|
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - neda_Network - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ق.ظ
سلام من همیشه امیدواریام خیلی بوده اینجا دوسندارم از ناامیدی حرف بزنم اما بعد اینهمه تلاش با تو جه به کلیدا نتیجه ی خوبی نگرفتم و چون مجبورم بخاطر شرایطی فقط روزانه قبول شم شاید بمونم برای سال بعد اما خوشحالم که میبینم خیلیا نتیجه گرفتن خداراشکر مخصوصا آقایون مانشت چون شرایط کاری و سربازی واقعا برای یه مرد سخت تره تا یه زن سال پیش غیر انتفایی علوم فنون و شبانه قبول شدم و شبکه آزاد قزوین با رتبه ۱۰ امسال باز احتمالا همون میشم شاید بهتر کمی یا بدتر اما کار خاصی نمیکنم بدترین درسایی که زدم شده نرم افزار و شبکه و بهترین درسام شدن هوش با ۵ تا درست مدیریت ۲ تا نزدم بقیش درست بود گسسته ۳ تا درست زدم همین درصداما حساب نکردم تو رفع سوالا و اشکالام نیستم چون یکم حالم خوب نیست به هر حال اینجا همیشه دوستایی دارم که از هر ارشدی برام با ارزشترن موفق باشید و امیدوارم همتون دو رقمی شید |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - خانه سبز - ۰۳ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ق.ظ
من هم تبریک عرض می کنم به همه دوستانی که خوب دادند وضعیتم مثل دوست بالایی هست الانم دارم برای انفورماتیک پزشکی اماده میشم کسی تمایل داشت اطلاع بده باهم بخونیم موفق باشید بچه ها |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - maneshth - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: سلام من همیشه امیدواریام خیلی بوده اینجا دوسندارم از ناامیدی حرف بزنم اما بعد اینهمه تلاش با تو جه به کلیدا نتیجه ی خوبی نگرفتم و چون مجبورم بخاطر شرایطی فقط روزانه قبول شم شاید بمونم برای سال بعد اما خوشحالم که میبینم خیلیا نتیجه گرفتن خداراشکر مخصوصا آقایون مانشت چون شرایط کاری و سربازی واقعا برای یه مرد سخت تره تا یه زن سال پیش غیر انتفایی علوم فنون و شبانه قبول شدم و شبکه آزاد قزوین با رتبه ۱۰ امسال باز احتمالا همون میشم شاید بهتر کمی یا بدتر اما کار خاصی نمیکنم بدترین درسایی که زدم شده نرم افزار و شبکه و بهترین درسام شدن هوش با ۵ تا درست مدیریت ۲ تا نزدم بقیش درست بود گسسته ۳ تا درست زدم همین درصداما حساب نکردم تو رفع سوالا و اشکالام نیستم چون یکم حالم خوب نیست به هر حال اینجا همیشه دوستایی دارم که از هر ارشدی برام با ارزشترن موفق باشید و امیدوارم همتون دو رقمی شید اگه میشد به این کامنت ده تا لایک می دادم. مرسی از این تفکر مثبتتون |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - M@A - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ب.ظ
سلام دوستان عزیز یکی میشه بهم بگه با این درصدا شانس قبولی روزانه دارم یا نه؟جاش مهم نیست فقط میخام روزانه قبول شم میدونم تهران و اصفهان نمیارم خداااااااااااااااااااا مشترک ۱۱ پایگاه ۴۴/۴۴ هوش ۸۳ سیستم عامل۵۰ معماری حدود ۲۰ مدیریت صفر --------- کسی از دوستان نیست یه راهنمایی کنههههههههههههههههه برام خیلی مهمه تخمین رتبه مدرسان بهم میگه ۱۴۰۰/////مگه میشه خداااااااااااااااااااااااا اینهمه زحمت کشیدم اونوقت بشه این؟ |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - hesamvazirii - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ق.ظ)ayubes نوشته شده توسط: زبان ۶/۶ واقعا؟؟؟؟؟؟؟ با این درصدا با اختلاف بسیار شدید نسبت به نفر دوم ، اول میشید تبریک میگم |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - Fardad-A - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ ب.ظ
