|
|
معما - نسخهی قابل چاپ |
RE: معما - baziramzi.ir - 04 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ب.ظ
(۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ق.ظ)payman84ce نوشته شده توسط: سلام برنامش اینجاست . حالشو ببر. |
|
معما - blackhalo1989 - 04 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ
البته من با نظریه اعداد به این جواب رسدم. |
RE: معما - baziramzi.ir - 04 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ ب.ظ
(۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: البته من با نظریه اعداد به این جواب رسدم. منم با ویژوال سی
|
|
معما - pos - 07 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ
نقاط زیر را با ۴ خط صاف به هم وصل کنین. (نمی تونین نوک قلم را از روی صفحه بردارین.) * * * * * * * * * |
معما - pos - 07 فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ ب.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:(07 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ)pos نوشته شده توسط: نقاط زیر را با ۴ خط صاف به هم وصل کنین. (نمی تونین نوک قلم را از روی صفحه بردارین.) پس چرا من جوابت را ندیدم ![]() یک خط بکش روی مساوی تا تبدیل بشه به نامساوی |
پاسخ - mohammad_13690 - 07 فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ)pos نوشته شده توسط: نقاط زیر را با ۴ خط صاف به هم وصل کنین. (نمی تونین نوک قلم را از روی صفحه بردارین.) یعنی چجوری؟ مثلا اینجوری درسته؟ E |
RE: معما - mohammad_13690 - 07 فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ ب.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: این سوال رو حل کردم البته با تقلب. با تقلب میدونم جواب بدم؟
|
|
معما - pos - 07 فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۲۲ ب.ظ
جواب Aurora درسته |
RE: معما - mohammad_13690 - 07 فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ ب.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: بله بفرمایید. ممنون اما حیفه سوال به این قشنگی
|
RE: معما - sasanlive - 07 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۲۲ ب.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: یک سبد دارای ۵ سیب است. این ۵ سیب را بین ۵ کودک طوری تقسیم کنید که یک سیب در سبد بماند. بدین بنده تقسیم کنم. یه سیبو میذارم تو سبد بمونه. البته دلم نمیاد ولی دیگه چون اصرار میکنین میذارم همون تو بمونه . ۴ تا سیب دیگه رو هم میخورم.نفری یه پس گردنی به اون ۵ کودک چموش میزنم . چه معنی داره بچه سبد میبینه بیاد جلو دستشو دراز کنه .
|
معما - esisonic - 07 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۳۴ ب.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: آره خوب این کار هم میشه کرد.۱-به هرکدام از آنها ۰/۸ سیب میدم ۲-یه سیب میخرم میزارم توسبد...بعدش ۵ تا سیب بر بین ۵ تا کودک تقسیم میکنم
|
RE: معما - sasanlive - 07 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۳۶ ب.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: آره خوب این کار هم میشه کرد. چهار تا سیبو میدم به ۴ تا بچه یه سیبم میذارم تو سبد. سبدی که توش سیبه رو میدم به نفر آخر. البته بعده این کار باز پس گردنی رو بهشون میزنم تا دلم خنک شه. .
|
|
RE: معما - sasanlive - 07 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۴۳ ب.ظ
پنج تا کودکو میذارم تو سبد. دست چهارتاشون ۴ تا سیب میدم. سیبه آخرم میذارم تو کف سبد بچه پنجم رو هم دمر میذارم روش میگم اینم سیبه تو. مواظب باش کسی ندزدتش .
|
RE: معما - sasanlive - 07 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ب.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۴۸ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: آفرین چقدر خلاقیت دو تا جواب درست. یه وقت خیال نکنین من واسه شکم خودم اونا رو میزنم. میخوام از همین دوران کودکی درست تربیت بشن .
|
RE: معما - sasanlive - 07 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۱۴ ب.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۵۶ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: چطوری میشه با اضافه کردن یک خط راست این معادله رو کامل کرد.جواب pos چه مشکلی داشت. گفت یه خط بکش رو مساوی میشه نامساوی. تموم میشه میره پی کارش .
|