|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 08 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۳۵ ب.ظ
یکی از بچه ها واسه تبدیل پی دی اف فارسی مشکل داشت
راهی نیس متاسفانه، من هر چی برنامه بود نصب کردم و نشد که نشد
استادم میگفت با اکروبات لایسنس دار میشه، ولی امتحان نکردم
ولی ۹۹ درصد مطمعنم هیچ راهی نداره و اخر مجبور میشی تایپش کنی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۸ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۴۵ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۳۵ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: یکی از بچه ها واسه تبدیل پی دی اف فارسی مشکل داشت
راهی نیس متاسفانه، من هر چی برنامه بود نصب کردم و نشد که نشد
استادم میگفت با اکروبات لایسنس دار میشه، ولی امتحان نکردم
ولی ۹۹ درصد مطمعنم هیچ راهی نداره و اخر مجبور میشی تایپش کنی
بستگی به فونتش هم داره.
نه آکروبات این امکان رو اصلاً نداره. نسخههای جدید Readiris Pro نسخهی Middle East اسماً فارسی رو ساپورت میکنه ولی خروجیش باز بستگی به فونت متن هم داره.
گوگل هم اخیراً یه کارایی کرده:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hatame - 08 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۴۸ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (08 خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۳۷ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط: چه سکوتی اینجا حاکمهههههههههههه 
۳۸ معماری شدید؟
آره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - virtual girl - 08 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۳ ب.ظ
چطورمتون فارسی قابل ویرایش داشته باشیم :
شما هم حتما مثل من شده فایل هایی داشته باشین که در فرمت های pdf باشه و بخواین اونو ویرایش کنین اما برنامه های موجود نتونن اونو تبدیل کنن
اینجا یکی از ابزارهای گوگل به اسم ocr به کمک ما میاد
۱/ ابتدا با ابزارهایی که دارید اون فایل کذایی رو تبدیل به عکس کنید . مثلا توی برنامه های مختلف می شه فایل رو save as زد و فرمت jpg رو انتخاب کرد ...
۲/این فایل رو توی گوگل درایو اپلود کنید ....
۳/ وقتی فایل کامل اپلود شد روش کلیک راست کنید و open with و google doc رو انتخاب کنید ... چند ثانیه بعد شما متن فارسی قابل ویرایش و کپی رو تحویل می گیرید ...
به همین سادگی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 08 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۴ ب.ظ
دوستان یه روانشناس خوب و دلسوز توی اصفهان سراغ ندارین؟ یا از بقیه شهر ها هم اگه میشناسید که به صورت تلفنی یا آنلاین مشاوره بده، ممنون میشم معرفی کنین. خیلی احتیاج دارم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 08 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۸ ب.ظ
ویرچوال گرل من با ocr هم زدم نشد
بهنام، یه سری برنامه ها هم میزنن فارسی ساپورت میکنن ولی اونام نشدن
لطفا روشی که تست کردین و واقعا جواب داده رو بگید ماهم استفاده کنیم، چون خودمم خیلی درگیر این ماجرا بودم این مدت
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 08 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۱۵ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۴ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: دوستان یه روانشناس خوب و دلسوز توی اصفهان سراغ ندارین؟ یا از بقیه شهر ها هم اگه میشناسید که به صورت تلفنی یا آنلاین مشاوره بده، ممنون میشم معرفی کنین. خیلی احتیاج دارم.
۰۹۶۴۰
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 08 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۱۵ ب.ظ
حیف من نمیتونم مصاحبه بزارم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۸ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۳۲ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۸ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: ویرچوال گرل من با ocr هم زدم نشد
بهنام، یه سری برنامه ها هم میزنن فارسی ساپورت میکنن ولی اونام نشدن
لطفا روشی که تست کردین و واقعا جواب داده رو بگید ماهم استفاده کنیم، چون خودمم خیلی درگیر این ماجرا بودم این مدت
میدونم، من میلیونها نرمافزار تست کردم در این باره! از نرمافزار ۴ مگابایتی بگیر تا ... همین Readiris که گفتم بدک نبود اما فقط تبدیل به متن میکنه (برای فونتهای Tahoma و Arial بهتر کار میکنه، مخصوصاً اگه کیفیت خوب باشه و PDF خوب باشه، نه مثل این اسکنها) و فرمت رو بهم میریزه. الان پاکش کردم ولی فکر کنم فایل نصباش رو داشته باشم، اگه خواستید فایلتون یا یک صفحه از اون رو جدا کنید بدید تست کنم.
برای انگلیسی ۳ تا نرمافزار Abby Finereader و Omni Page و PDF transfomer دارم که بستگی به نوع فایل، حداقل یکیشون کاملاً با رعایت فرمت تبدیل میکنه.
(۰۸ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۵۱ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط: آره 
پس اگه شریف رو اول زدی محکم بیا که ترم اول و دومتون احتمالاً TA یکی دو تا از درسها باشم و در سطح دانشکده معروفم به آسونگیری
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hatame - 08 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۴۸ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۳۲ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (08 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۸ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط:
پس اگه شریف رو اول زدی محکم بیا که ترم اول و دومتون احتمالاً TA یکی دو تا از درسها باشم و در سطح دانشکده معروفم به آسونگیری ![[تصویر: 364540_4.gif]](https://img.manesht.ir/364540_4.gif)
یا پیغمبر ((((((
الان که خوب فکر می کنم کاش تهران اول زده بودم شانس آوردم با شما بحث نکردم آخه من معمولا زود جوش میارم خدا خیلی دوستم داشت )
بچه ها به دادم برسید همون ترم اول مشروطم (( نرفته باید شریف ترک کنم 
شما قصد ندارید فارغ اتحصیل شید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 08 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۵۳ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۱۵ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (08 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۴ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: دوستان یه روانشناس خوب و دلسوز توی اصفهان سراغ ندارین؟ یا از بقیه شهر ها هم اگه میشناسید که به صورت تلفنی یا آنلاین مشاوره بده، ممنون میشم معرفی کنین. خیلی احتیاج دارم.
۰۹۶۴۰
ممنون. اینو شماره گرفتم، در مورد مسائل مذهبی مشاوره میده ظاهرا.
مورد من مشاوره مذهبی نیست، برای یه آدمی میخوام که افسردگی داره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۵۶ ب.ظ
حیف اکسل به این خوبی نیست که متوقف بشه؟!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 08 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۵۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: حیف اکسل به این خوبی نیست که متوقف بشه؟!
میخواد متوقف بشه؟
من موافقم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 08 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۵۸ ب.ظ
چقدر بده بیشتر از یک ساعت با کسی سر موضوعی بحث کنی یعنی صحبت البته و به نتیجه نرسی و حرف هم رو نفهمید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۰۱ ب.ظ
axel :|
|