|
|
اعلام نتایج وکارنامه - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: اعلام نتایج وکارنامه - shabgard - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۱۷ ب.ظ
سلام به همهی دوستای گلم همین الان از شمال اومدم جمعه رفته بودم مدرکمو بگیرم هی میگفتم جوابا نیاد کلی استرس داشتم تو ماشین با گوشی هی سایت سنجش رو رفرش میکردم الانم که اومدم پستاتون رو خوندم خیلی جالب بود انگار حال خودم رو نوشتید با توضیحات دوستان من مطمئنم امشب جوابا رو میزارن |
|
اعلام نتایج وکارنامه - ف.ش - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۳۶ ب.ظ
خسته شدم از این همه انتظار ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
|
|
اعلام نتایج وکارنامه - mahdieh67 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۵۱ ب.ظ
منم دیگه واقعا خسته شدم از انتظار... کاش می خوابیدیم و خواب رتبه رو می دیدیم!! |
|
اعلام نتایج وکارنامه - morelo - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۵۴ ب.ظ
۲۴ ساعت مونده دیگه!! این همه استرس سمه برای بدن! فوقش اینه رد شیم/ دنیا که به آخر نمیرسه بعد رد شدن ما/ |
|
اعلام نتایج وکارنامه - آرمین - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۰۹ ب.ظ
از اون جایی که سنجش اعلام کرده که بعد از ظهر جوابو رو میزنه، اگه خیلی بخواد لطف کنه صبح نتایج رو اعلام میکنه. بعیده امشب جوابارو بزنن. چون یادمه قدیما هم که اعلام میکردن صبح نتایجو میزنن، تازه نیمه شب جوابا میومد. به نظر من، بعد از ساعت ۷ صبح منتظر نتایج باشید، نه زودتر... متاسفانه امشب رو هم باید با استرس خوابید. اونایی که نتیجهی خوبی میگیرن، این استرسها همش خاطره میشه براشون ولی اونایی که نتیجهی دلخواهشونو نمیگیرن، میگن این همه استرس رو تحمل کردیم و این همه منتظر موندیم، آخرش چی شد!!!!! |
|
اعلام نتایج وکارنامه - inteligentium - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۲۴ ب.ظ
هر دم از این باغ بری می رسد!...فردا بعد از ظهر... |
|
اعلام نتایج وکارنامه - farhad02 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۲۶ ب.ظ
من که دیگه ازبس منتظر موندم استرس وهیجانم ریخت!!!!! از فازش اومدم بیرون!! الانم دارم با خیال راحت وبا یه دنیا امید ابی گوش میدم (به شمام توصیه میکنم)
|
RE: اعلام نتایج وکارنامه - Mile Stone - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۲۸ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۲۶ ب.ظ)farhad02 نوشته شده توسط: من که دیگه ازبس منتظر موندم استرس وهیجانم ریخت!!!!! از فازش اومدم بیرون!! مطمنی هنوز زنده ای؟!!
|
RE: اعلام نتایج وکارنامه - farhad02 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۳۴ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۲۸ ب.ظ)Mile Stone نوشته شده توسط:(31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۲۶ ب.ظ)farhad02 نوشته شده توسط: من که دیگه ازبس منتظر موندم استرس وهیجانم ریخت!!!!! از فازش اومدم بیرون!! درست نمیدونم ![]() به هرحال درحال حاظر روحم که شاده
|
|
اعلام نتایج وکارنامه - inteligentium - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۳۵ ب.ظ
منم دارم حبیب گوش میدم...نفسم گرفت از این شهر!از این سازمان سنجش،از این مملکت! |
|
اعلام نتایج وکارنامه - shahryar - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۵۵ ب.ظ
داریوش دنیای این روزای من..... |
|
اعلام نتایج وکارنامه - morelo - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۱۸ ب.ظ
اتفاقاً من از ۷ تا حالا دارم ابی گوش میدم! حس تنهایی فاز میده! |
|
اعلام نتایج وکارنامه - peniya - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۲۱ ب.ظ
نتایج اومد |
|
اعلام نتایج وکارنامه - ف.ش - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۲۳ ب.ظ
نتایج اعلام شد. |
|
RE: اعلام نتایج وکارنامه - mammad - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۲۹ ب.ظ
اون خانمه چه خوب می خوند که: یه بهار و دو بهار، تا حالا گذاشته ده بهار / دنیا داد می زنه دیگه بسه انتظار شاید امشب به طلوع صبح فردا نرسه ...! نمی دونم واسمون چه خوابی دیده روزگار..! عزیزم یه حدی داره لحظه های انتظار...! و کلی از این کلمات قصار که وصف حال همه ماست
|