ملاک اسامی و رتبه های برتر از نظر مانشت کارنامه سازمان سنجش است . پستهای نامرتبط حذف میشوند. |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - hesamvazirii - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: ملاک اسامی و رتبه های برتر از نظر مانشت کارنامه سازمان سنجش است . پستهای نامرتبط حذف میشوند. لایک (۰۳ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ب.ظ)amin_maryam نوشته شده توسط: سلام دوستان عزیز مدرسان رو که کلا باید درشو گل گرفت بس که همه چیش چرته مشترکتون خیلی پایینه ولی تخصصیتون خیلی عالیه معماریتون هم بد نیست رتبتون رو فک کنم بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ البته معدلتون خیلی تاثیر گذاره (۰۳ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ب.ظ)maneshth نوشته شده توسط:(03 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: سلام من همیشه امیدواریام خیلی بوده اینجا دوسندارم از ناامیدی حرف بزنم اما بعد اینهمه تلاش با تو جه به کلیدا نتیجه ی خوبی نگرفتم و چون مجبورم بخاطر شرایطی فقط روزانه قبول شم شاید بمونم برای سال بعد اما خوشحالم که میبینم خیلیا نتیجه گرفتن خداراشکر مخصوصا آقایون مانشت چون شرایط کاری و سربازی واقعا برای یه مرد سخت تره تا یه زن سال پیش غیر انتفایی علوم فنون و شبانه قبول شدم و شبکه آزاد قزوین با رتبه ۱۰ امسال باز احتمالا همون میشم شاید بهتر کمی یا بدتر اما کار خاصی نمیکنم بدترین درسایی که زدم شده نرم افزار و شبکه و بهترین درسام شدن هوش با ۵ تا درست مدیریت ۲ تا نزدم بقیش درست بود گسسته ۳ تا درست زدم همین درصداما حساب نکردم تو رفع سوالا و اشکالام نیستم چون یکم حالم خوب نیست به هر حال اینجا همیشه دوستایی دارم که از هر ارشدی برام با ارزشترن موفق باشید و امیدوارم همتون دو رقمی شید BIG LIKE |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - Majid.. - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۳۲ ب.ظ
سلام مشترک ۳۶ تخصصی ۳۰ نظرتون چیه؟ |
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - shahrooz33ce - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۴۴ ب.ظ
چه حسه بدیه خدایی ... ![]() درصدهات تو یه مرزی باشه که نمیدونی چیزی که می خوای قبول میشی یا نه ... نمیدونی کلید به نفع تو تغییر می کنه یا نه .... ![]() مث زامبی ها همش داریم یا میریم تو سایت های تخمین رتبه یا توی فروم التماس دیگرانو که مث خودمونن می کنیم تا یه نظری بدن... به عنوان آخرین توصیه از اونجایی که خودمم یه دونه از این زامبی ها هستم بهتون پیشنهاد می کنم که یه تخمین رتبه از مدرسان شریف بگیرین ( خیلی بد تخمین میزنه آدمو نابود می کنه )) واسه من تخمین زد ۸۰ شبکه )یه تخمین رتبه هم از مهستان بگیرین ( این زیادی خوب تخمین میزنه !!! تخمین زد ۱۸ شبکه )بعد یه میانگین بگیرین خیال خودتونو راحت کنین ... بعدم دیگه هم چیزو بسپرین به خدا و تا اعلام نتایج دنبال این خز بازیا نرین ... هر چی قسمت باشه همونه ... ایشالا همه شما دوستای خوبم رتبه های ۱ و ۲ رقمی بیارن ![]() موفق باشین |
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - z69e - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۴۶ ب.ظ
سلام اینجوری که من دیدم ملت عالی دادن کنکورشونو ان شاالله که نتیجه شو هم بگیرن ![]() میخواستم ببینم راجع به درصدای ما هم میشه نظری بدید اصلا و جدا امیدی هست؟؟ ![]() زبان ۲ مشترک ۲۰ مدیریت ۵۱ تخصصی ۱۱ (متاسفانه )معدل هم ۱۳/۵ (متاسفانه تر ![]() )ممنون.. |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - zhiwar - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۳۴ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ)ehsan0072 نوشته شده توسط: البته دوستان درصد های مدیریت و زبان امسال از سال پیش ارزشش کمتر شده چون پارسال غیر مشترک ها همه ضریب ۱ بودن و تازه ۲تا سوال سیستم عامل هم حذف شد و درصد ها اومد بالا!بنظر من امسال کسایی که زبان و مدیریت ضعیف تری دارند تو رقابت زیاد عقب نخواهند افتاد!اینو به نسبت تخمین رتبه با مقایسه درصدهای پارسال میگم و با توجه به سختی%۱۵-۱۰ مشترک ها و حتی تخصصی ها که غیر سیستم عامل بنظرم هوش و پایگاه مفهومی تر از ۹۱ و با توجه به گزینه های مشابه زیادی که سوال ها داشت باعث شد درصد خطاها زیاد بشه! اتفاقا کاملا بر عکس !! من مخالف این موضوع هستن امسال تعداد سوال های دروسی مثل مدیریت و معماری رو بردن بودن نقش درسی مثل مدیریت برای گرایش های تجارت و IT خیلی حیاتی و به ضریبش نگاه نکنید.