![]() |
چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - نسخهی قابل چاپ |
Re: RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - Mohammad.K - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ق.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)sarehkar نوشته شده توسط:(11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:خوب مطمئنا به فرد بستگی داره(11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: منم وفتم و ثبت نام کردم درسته. خیلی تصمیم مهمیه. دیگه انقد گفته شده همه میدونن برای قبولی دکترا بیشترین شانس با دانشگاههای دولتیه و البته رزومه قابل قبول! Sent from my SM-N900 using Tapatalk |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - n268 - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ب.ظ
من میخواستم ثبت نام کنم و مرخصی بگیرم ترم ۱ رو تو سایت زده برای ثبت نام یک میلیون و نیم علی الحساب واریز کنید . سحر خانم شما شما ۶۵۰ دادید؟ |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ب.ظ)n268 نوشته شده توسط: من میخواستم ثبت نام کنم و مرخصی بگیرم ترم ۱ رو نه گلم،۶۵۰ شهریه ثابته،برای ثبت نام ۲ تومن دادم.ما از حسابداری پرسیدم گفت اگه مرخصی بگیری فقط شهریه ثابتو ازت میگیرم |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - n268 - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: نه گلم،۶۵۰ شهریه ثابته،برای ثبت نام ۲ تومن دادم.ما از حسابداری پرسیدم گفت اگه مرخصی بگیری فقط شهریه ثابتو ازت میگیرم مطمئنید که اگه غیرانتفاعی ثبت نام کنیم میتونیم کنکور ارشد هم شرکت کنیم؟ امروز از مسئول دانشگاه پرسیدم.گفت ما میگیم که میشه اما خودتون از طریق سازمان سنجش مطمئن بشید |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ)n268 نوشته شده توسط:(12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: نه گلم،۶۵۰ شهریه ثابته،برای ثبت نام ۲ تومن دادم.ما از حسابداری پرسیدم گفت اگه مرخصی بگیری فقط شهریه ثابتو ازت میگیرم ببینین من از سنجش که پرسیدم گفت موقع ثبت نام کنکور نباید دانشجو ارشد باشید،این جوابیه که سنجش میده.اما خیلی ها شرکت کردن و بعد از قبولی از دانشگاه قبلی انصراف دادن،پس شدنیه دیگه |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - hamid88 - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: منم وفتم و ثبت نام کردم بله خانوم رستمی بازم همین حرفو میزدم عمرم خیلی باارزشتر از شریف و بهشتی و تهران و ... هست ..........!!! من از ٧ صبح تا الان سرکار بودم تقریباً ١١ ساعت وقتی میمونه واسه ارشد؟ تصمیم گرفتم که ارشد رو همین غیرانتفاعی بخونم. ٢ سال دیگه هم ،راهی هست که دکترا بخونم.(اینو شک ندارم که میشه و غیرانتفاعی ها دکترا هم میارن ) بعدشم اصن شریف باشم.وقتی که اونجا هم تخصص نداشته باشم چه فرقی میکنه. ..........!!! |
چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - npour - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۷ ب.ظ
اقای حمید واقعا راست گفتید عمر و اعصاب آدم با ارزشتر از شریف و...هست |
چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - explorer - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۱ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: ... با توجه به شرایطت ، بهترین تصمیم همینه که گرفتی منتها اکثرا توی شرایط شما نیستن ![]() |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۱ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: ... منم منظورم همین بود که اگر شرایط فرق میکرد و کاری نداشتن وقتشون آزاد بود بازم تصمیمشون همین بود آیا ! که گفتن بله همین بود |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - nice day - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ق.ظ
