تالار گفتمان مانشت
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - Sadeghq1 - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۴۰ ب.ظ

(۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ)shokoo نوشته شده توسط:  به هیچ وجه اینطور نیست...چرا زورتون میاد سرچ بزنین؟

در زمان محاسبه تراز میانگین و انحراف معیار هم تاثیر داره که از همه داوطلبان بدست میاد
در پست خودتون هم اشاره کردید
نحوه محاسبه وجود داره که با فرمول های آماری هست

تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - niya - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۴۷ ب.ظ

تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد از ۴ شنبه صبح

تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - arman4343 - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ب.ظ

(۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۴۷ ب.ظ)niya نوشته شده توسط:  تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد از ۴ شنبه صبح
منبع خبر؟

تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - niya - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۵۳ ب.ظ

کلیه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون سراسری رشته های غیرپزشکی و علوم پزشکی اعم از قبول و یا مردود مجاز بهانتخاب رشته/شهر جدید می باشند.یعنی ارشد هم قبول شدگان می تونند انتخاب شهر کنند ؟

RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - byb - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ ب.ظ

(۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۴۷ ب.ظ)niya نوشته شده توسط:  تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد از ۴ شنبه صبح
من فکر میکنم این که شما میگید تکمیل ظرفیت نیست چطور ممکنه قبل از ثبت نام بچه های قبول شده تکمیل ظرفیت اعلام کنند؟..تو سایت هم زده انتخاب رشته مجدد...فکر میکنم این مربوط به دانشگاه هاییه که به حد نصاب نرسیدن و می خوان به بچه ها شانس دوباره انتخاب رشته بدن.
نظر شما چیه؟

تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - aeneas - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۹ ب.ظ

با سلام
من یجا خوندم برای تکمیل ظرفیت تا ۱۰ انتخاب داریم
اخبار امشب که تکمیل ظرفیت لیسانس آزاد بود ۱۵ انتخاب دارند
ولی نگران نباشید امکان تکمیل ظرفیت دوم هم هست..
موفق باشید

RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - npour - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ ب.ظ

(۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۵۹ ب.ظ)Sadeghq1 نوشته شده توسط:  
(26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۳۲ ب.ظ)shokoo نوشته شده توسط:  تراز سراسریه عزیزانم...
من ترازم ۸۸۸۷
و رتبه ی ۱ معماری نجف آبادم...
رتبه ی نفر آخر ۲۴
و ترازش ۶۰۰۷
پس اگه هر دانشگاهی جدا هست چرا این قدر بین من و نفر آخر فاصله هست با این که تراکم افراد قبول شده تو این ۲۸۰۰ فاصله ۲۴ نفره اما تو دانشگاه های دیگه اینجور نیست...اگه اینجوریه که شما میگین پس هر دانشگاه یه فرمول واسه خودش ساخته و سازمان مرکزیو وادار کرده طبق فرمول خودش تراز بچه هارو اعلام کنه
امااااااااااااااااا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
متاسفانه تعریف تراز رو نمیدونید...
تراز دو نفر ممکنه یکسان هم بشه...اما سراسریه
تراز یه نمره ای هست که از ۴۰۰۰ که حد نصابه محاسبه میشه
چه جوری محاسبه میکنن ؟؟؟؟الان میگم
این ضرایبی که هر درس داره مثلا مشترک ۳
و تخصصی ۴ و زبان ۲
اینا میان درصدی که زدی رو در ضریب ضرب میکنن و بعد از یک سری عملیات ساده ی ریاضی دوباره همه ی اعداد رو جمع میکنن و با حد نصاب ۴۰۰۰ جمع زده میشه و ترازت محاسبه میشه...واسه همینم هست که هرچی تراز بیشتر باشه بهتره
در واقع یه معیاریه که هم توش میانگین درصد دروسی که پاسخ دادی نهفتست هم ارزش دروسی که پاسخ دادی...اما مثل رتبه برای هر نفر منحصر به فرد نیست چون ممکنه تو این دنیای کوچیک دو نفرم پیدا بشن که دقیقا شبیه هم به سوالات پاسخ داده باشن البته خیلی بعیده و از نظر آمارو احتمال نزدیک به صفره مگر اینکه با تقلب از رو هم زده باشن
با یه سرچ کوچیک تو اینترنت میتونین معنی تراز رو بفهمین
به خدا همینه که شما میگی
تراز وضعیت شما نسبت به بقیه هست ! نه اینکه ی جمع و ضرب ساده . تراز بالاتر یعنی نسبت به سایر شرکت کننده ها بهتر زدی . حالا ممکنه همه ۰ بزنن تو ده بزنی ترازت بالا باشه . یجا همه پنجا زدن تو ده زدی ترازت پایین تره !

RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - peyman.rasouli - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ب.ظ

(۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ ب.ظ)byb نوشته شده توسط:  
(26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۴۷ ب.ظ)niya نوشته شده توسط:  تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد از ۴ شنبه صبح
من فکر میکنم این که شما میگید تکمیل ظرفیت نیست چطور ممکنه قبل از ثبت نام بچه های قبول شده تکمیل ظرفیت اعلام کنند؟..تو سایت هم زده انتخاب رشته مجدد...فکر میکنم این مربوط به دانشگاه هاییه که به حد نصاب نرسیدن و می خوان به بچه ها شانس دوباره انتخاب رشته بدن.
نظر شما چیه؟

چرا تکمیل ظرفیت ارشد هست ، و این امکان داره چون کنکور سراسری آزاد هم قبل از اینکه ثبت نام پذیرفته شدگان تموم بشه آغاز شده
تکمیل ظرفیت سراسری ۹۱/۶/۲۶ شروع شده در صورتیکه ثبت نام ۹۱/۶/۲۵ شروع شده

تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - فرحناز - ۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۵۱ ب.ظ

کسی نیست نرم افزار نجف آباد شرکت کرده باشه ؟کارنامه اش رو اینجا بزاره لطفا..ممنون

RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - byb - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۱ ب.ظ

(۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ب.ظ)peyman.rasouli نوشته شده توسط:  چرا تکمیل ظرفیت ارشد هست ، و این امکان داره چون کنکور سراسری آزاد هم قبل از اینکه ثبت نام پذیرفته شدگان تموم بشه آغاز شده
تکمیل ظرفیت سراسری ۹۱/۶/۲۶ شروع شده در صورتیکه ثبت نام ۹۱/۶/۲۵ شروع شده
آخه واسه اونام تو سایت نوشته انتخاب رشته نه تکمیل ظرفیت. Huh

(۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۹ ب.ظ)aeneas نوشته شده توسط:  با سلام
من یجا خوندم برای تکمیل ظرفیت تا ۱۰ انتخاب داریم
اخبار امشب که تکمیل ظرفیت لیسانس آزاد بود ۱۵ انتخاب دارند
ولی نگران نباشید امکان تکمیل ظرفیت دوم هم هست..
موفق باشید
چقدر پیچیده شد!!!!Smileتکمیل ظرفیت دوم چیه ؟؟؟؟

RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - shokoo - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ب.ظ

(۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۵۱ ب.ظ)فرحناز نوشته شده توسط:  کسی نیست نرم افزار نجف آباد شرکت کرده باشه ؟کارنامه اش رو اینجا بزاره لطفا..ممنون

من کارنامه ی نرم افزار پارسال نجف آباد دوستم رو دارم...میخوای؟

RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - happyfeat - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ

این خبر رو از کجا دریافت کردید شما میشه اعلام کنید!!

تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - npour - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ق.ظ

اگه اینطوری باشه که خیلی از دانشگاههایی که مد نظر ماست توی این تکمیل ظرفیت نیاد..بهتره انتخاب رشته نکنیم.چون اگه قبول بشیم در تکمیل ظرفیت بعدی نمیتونیم شرکت کنیم

RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - happyfeat - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ق.ظ

(۲۷ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ق.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  اگه اینطوری باشه که خیلی از دانشگاههایی که مد نظر ماست توی این تکمیل ظرفیت نیاد..بهتره انتخاب رشته نکنیم.چون اگه قبول بشیم در تکمیل ظرفیت بعدی نمیتونیم شرکت کنیم
فکر نمی کنم تکمیل بعدی در کار باشه . لا اقل تا حالا که صحبتش نبوده . تکمیل کارشناسی با ارشد به نظر من فرق خواهد کرد .چون به وصرت احتمالی می دونند که چند درصد از ظرفیت هاشون خالی می مونه و یه مقدار بیشتر از اون ظرفیت هم پذیرش می کنند. حالا یه چند روز دیگه صبر کنیم همه چی معلوم میشه

RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - npour - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ ق.ظ

(۲۷ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ق.ظ)happyfeat نوشته شده توسط:  
(27 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ق.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  اگه اینطوری باشه که خیلی از دانشگاههایی که مد نظر ماست توی این تکمیل ظرفیت نیاد..بهتره انتخاب رشته نکنیم.چون اگه قبول بشیم در تکمیل ظرفیت بعدی نمیتونیم شرکت کنیم
فکر نمی کنم تکمیل بعدی در کار باشه . لا اقل تا حالا که صحبتش نبوده . تکمیل کارشناسی با ارشد به نظر من فرق خواهد کرد .چون به وصرت احتمالی می دونند که چند درصد از ظرفیت هاشون خالی می مونه و یه مقدار بیشتر از اون ظرفیت هم پذیرش می کنند. حالا یه چند روز دیگه صبر کنیم همه چی معلوم میشه
خدا کنه اینطوری باشه که شما میگی..من که استرس افتاده به جونم از وقتی رشته های کارشناسی رو دیدم..ولی حرفتون امیدوارم کرد ممنون