|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - نسخهی قابل چاپ |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - sahar_rostami2 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:(18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: با سلام به مدیریت سایت چرا من نمی تونم مثبت بزنماینجوری جواب نمیده! من ۵ ۶ ماه گفتم تا فعالش کردن! چرا دیگه شیرینی به همه مثبت دادم!
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - mehdi.m2 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: تمامی بچه مثبت دارن من ندارم. با همین پشتکار ادامه بدید به زودی می تونید حقتون رو از مدیران سایت بگیرید ![]() پیام خصوصی رو هم یادتون نره از اونجا هم استفاده کنید. فقط یادتون نره با هیمن پشتکار یک پست در میون تشکر و ارزوی قبولی برای مدیران بکنید و بگید فعال کنن.
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - parinaz_st70 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ق.ظ)پاریس نوشته شده توسط:(18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ)Fot30 نوشته شده توسط: بچه ها بنظرتون ۸ صبح نتیجه میاد یا ۲ بعد ازظهر یا ۶ عصر؟ پارسال ساعت ۱۱ صبح بود که من جوابو دیدم. فکر میکنم گفت بودن بعد ظهر میاد چون انتظار نداشتم تو اون ساعت ببینم. |
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - zahra2012 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ب.ظ
مرسی از همتون من ابتدا اعتبارم ۴۳ بودم بعد همش سقوط داشتم الان دیدم ۶۸/۱ ذوق کردم برا همتون دعا می کنم قبول بشین برای منم دعا کنید
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - explorer - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ
یادمه یکی از مدیران طفلکی گفت اینجا بخشه خبره اینقد پست غیر خبری نذارید. الان میبینم چقد توجه شده به حرف اون بنده خدا
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - انرژی مثبت - ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ب.ظ
خب ترجیح دادم کسانی که تعداد منفی دادنهاشون در این تاپیک زیاد بوده یه مدت مثبت و منفی نداشته باشن تا در دادنش حواسشون بیشتر جمع باشه. به نظرم بن کردن از این نظر که تابلو می شن گفتم کمی آبروداری کنم! (۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: یادمه یکی از مدیران طفلکی گفت اینجا بخشه خبره اینقد پست غیر خبری نذارید.چون مدیر بازنشسته ام مدیریت بخشی رو ندارم وگرنه این تاپیک خیلی وقت قبل بسته شده بود! |
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - Mohammad-A - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ
اینجا برای آیتی مشترک بالای ۴۲ ندیدم. اگر درست باشه و درصدها هم تقریبی همین باشه، خودش بیانگر سختتر بودن مشترکهاست چون پارسال رتبه یک آیتی مشترک رو ۵۰ زده بود. نمیدونم امسال چند زده اما بعید میدونم میانگین مشترک به پارسال برسه. اگر دیدین این نوشته تعادل نداره زیاد جدی نگیرین برای امیدواری به خودم نوشتمش |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - izadan11 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: اینجا برای آیتی مشترک بالای ۴۲ ندیدم. اگر درست باشه و درصدها هم تقریبی همین باشه، خودش بیانگر سختتر بودن مشترکهاست چون پارسال رتبه یک آیتی مشترک رو ۵۰ زده بود. نمیدونم امسال چند زده اما بعید میدونم میانگین مشترک به پارسال برسه اینکه اینجا نبوده دلیل نمی شه اینجا بالاترین مشترک کامپیوتر ۵۰ بوده ولی ۷۰ هم از گوشه و کنار دیده شده! |
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - Mohammad-A - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: اینکه اینجا نبوده دلیل نمی شهدرسته ولی به صورت میانگین به رتبههای پارسال نگاه کنید بخش مهمی از رتبههای زیر ۳۰ اینجا بودند |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - izadan11 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:(18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: اینکه اینجا نبوده دلیل نمی شهدرسته ولی به صورت میانگین به رتبههای پارسال نگاه کنید بخش مهمی از رتبههای زیر ۳۰ اینجا بودند ممکنه اتفاقی بوده باشه ! |
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - Mohammad-A - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: ممکنه اتفاقی بوده باشه !نه خب به هر حال ملاک مقایسه ما پارساله دیگه. تو IT دو وضعیت بیشتر که نیست یا داوطلبها رشته اصلیشون IT هست یا مهندسی. در حالت دوم که درصد مشترک به طور طبیعی از ۶۰ محاسبه میشه چون شبکه و نرمافزار نمیزنند (حالت استثنا رو استثنائاً کنار میگذاریم) در حالت اول هم به خاطر سختتر بودن وضعیت این دو درس و همینطور بالاتر بودن سطح ساختمان و الگوریتم نسبت به پارسال برآورد همین میشه حدودی. البته کنکور امسال به نفع مهندسیها بود. چون هیچوقت سابقه نداشت شبکه اینطور سخت باشه |
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - Mohammad-A - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ
دوستان خواهشی که دارم این است که پاسخ فرد بالایی را ندهید تا جوّ تاپیک متشنج نشه. مدیران خودشون بررسی میکنند رفتارها رو انشالله
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - reza6966 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: اینجا برای آیتی مشترک بالای ۴۲ ندیدم. اگر درست باشه و درصدها هم تقریبی همین باشه، خودش بیانگر سختتر بودن مشترکهاست چون پارسال رتبه یک آیتی مشترک رو ۵۰ زده بود. نمیدونم امسال چند زده اما بعید میدونم میانگین مشترک به پارسال برسه واقعا ؟ ۷۰ بوده پس بدبخت شدیم رفت افشین بالاترین درصد هوش و ریاضی رو خبر نداری ؟ |
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - Mohammad-A - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: واقعا ؟ ۷۰ بودهمن خبر دارم. هوش ۹۰ ریاضی ۹۵ اصلاً جدی نگیرید. شوخی بود
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - killerphp - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۵ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: من خبر دارم. دوستانی که ناراحتی های قلبی ، عروقی یا اصلا هرجور ناراحتی دارن هرچه زودتر این تاپیک رو ترک کنند! با این خبرهایی که دوستان می دند عمراً تا دوشنبه دووم نیارید! از ما گفتن بود
|