|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - ۱آسمان - ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۸ ب.ظ
حالا که دوباره یه هفته وقت دارم میخوام تسلطمو رو معماری زیاد کنم!!اخه تستاشو نمیتونم بزنم با اینکه ویس اجلالی. گوش دادم خواهشا بچه هایی که خوب تست میزنن بگن چکار کنم که بتونم تستارو بزنم؟چه کتابی بخونم؟ |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sand - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۳ ب.ظ
بچه ها زدن تستای دانشگاه آزاد برای درس طراحی الگوریتم و ساختمان داده اشکالی داره ؟یا درس پایگاه داده؟ |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - deadly_s2 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۰ ب.ظ
بچه ها من الان دو روزه فهمیدم دکتر حقیقت یه فصل ۱۳ به کتاب شبکه اضافه کرده، اگه شما هم مثل من هستید از این فرصت اضافه ای که پیش اومده برای خوندن این فصل ۱۳ استفاده کنید. برید تو سایتش در صفحه زیر و دانلود کنید ، دمه شمالیا گرم عاشق شمال شدم ![]() ![]() ![]() ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۹ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۸ ب.ظ)۱آسمان نوشته شده توسط: حالا که دوباره یه هفته وقت دارم میخوام تسلطمو رو معماری زیاد کنم!!اخه تستاشو نمیتونم بزنم با اینکه ویس اجلالی. گوش دادمباز هم صدای دکتر اجلالی رو گوش بدین. مطمئن باشین کتاب فارسی خوب پیدا نمیکنید اما دکتر اجلالی بهترین منبعه سوالاتتون رو بپرسین تو بخش معماری تا اگر بتونیم کمکتون کنیم (۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۳ ب.ظ)sand نوشته شده توسط: بچه ها زدن تستای دانشگاه آزاد برای درس طراحی الگوریتم و ساختمان داده اشکالی داره ؟یا درس پایگاه داده؟ به نظر من تا اونجا که میتونین برید سراغ تست های سراسری. حتی اگه مامپیوتر و آی تی رو زدید تست های علوم کامپیوتر رو بزارید تو اولویت و به تست های آزاد فکر نکنید بهتره. البته اگه فقط برای سراسری میخونید |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - ۱آسمان - ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۸ ب.ظ
بخش حافظه رو مشکل دارم با این که چند بار جزوه دکتر اجلالی خوندم ولی متوجه نمیشم |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mehdi.m2 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۸ ب.ظ
یعنی کسی یک درصد هم شک نمی کنه که این عکس دستکاری شده باشه عالی عالی فقط من رو یک ماه برنامه ریزی کرده بودم اگه لدف کنید به مکاتباتتون ادامه بدید تا به یک ماه برسه خیلی ممنون می شم |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Mindhunter - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۴ ب.ظ
خداروشکر |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - tarane1992 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۶ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط: شهر گیلان و مازندراناینا استانن البته! خوب شدی گفتیااااااااااااااا یادم رفته بود... ![]() حالا من میگم مردا.......................یه سریا بگن نه خوبن . از یک میلیون مرد شاید دو نفر پیدا بشن باغیرت باشنو اونم شاید بقیش فقط دنبال همینن میتونن یه جوری از این اون سوژه بگیرن مسخرش کنن. ![]() هیچ کسی اینجا پهلون تر از hoomanab نیست واقعا تا حالا دیدین این داداشمون بخواد کسی رو اذیت کنه .ماهههههههههههههه ماه. و البته بقیه هم خوبن.تو کی نشستی کلن مچ میگیری مراقب باش .یعنی حواستو کامل جمع کن سر جلسه مبادا طراح سوال خواسته باشه با اون سوال حالتو بگیرهههههههههههه کلن اینقدر باهوشی مراقب باهوش حروم نشی............ ![]() شمالی ها بی غیرت نیستن ولی نمیدونم چرا شما............. |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - zoltrix_66 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ
بچه های مانشتی بالای سایت رو نگاه کنین.............متوجه تغییر شدین. ![]() ![]() ![]() یه همچین (عضو )نکته سنجیم.بهله ![]() امیدوارم سر جلسه کنکور هم دقتم همین اندازه باشه |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - ka arman - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ
۷ بهمن به یکی از دوستام این اس رو دادم... ۱۰/// گذشت تا امروز که این اسو دادم... ۹/// (گفت بمیری با این شمارندت...) |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: چه حالی میده سیستم سنجش قرو قاطی کرده باشه کنکور یه دو سال بیفته عقب خدایا یعنی میشه؟ یه دعا ۱۰ روز پیش کردمااااااااااااااااااااااااا ببین گرفت اصن دعا های من میگیره این حاکی از اینه که خدا خعلی منو دوست داره چون منم خعلی دوسش دارم .این همه سال یه روزم کنکور عقب نیفتاد تا به خدا رو زدیم خدا رومونو زمین ننداخت دمه کنکوری کسی دعایی ... چیزی میخواد بگه خجالت نکشه ۱۰ تومن میشه
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - e.shrm - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۱ ب.ظ
نه خداییش مانشت گرامی ! شما تازه فهمیدی زمستون شده؟!
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - AEM4949 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۳ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: چه حالی میده سیستم سنجش قرو قاطی کرده باشه کنکور یه دو سال بیفته عقب خدایا یعنی میشه؟ واقعا قاطی کرده ، دو تا دوتا اعلامیه میده: |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۴ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۳ ب.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط:(15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: چه حالی میده سیستم سنجش قرو قاطی کرده باشه کنکور یه دو سال بیفته عقب خدایا یعنی میشه؟ حالا واسش دارم دوس دارم سوالای کنکور بد باشه من که اینجا بیکارم شبو روز براش دعا میکنم ![]() ![]() اونم مجای
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - dzzv_13 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۷ ب.ظ
sلام .. عاقا بگو چرا اینقدر ریلکس بودم من این هفته .. بگو کنکور رفت هفته دیگه ![]() یاد سال ۸۶ بخیر پانزدهمش امتحان ریاضی۱ داشتیم و هفدهم هم فیزیک۱ بعد من فکر میکردم فیزیک رو همون یک روزه میشه از اول خوند تا آخر .. ولی شب امتحان هنوز وسط کتاب هم نرسیده بودم که برف شدت گرفت و امتحانش لغو شد دو هفته دیگه امتحانش رو دادیم نزدیک ۱۷ پاسش کردم (درسی که به ۱۰ هم راضی باشی ۱۷ بشی خیلی حال میده )حالا بعد از ۶ سال باز هم هفدهم ماه (البته بهمن) امتحان لغو شد .. آی لاویو هفدهـــم آی لاویو برفـــــ
|