من که تصمیم نهایی رو گرفتم و دیگگگگگهههه هم عوضش نمیکنم. امید بخدا هر چه پیش آید خوش آید! غیرانتفاعی ثبت نام میکنم و کنکور مجدد هم میدم. اگر قبول شدم که انصراف ، اگر نه ادامه در غیرانتفاعی. |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - hamid88 - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ق.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۱ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: ... الانم میگم تصمیمم همین بود هیچ کسی از ١ دقیقه خود خبر نداره چ برسه به ٧ یا ٨ ماهه دیگه |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - Mohammad.K - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ق.ظ
منم تصمیم گرفتم! ثبت نام نمیکنم! تکمیل ظرفیت شرکت میکنم! اگه جای بهتر قبول شدم که فبها...اگرم نشدم که استارت کارو میزنم... Sent from my SM-N900 using Tapatalk |
چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - crevice - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۲ ب.ظ
ببینید از دو لحاظ شما نمیتونید خیلی آینده روشنی با ارشد غیرانتفاعی واسه مصاحبه دانشگاههای دولتی متصور باشید: ۱- خوب دید اکثر دانشگاههای دولتی به غیر انتفاعی ها و حتی دانشگاههای دولتی ناشناخته اصلا خوب نیست. ۲- شما هر وقت میرید غیرانتفاعی خیلی امیدی به انجام پروژه های خوب نمیتونید داشته باشید چرا که اساتید معمولا اونجا به عنوان مکان چندم هستند و وقتی واسه شما نمیگذارند!! هر چند فرد استاد تمام باشه و یا هر چیز دیگه ای مگر اینکه استاد فقط همونجا تدریس بکنه که کم پیش میاد. و نداشتن رزومه خوب(مقاله) شانس شما رو دو چندان توی پذیرش دکتری کم میکنه. اما درکل فکر نکنید که دولتی ها همه شاخ غول میشکنن! و ال و ول! اما متاسفانه واقعیت این هست که توی مصاحبه اگر شما و یک فرد از دانشگاه دولتی باشید و شما تفاوت فاحشی از لحاظ کار علمی و مقاله های isi نداشته باشید اساتید خیلی راحت شما رو کنار میگذارن ولی اگر بتونید ۱ یا دو isi داشته باشید و معدل معقول جای بحثی برای دانشگاههای درجه ۲ و۳ دولتی باقی نمیمونه و امکان داره در صورت عدم وجود افرادی از دانشگاههای دولتی با شرایط مشابه شما پذیرش رو بگیرید. اما به نکته توجه کنید که دادن مقاله ملزم به همکاری هست و این همکاری در دانشگاههای دولتی هم با برخی اساتید خیلی سخته دیگه چه برسه توی غیر انتفاعی ها. امیدوارم حرفهای من حمل بر ناامید شدن هیچکس نشه چرا که همه به امید زنده اند. انسان تلاش میکند اگر شد که چه خوب و اگر نشد هم همچین آش دهان سوزی دکتری ۳،۴ سال بعد نخواهد بود!. این رو هم باید بگم که بله میدونم برخی غیر انتفاعی و غیره هستند اما از برخی ها درون دولتی های تراز اول و دوم از لحاظ علمی بهترند اما بهرحال معیار پذیرش دکتری افتضاح ترین حالت ممکن رو داراست و باید با اون کنار بیاید!. |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - n268 - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۶ ب.ظ
خیلی ممنون crevice گرامی اطلاعات خوبی بهمون دادید.درسته جو دانشگاه های غیرانتفاعی طوری نیست که دانشجوها بتونن رزومه ی خیلی خوبی داشته باشن . من هم ثبت نام کردم و مرخصی میگیرم و مجددا کنکور میدم |
چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - Mohammad.K - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ
متاسفانه حرفای دوستمون Crevice درسته. حرفای حمید عزیز هم درسته که گفتن عمر ما مهمتر از دانشگاه تهرانو شریفه. اما اگر راه دیگه ای نداشته باشید تنها راه دوباره خوندنه! اما نه فقط صرف درس که اگر خدای نکرده نشد که بشه عمرمون تلف نشده باشه! درس در کنار جلو بردن تخصص! |