![]() |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - software94 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۷ ب.ظ
الان اخبار گفت ساعت بیست نتایج اعلام میشه.اما سنجش میگه بیست ویک,نمیدونیم حرف کی راسته ![]() امروز حالا میخوان صداقت به خرج بدن,شانس ماست والا |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - blackhalo1989 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۷ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۴ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: بله. یه شریفی باید هم از خودشون تعریف کنه.حالا پس فردا روزی شریفی شدید (ایشالا بعد هزار سال البته ![]() ![]() ![]() ![]() تعریف از خودم نباشه ![]() |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - behnaz110 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۸ ب.ظ
مرسی. کسی از رشته نرم خبر نداره ؟؟؟؟ |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - eng.ma30 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۵ ب.ظ)ehsan68 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۷ ب.ظ)eng.ma30 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۵ ب.ظ)nima88 نوشته شده توسط: لیسنانس چی و کجا بوده مگه؟نکنه تو هم پیام نوری بودی مثله من نه من دولتی فسا(یکی از شهرستان های فارس) خوندم ولی یادمه وقتی اونحا اوردم بی انگیزه شدم و دوران لیسانس رو بی هدف گذاروندم و اخرش شد یه معدل ۱۳.۵۰ ولی بعد پشیمون شدم و به خودم اومدم و انصافا این سه سال که برا کنکور خوندم قشنگ یه دور لیسانس گرفتم ![]() |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - RMO - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۰ ب.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط: شاید باورتون نشه ولی داشتم ظرف هارو میشستم الان تموم شد...منم دو تا کمد فلزی از توی انبار کشیدم بیرون و رنگشون زدم ![]() سه دست رنگ بهشون زدم دیگه قوطی رنگ تموم شد وگرنه تا زمان اعلام نتایج دستم بند بود ![]() این استرس واسه هرکی که فایده نداشت واسه برادر من خوب شد که وظیفه شو من انجام دادم ![]() |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - software94 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۹ ب.ظ
کاربر بلک پپسی نیست اونورا یه دونه واسه خودتون باز کنید؟ ![]() |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - eng.ma30 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۹ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۷ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: الان اخبار گفت ساعت بیست نتایج اعلام میشه.اما سنجش میگه بیست ویک,نمیدونیم حرف کی راستهاخبار معتبر تره به احتمال زیاد ۸ میزنن که تو ۲۰:۳۰ هم اعلام کنن که نتایج الان رو سایته |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - behnaz110 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۹ ب.ظ
نکنه از شاگردهای آقای دوگانی توی فسا بودی.ایشون خودشون شیراز خوندن فکر کنم. |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - blackhalo1989 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۰ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۹ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: کاربر بلک پپسی نیست اونورا یه دونه واسه خودتون باز کنید؟مقاومت در برابر حقیقت؟! ![]() |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - ehsan68 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۰ ب.ظ
اخ اخ اخ اخ من اگه قبول نشم برج ۴ باید برم خدمت. ![]() |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - behnaz110 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۱ ب.ظ
ایشون خودشون با ۱۲۰ شیراز قبول شده بودن |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - پوونه - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۱ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:بعد هزار سال هم قبوله. مهم اینه بالاخره شریف قبول بشم(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۴ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: بله. یه شریفی باید هم از خودشون تعریف کنه.حالا پس فردا روزی شریفی شدید (ایشالا بعد هزار سال البته ![]() شریفی شدم اونوقت منم مجبورم تعریف کنم از شریفیا. گفتم که فقط خودشون باید از خودشون تعریف کنن ![]() |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - eng.ma30 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۱ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۹ ب.ظ)behnaz110 نوشته شده توسط: نکنه از شاگردهای آقای دوگانی توی فسا بودی.ایشون خودشون شیراز خوندن فکر کنم. نه من ورودی ۸۸ بودم به ما نخورد اقای دوگانی بیشتر درس های ما با مهندس حسینی و مهندس خادم حسینی بود |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - artmiss - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۲ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۹ ب.ظ)eng.ma30 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۷ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: الان اخبار گفت ساعت بیست نتایج اعلام میشه.اما سنجش میگه بیست ویک,نمیدونیم حرف کی راستهاخبار معتبر تره خواهشن دیگه پیش بینی نکنین، بذارین ببینیم میخوان چه غلطی بکنن. |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - پوونه - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۳ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۲ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط: ببینیم میخوان چه غلطی بکنن.: )))))))))) آرتمیس بدجور عصبانی هستیا : ))))))))))) |