|
|
گروه درسی مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
|
گروه درسی مهر ماه - ziba.O - 19 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ق.ظ
همینه آزمونا خوبه دیگه، تو هر آزمون یه ایرادمون رفع شه واسه خودش خیلیه، مخصوصا این غلط زدن که آدمو زمین گیرش میکنه |
|
گروه درسی مهر ماه - miss msv66 - 19 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ
اره واقعا
|
|
گروه درسی مهر ماه - ziba.O - 19 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ق.ظ
شبت بخیر دوست گلم. تا فردا |
RE: گروه درسی مهر ماه - nlp@2015 - 19 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ ق.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ق.ظ)miss msv66 نوشته شده توسط:نه من فقط واسه آمار و سیستم عاملو پایگاه پارسه خریدم تکی.بقیه کتابام هم مرجع و پورانن(19 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ق.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: خداروشکررر ۱ نرم افزار شدم. درصدام هم اینانبابا دم شما گرم نکنه پک پارسه رو خوندی؟ |
RE: گروه درسی مهر ماه - software94 - 19 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ق.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ق.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: خداروشکررر ۱ نرم افزار شدم. درصدام هم اینانواقعا خوشحالم یک پارسه از مانشت انشالله موفقیت های بعدی ![]() ما که داغون بودیم سر جلسه. |
RE: گروه درسی مهر ماه - abji22 - 19 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: چرا گزینه های سفید من رو غلط گرفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عجب هاااااا |
|
RE: گروه درسی مهر ماه - software94 - 19 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۵ ب.ظ
منم یکسری گزینه های سفیدم غلط گرفته شده.یکسری درستهام غلط گرفته شده احتمالا امروز زنگ بزنم بگم.
|
|
گروه درسی مهر ماه - Elena_71 - 19 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ب.ظ
دوستان اگه هنوز کسی مهندسی پارسه رو آپ نکرده من آپ کنم؟ |
RE: گروه درسی مهر ماه - A V A - 19 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: دوستان اگه هنوز کسی مهندسی پارسه رو آپ نکرده من آپ کنم؟ آپ کن دخترم، دست گلت بی بلا
|
RE: گروه درسی مهر ماه - Elena_71 - 19 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۱ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:بفرمیوید(19 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: دوستان اگه هنوز کسی مهندسی پارسه رو آپ نکرده من آپ کنم؟ ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ما که پاسخ های غلط نابودمون کرد شما دقت کنید |
|
گروه درسی مهر ماه - golsa20 - 19 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ
سلام بچه ها کسی فایل لغات تخصصی کامپیوتر رو واسه نرم افزار anki داره ؟؟؟یه جایی لینک لغات تخصصی واسه علوم کامپیوتر رو دیدم اما لینک اش خراب بود !!! اگر کسی داره یا خودش لغات وارد کرده لطفا فایل اش بزاره تا ما هم استفاده کنیم . |
|
گروه درسی مهر ماه - sara417 - 20 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ق.ظ
سلام به همگی. آزمون اول که خیلی داغون بود ولی دستت میاد چه جوری خوندی و چکار کنی!من سرفصل های آزمون ۲۵ درصد دوم نگاه کردم، طراحی الگوریتم میشه: روش های طراحی الگوریتم که شامل تقسیم و غلبه، پویا، عقب گرد، حریصانه و شاخه و حد میشه. با کتاب پوران میشه ۴ فصل که بیشتر از ۲۵ درصد هستش!!! خیلی نیست؟؟؟ کسی که پوران داره میشه بگه شاخه و حد میشه کدوم مبحث؟؟ سرفصل کامپایلر هم یک راهنمایی بکنید کدوم قسمت میشه؟ من پوران دارم، تولید کد در پارسر بالا به پایین منظور کد میانی هستش که یک فصل جدا تو پوران هست؟؟ تحلیلگر نحوی پایین به بالا هم میشه فصل ۳ کتاب پوران از LR(0)؟؟؟؟ اره؟ یکم پیدا کردن مبحثا با توجه به اینکه منبع واحدی وجود نداره سخته
|
|
RE: گروه درسی مهر ماه - ۸۹۱۷۱۱۱۴ - ۲۰ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ق.ظ
میشه ۲۵ درصد دوم پارسه رو از کتاب های پارسه یا پوران بگید از کجا تا کجاست؟؟؟ ![]()
|
RE: گروه درسی مهر ماه - software94 - 20 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ق.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ق.ظ)sara417 نوشته شده توسط: سلام به همگی. به نظر منم علنا ۵۰%مباحث الگوریتم اینا.خیلی زیادم هست تستهاش
|
|
گروه درسی مهر ماه - Elena_71 - 20 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ
سلام بچه ها ساختمان پوران ۲۵% دوم تا صفحه چند هست؟ |