباه میکنم بگینفصل سیزده (مدیریت تغییرات) که هست. تو سرفصلهای مشخص شده به همین اسم اومده. فصلهای چهارده و پانزده که هر کدوم دو صفحه هستن تو هیچ کدوم از سرفصلهای آزمونا به همین اسم نیاورده، برای همین من برای این آزمون می خونم. (۳۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۶ ب.ظ)fe_atash نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. توضیح دادن. |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - dima - 30 مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۲۷ ب.ظ
من برام یه سوال پیش اومده ۲۵ درصد دوم پایگاه که sql نداره در صورتی که فصل۴ پایگاه مقسمی sqlهست!در ضمن میشه ۲۵ درصد اول سیستم عامل مقسمی رو بگید کدوم بخش هاست؟؟؟؟ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - fe_atash - 30 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۵۸ ب.ظ
si.mozhgan: ممنونم مژگان عزیز...عجب فرمولیم هست !! |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - si.mozhgan - 30 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۲۳ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۲۷ ب.ظ)dima نوشته شده توسط: من برام یه سوال پیش اومده ۲۵ درصد دوم پایگاه که sql نداره در صورتی که فصل۴ پایگاه مقسمی sqlهست!در ضمن میشه ۲۵ درصد اول سیستم عامل مقسمی رو بگید کدوم بخش هاست؟؟؟؟ حتما چاپ متفاوتیه. فصلهای جبر رابطه ای و حساب رابطه ای هستند که تو کتاب من فصلهای ۴ و ۵ می شن. ۲۵ درصد اول سیستم عامل فصلهای یک و دو مقسمی (مفاهیم سیستم عامل و زمانبندی ) (۳۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۵۸ ب.ظ)fe_atash نوشته شده توسط: si.mozhgan: ممنونم مژگان عزیز...عجب فرمولیم هست !!خواهش می کنم عزیزم. برای همینه که هیچ کتابی فرمول رو نیاورده و همه گفتن همین عددهارو حفظ کنین ![]() |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - dima - 30 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۲۳ ب.ظ)si.mozhgan نوشته شده توسط:آره احتمالا .کتاب من چاپ ۸۹ هست و این دو فصلی که شما گفتین هر دو تو فصل ۳ گنجونده شده.یه لطفی بکنید برای پایگاه عنوان فصل رو هم بنویسید از این به بعد.خیلیییییییییییییی ممنون(30 مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۲۷ ب.ظ)dima نوشته شده توسط: من برام یه سوال پیش اومده ۲۵ درصد دوم پایگاه که sql نداره در صورتی که فصل۴ پایگاه مقسمی sqlهست!در ضمن میشه ۲۵ درصد اول سیستم عامل مقسمی رو بگید کدوم بخش هاست؟؟؟؟ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - fe_atash - 01 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۱ ق.ظ
آزمون ۲۵% دوم هم ۲۹ آبان برگزار میشه؟ |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - exir - 01 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ ق.ظ
(۰۱ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۱ ق.ظ)fe_atash نوشته شده توسط: آزمون ۲۵% دوم هم ۲۹ آبان برگزار میشه؟۱۹ یا ۲۰ آبانه |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - fe_atash - 01 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۵۲ ق.ظ
الان ۲۵% دوم پایگاه داده مقسمی قسمت مفاهیم مدل رابطه ای -انواع کلید -قواعد جامعیت در فصل ۲ است بقیش هم فصل سوم فقط تبدیل نمودارهای ER به رابطهها نمیدونم کجاش هست.این تیتر رو که اصلا نداره ![]() |