من قبل از کنکور شنیده بودم که تعداد سوالات مدیریت قراره به ۱۵ تا افزایش پیدا کنه و برای این دو تا گرایش مهم میشه و معماری هم برای ۲ تا گرایش دیگه.این مطلب رو حتی از ۲ سه تا از بچه های دیگه شنیدم . البته باید بدونیم که دروس تخصصی و مشترک خیلی مهمن و تاثیرشون بسزاست اما با توجه به این نکته که امثال دروس مشترک خیلی سختتر از سال های دیگه بودش و میانگین درصدا در بازه بین ۱۰ درصد تا ۳۰ درصد هستش به نظر من دروس تخصصی و مدیریت رتبه اصلی رو تعیین می کنن چون رنج درصدی اکثر بچه ها در مشترک نزدیک به همه.البته این نظر منه. |
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - neda_Network - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ق.ظ
دلا به دریا زدم و درصداما گرفتم مشترک ۲۵ مدیریت ۵۰ تخصصی ۴۰ متاسفانه ۶ تا سوال بی دقتی کردم و چوبشم خوردم امسال سال دیگه باید یک شم ![]() بی دقتی کشت منا دقیق زدم مدیریتا دو تا نزدم شده این |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - hesamvazirii - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ ق.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۳۴ ب.ظ)zhiwar نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ)ehsan0072 نوشته شده توسط: البته دوستان درصد های مدیریت و زبان امسال از سال پیش ارزشش کمتر شده چون پارسال غیر مشترک ها همه ضریب ۱ بودن و تازه ۲تا سوال سیستم عامل هم حذف شد و درصد ها اومد بالا!بنظر من امسال کسایی که زبان و مدیریت ضعیف تری دارند تو رقابت زیاد عقب نخواهند افتاد!اینو به نسبت تخمین رتبه با مقایسه درصدهای پارسال میگم و با توجه به سختی%۱۵-۱۰ مشترک ها و حتی تخصصی ها که غیر سیستم عامل بنظرم هوش و پایگاه مفهومی تر از ۹۱ و با توجه به گزینه های مشابه زیادی که سوال ها داشت باعث شد درصد خطاها زیاد بشه! منم مخالفم به شدت امسال بی دلیل سوالات مدیریت زیاد نشده بود به همون اندازه که دروس تخصصی تاثیرش بیشتر شد مدیریت و معماری هم بیشتر شد در واقع از تاثیر مشترک و زبان خردی کم شد ولی مدیریت مثل هر سال تاثیر شدیدی داره امسال که چون مشترک خیلی سخت بود و واسه رتبه های زیر ۱۰۰ درصدش بین ۴۰ تا ۵۰ هست مدیریت و تخصصی تعیین کننده تر میشن. این حرفو روزی که نتایج اومد واستون ثابت خواهد شد. |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - zs.hoseini - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ ق.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ب.ظ)amin_maryam نوشته شده توسط: سلام دوستان عزیز اصلا به تخمین رتبه مدرسان توجه نکنید، من پارسال ۲۶۰ شده بودم،درصدای پارسالم رو عینا وارد کردم تحمین زده ۹۵۰!!!! واقعا چرته، توجه نکنید |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - SoheilGh - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ق.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ ق.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط:(03 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۳۴ ب.ظ)zhiwar نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ)ehsan0072 نوشته شده توسط: البته دوستان درصد های مدیریت و زبان امسال از سال پیش ارزشش کمتر شده چون پارسال غیر مشترک ها همه ضریب ۱ بودن و تازه ۲تا سوال سیستم عامل هم حذف شد و درصد ها اومد بالا!بنظر من امسال کسایی که زبان و مدیریت ضعیف تری دارند تو رقابت زیاد عقب نخواهند افتاد!اینو به نسبت تخمین رتبه با مقایسه درصدهای پارسال میگم و با توجه به سختی%۱۵-۱۰ مشترک ها و حتی تخصصی ها که غیر سیستم عامل بنظرم هوش و پایگاه مفهومی تر از ۹۱ و با توجه به گزینه های مشابه زیادی که سوال ها داشت باعث شد درصد خطاها زیاد بشه! میانگین مشترک رتبه های زیر ۱۰۰ در بهترین حالت زیر ۴۳ هست . ! |