|
|
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - انرژی مثبت - ۲۰ دى ۱۳۹۰ ۰۲:۲۸ ب.ظ
والا تا بحال سرویس عروس این شکلی ندیده بودیم!!!!
|
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - maryami - 21 دى ۱۳۹۰ ۰۴:۵۱ ب.ظ
سرما نخورین پیشییییاااااااا |
|
***ورود بیشتر از ۷ سال ممنوع*** - موج - ۲۲ دى ۱۳۹۰ ۱۱:۴۵ ب.ظ
پوستر طراحی شده برای نمایشگاه کامپیوتر مشهد COMEX 2012 که در سایت نمایشگاه هم قرار داده شده تورو خدا نگاه کنید چی طراحی کردند ![]() ![]() نمایشگاه از۲۶تا ۳۰ دی قابل توجه مشهدی ها |
|
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - انرژی مثبت - ۲۳ دى ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ ق.ظ
اووووووووه چقدرم کامپیوترش پیشرفته است !!! کاملا مشخصه زمان زیادی برای طراحی گذاشتند چقدر ابتکار و خلاقیت و... یه لپ تاپی چیزی میذاشتن کلاسش بالاتر باشه ![]() شاید مخاطب بیشتر بچهها هستند
|
|
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - fatima1537 - 23 دى ۱۳۹۰ ۰۴:۰۲ ق.ظ
چقدر طرحش حرفه ایه!
|
|
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - انرژی مثبت - ۲۳ دى ۱۳۹۰ ۰۳:۴۶ ب.ظ
من گفتم چقدر شبیه عکس دکتره ولی خوب عکس دکتر که کسی داخلش نبود !!!! ![]() گفتم این شخص کجا رفته وایساده اخه عکس دکتر از داخل دانشکده بوده ازمایشگاهها هم که ایوون ندارن . به این میگن هوش و دفت نظر
|
|
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - موج - ۲۳ دى ۱۳۹۰ ۰۸:۱۱ ب.ظ
نوشته بودند مالکیت معنوی مانشت و اینجا هم مانشته فرداد جان با این حال تعویض شد
|
|
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - انرژی مثبت - ۲۴ دى ۱۳۹۰ ۰۳:۰۷ ب.ظ
اقای موج بالاخره تصمیمشون رو گرفتند و از بین اون ۳ تا عکس یکی انتخاب شد ![]() ان شالله که سال اینده در خدمتتون باشیم. |
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - Breeze - 29 دى ۱۳۹۰ ۰۵:۳۱ ب.ظ
[attachment=2428] |
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - sima2 - 29 دى ۱۳۹۰ ۰۵:۵۰ ب.ظ
خیلی باحال بود کلی خندیدم!!! |
|
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - انرژی مثبت - ۲۹ دى ۱۳۹۰ ۰۶:۱۶ ب.ظ
به نظر میاد برخی از این پنگوئنها خود درگیری دارند!!! چرا کله هاشون این جوریه؟!!!! ![]() به این میگن استفاده از فرصت!!! این فکه تصمیم داشته به هر صورتی که هست خودش رو تو عکس جا بده چقدرم ذوق کرده ![]() عکس خیلی بامزه ای بود ممنون
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - mahi_24 - 01 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۳۲ ق.ظ
|
|
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - mahi_24 - 01 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۴۱ ب.ظ
پست من چرا منفی گرفته؟ چیز بدی داشت؟؟؟![]()
|
|
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - انرژی مثبت - ۰۱ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۴ ب.ظ
دلایل مختلف می تونه باشه مثلا این که چرا پاشنه کفشه این قدر کوتاه و سبکه بالاخره ۱ سانت که باید پاشنه داشته باشه اصلا چرا سفیده چرا روبازه تو زمستونی ![]() ![]() دلیل دوم چرا تو وانت بخاری داره باید کولر گازی داشته باشه ![]() چه معنی داره از این ارتیست بازیها می کنند ماشیناشونو می زنند به هم ![]() زیاد سخت نگیرید منفی زیاد مهم نیست ![]() به نظر من که جالب بودند دستتون هم درد نکنه |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - Breeze - 01 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۷ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۴۱ ب.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط: پست من چرا منفی گرفته؟من یه مثبت میدم تا خنثی بشه! (۰۱ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۳۲ ق.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط:اومدم امروز روزه قضا مو ب*****م این تابلو رو دیدم هوس "های داگ" کردم!!! حالا کو تا افطاااااارررر!!!!! |