|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Nfrs - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ ق.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ق.ظ)shivap نوشته شده توسط: زبان ۲۳ به امیدخدا روزانه یا شبانه شهرستان قبولید |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - shivap - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ
شبانه نمیخواهم. |
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Nfrs - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ)shivap نوشته شده توسط: شبانه نمیخواهم. چشم ، ما دعا می کنیم روزانه قبول شید ان شاءالله |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - shivap - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ق.ظ
مرسی.چقدر احتمال روزانه رو میدید؟مثلا روزانه ی کجا؟البته من به جز پنج مورد درصدای بالا ندیدم. |
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Nfrs - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ق.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ق.ظ)shivap نوشته شده توسط: مرسی.چقدر احتمال روزانه رو میدید؟مثلا روزانه ی کجا؟البته من به جز پنج مورد درصدای بالا ندیدم. خوب بستگی به رتبتون داره اگه مشترک همه پایین باشه بنظرم می تونین قم قبول شین ، در هر صورت الان فقط می شه حدث زد و باید تا اومدن رتبه ها صبر ( تفریح!!!) کرد. موفق باشید. |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - shivap - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ق.ظ
atenaدرصدهای شما که خوبه.شکست نفسی کردید لابد که گفتید افتضاح میشه میدونم !! |
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - *afsoon* - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ
سلام دوستان و اما درصدای بر حسب کلید سنجش که خیلیم معتریضیم بهش خیلی عالی همه درصدام ۲۰ ![]() حالا نمیشه رتبه ام بشه ۲۰ ![]() امیدم که به خداست ولی کجا میشه قبول شد
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - daneshjo - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۱۵ ب.ظ)lotus نوشته شده توسط: این تایپیکو که دیدم و خوندم یعنی واقعا انجوری زدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sanaz777 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ق.ظ
اره به خدا ما که بخیل نیستیم اما نه به اون بعد کنکور که همش اه و ناله نه به الان !!!!! لعنت به شبکه و داده که مشترکمو اوردن پایین ! ماشالله مانشتیا باهوشنا حالا سال اولتونه شماها که ترکوندین؟ دمتون گرم امیدوارم این اعتراضا جواب بده من که درصد حساب نکردم با این کلید
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - zakaria.a - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ق.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: اونی که شبکه طراحی کرده امیدوارم خدا حقمونرو ازش بگیره. به خدا نمی دونم باید چی بگم!!!!!!!!!!!! آخه چرا این طراحای بی وجدان با آینده و زندگی این همه جووون بازی میکنن؟؟؟؟؟؟ مثلا میخوان چی رو ثابت کنن؟؟؟؟؟؟؟ خدایااااااااااااااااااااااااااا |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - lotus - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ)daneshjo نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۱۵ ب.ظ)lotus نوشته شده توسط: این تایپیکو که دیدم و خوندم شک دارم!!!! اگه اعتراض بشه ممکنه بره بالاتر ![]() نه بابا. دیدم اینقدر الکی الکی شکسته نفسی میشه. گفتم بزار درست درمون کارای دخترا رو دربیارم ![]() امیدوارم حالا کسی باشه که اینجوری بزنه توی کنکور!!!!!!!!
|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - shivap - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ق.ظ
دانشجو راستش به من گفتن فوقش قم قبول میشم.خیلی ناراحتم.بعضی ها با درصدای عالی میپرسن آیا قبول میشیم؟!دارن مارو اذیت میکنند.شما تجربه ایی تو تخمین رتبه داری؟ |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - daneshjo - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ق.ظ
[quote='lotus' pid='256670' dateline='1392929896' شک دارم!!!! اگه اعتراض بشه ممکنه بره بالاتر:) نه بابا. دیدم اینقدر الکی الکی شکسته نفسی میشه. گفتم بزار درست درمون کارای دخترا رو دربیارم:D امیدوارم حالا کسی باشه که اینجوری بزنه توی کنکور!!!!!!!!:P [/quote] خوشحالمان کردین واقعا.گمان نکنم کسی اینجوری زده باشه تو تاریخ آزمون ارشد!!
|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - shivap - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ق.ظ
بچه ها با این پیش بینی هایی که بچه ها میکنند لابد اونایی که تهران و شیراز قبول میشن همه درصداشون بالای پنجاه است. |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - *afsoon* - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ق.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ)*afsoon* نوشته شده توسط: سلام دوستان
|