|
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - نسخهی قابل چاپ |
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - columbia - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ ب.ظ
سازمان مرکزی دانشگاه آزاد مشهد گفت ذخیره ها بیان ثبت نام کنند. |
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - mohsen62 - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۵۹ ب.ظ
من اشتیان ذخیره قبول شدم ولی الان اس ام اس اومد که فردا و دوشنبه برا ثبت نام بیاید. یه خواهش من میتونم از اشتیان به محل سکونتم (زنجان)انتقالی بگیرم میشه؟هم شاغلم،هم متاهل و باردار نیز هستم به نظرتون با این شرایط میتونم انتقالی جور کنم؟ازتون خواهش میکنم جواب بدید. |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - professional - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ ب.ظ)columbia نوشته شده توسط: سازمان مرکزی دانشگاه آزاد مشهد گفت ذخیره ها بیان ثبت نام کنند.ذخیره ها؟ ینی چی؟ |
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - farshid - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۲۹ ب.ظ
پاسخ به سوالات قبول شدگان در مرحله دوم تکمیل ظرفیت: ۱- قبولی ذخیره به معنای قبولی قطعی می باشد. ۲- شروع کلاس ها از ترم بهمن به مورخه ۲۳/۱۱/۹۱ می باشد. ۳- این قبولی تا یکسال قابل رزرو می باشد. ۴- شهریه کارشناسی ارشد در حال حاضر بین ۱/۸۰۰ تا ۲ میلیون تومان می باشد. ۵- زمان ثبت نام تا پایان بهمن ماه انجام می شود ولی توصیه می شود تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه به مورخه ۲۰/۱۰/۹۱ انجام گیرد. ۶- روزهای پنج شنبه و جمعه دانشگاه تعطیل است و ثبت نام صورت نمی گیرد. منبع :: علوم و تحقیقات آیت الله آملی |
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - professional - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ ب.ظ
لطفا بگید الان امیدی هست برای من ؟ |
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - soli - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ ب.ظ
بچه ها امکان انتقالی گرفتن برا بچه های تکمیل ظرفیت وجود داره ؟؟؟؟؟؟ منم آشتیان قبول شدم - برام اس ام اس اومد که برا ثبت نام ۱۷و۱۸ مراجعه کنید - من شیرازم و تا آشتیان تقریبا ۹۰۰ کیلومتر راه هست - صبح زنگ زدم برا انتقالی از ترم دوم به بعد بهم جواب دادن بچه های تکمیل ظرفیت نمی تونن انتقالی بگیرن در صورتی که من شرایط انتقالی رو دارم و با مرکز آطمونم که صحبت کردم گفتن انتقالی باید بدن اما متاسفانه آشتیان می گه نمی شه - به نظرتون چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - pillow - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۲۸ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۲۹ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط: پاسخ به سوالات قبول شدگان در مرحله دوم تکمیل ظرفیت:مگه نگفتن علوم تحقیقات ها ۱ میلیون و ۱۰۰ شهریه ثابت؟ یا این ۱۸۰۰ تا ۲ تومن کل شهریه میشه؟ این رزرو یعنی این که باید پول ۲ ترم داده بشه تا رزرو بشه؟؟ |
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - soli - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ ب.ظ
منم آشتیان قبول شدم - برام اس ام اس اومد که برا ثبت نام ۱۷و۱۸ مراجعه کنید - من شیرازم و تا آشتیان تقریبا ۹۰۰ کیلومتر راه هست - صبح زنگ زدم برا انتقالی از ترم دوم به بعد بهم جواب دادن بچه های تکمیل ظرفیت نمی تونن انتقالی بگیرن در صورتی که من شرایط انتقالی رو دارم و با مرکز آطمونم که صحبت کردم گفتن انتقالی باید بدن اما متاسفانه آشتیان می گه نمی شه - به نظرتون چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - pillow - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۴۰ ب.ظ
کسی علوم تحقیقات قزوین مدارک اینترنتی رو پر کرده بذاره ببینیم ؟ |
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - epmv - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۲۹ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط: پاسخ به سوالات قبول شدگان در مرحله دوم تکمیل ظرفیت: آیت الله آملی آخرین تراز قبولیش چند بوده تو این تکمیل ظرفیت؟؟؟؟؟ (۱۴ دى ۱۳۹۱ ۰۴:۱۷ ب.ظ)pilyo نوشته شده توسط:(14 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط: با تبریک به همه دوستانی که قبول شدن دوست عزیز فکر کنم شما تهران مرکز قبول شدی؟ میشه تراز آخرین فرد قبولی تهران مرکزو از کارنامت بدی؟؟ |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - farshid - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۵۷ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۴:۲۸ ب.ظ)pillow نوشته شده توسط:کل شهریه رو گفتن ۱۸۰۰ تا ۲(16 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۲۹ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط: پاسخ به سوالات قبول شدگان در مرحله دوم تکمیل ظرفیت:مگه نگفتن علوم تحقیقات ها ۱ میلیون و ۱۰۰ شهریه ثابت؟ رزرو یعنی اگه نری ثبت نام کنی و یک سال بعد بری ثبت نام این دو ترم برات مرخصی رد می شه و شهریه ثابت این دو ترم رو می گیرن (۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ)epmv نوشته شده توسط:(16 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۲۹ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط: پاسخ به سوالات قبول شدگان در مرحله دوم تکمیل ظرفیت: ۵۱۰۰ (۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ ب.ظ)professional نوشته شده توسط: لطفا بگید الان امیدی هست برای من ؟ نه دیگه مگه اینکه بری سازمان مرکزی شاید فرجی شد... یا اینکه انتقالی بگیری به جایی که میخوای (۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ ب.ظ)soli نوشته شده توسط: بچه ها امکان انتقالی گرفتن برا بچه های تکمیل ظرفیت وجود داره ؟؟؟؟؟؟ بله وجود داره ولی تاریخ درخواستش تموم شده ( از ۱۵ آذر هست تا ۱۵ دی ) واسه ترم د یگه می تونی درخواست بدی ( از ۱۵ خرداد تا ۱۵ تیر ) ""پیغام خصوصیتو بخون"" |
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - aatwo - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۲۹ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط: پاسخ به سوالات قبول شدگان در مرحله دوم تکمیل ظرفیت: ببخشید تا یک سال قابل رزرو هست یعنی چه؟ آیا باید ثبت نام کرد تا رزرو شه و پولی پرداخت؟ یا خودشون رزرو میکنند؟ |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - farshid - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۳۱ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:(16 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۲۹ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط: پاسخ به سوالات قبول شدگان در مرحله دوم تکمیل ظرفیت: یعنی اگه نری ثبت نام کنی و یک سال بعد بری ثبت نام این ترم هایی که نرفتی برات مرخصی رد می شه و شهریه ثابت این ترم ها رو می گیرن |
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - columbia - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۵۶ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ)professional نوشته شده توسط:یعنی کسانی که ذخیره هستن (مثل خود من) در آزاد مشهد ،قبولن و میتونن برن ثبت نام کنن، این طوری که به من جواب دادن، خودمم یکشنبه میرم واسه ثبت نام(16 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ ب.ظ)columbia نوشته شده توسط: سازمان مرکزی دانشگاه آزاد مشهد گفت ذخیره ها بیان ثبت نام کنند.ذخیره ها؟ |
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - Premier Homme - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۷:۴۳ ب.ظ
ما که آخر نفهمیدیم چی شد |