تالار گفتمان مانشت
مانشت ۴ از امروز - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴
مانشت ۴ از امروز - admin - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۲۸ ب.ظ

(۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ب.ظ)kati نوشته شده توسط:  ببخشید واسه منم گزینه "حذف" نداره !!!!
شما کاربر بی ستاره هستید Big Grin

مانشت ۴ از امروز - sir_ams - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ب.ظ

خیلی خوب شده مانشت ۴
سپاس دکتر جان
فقط یه نظر : این دکمه برو بالا ، یا یه کم گنده تر بشه یا رنگش یه جوری بشه که تابلو باشه!
یه پیشنهاد : برو پایینم بذارید
متشکرم

RE: مانشت ۴ از امروز - kati - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ

(۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۲۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  شما کاربر بی ستاره هستید Big Grin

الان که دقت کردم دیدم این گزینه واسه منم هست ...فکر کنم الان منم ستاره دار شدم Cool
ولی واقعا اون موقعی نبودش ...به هر حال ممنونم. Blush

مانشت ۴ از امروز - anyone - 03 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۴ ق.ظ

به نظر میاد صفحات خیلی سنگین شدن من هنوز موفق نشدم صفحات مانشت ۴ کامل باز کنم و به نظر نمی رسه بتونم موفق بشم.

مانشت ۴ از امروز - crevice - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ

سلام دکتر تنهایی عزیز.
مرسی از زحمتی که میکشید و این فضای دوست داشتنیی که واسه ما فرهم کردید.
یه مشکل دیگه من امروز باهاش برخوردم و اون این بودش که من وارد سایت شدم و وسطهای کار ازیه قند شکنBig Grin(ف*ل*ت*ش*ن) استفاده کردم و در حین فعال بودن قندشکنم میخواستم از مانشت استفاده کنم که هر وقت اینکارو کردم از فروم logout شدم و هرچی هم همزمان با فعال بودن قندشکنه تلاش کردم که signin کنم نتونستم و فقط مشکلم با غیر فعال کردن قند شکنه و دوباره signin کردن حل شد ولی باز هم بخوام همون کارو بکنم بازاین مشکل واسم پیش میاد آخه یه بار دیگه هم این کارو کردم.
ببخشید که به دلیل ف* مجبور شدم مبهم توضیح بدمBig Grin

مانشت ۴ از امروز - crevice - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ

(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط:  سلام دکتر تنهایی عزیز.
مرسی از زحمتی که میکشید و این فضای دوست داشتنیی که واسه ما فرهم کردید.
یه مشکل دیگه من امروز باهاش برخوردم و اون این بودش که من وارد سایت شدم و وسطهای کار ازیه قند شکنBig Grin(ف*ل*ت*ش*ن) استفاده کردم و در حین فعال بودن قندشکنم میخواستم از مانشت استفاده کنم که هر وقت اینکارو کردم از فروم logout شدم و هرچی هم همزمان با فعال بودن قندشکنه تلاش کردم که signin کنم نتونستم و فقط مشکلم با غیر فعال کردن قند شکنه و دوباره signin کردن حل شد ولی باز هم بخوام همون کارو بکنم بازاین مشکل واسم پیش میاد آخه یه بار دیگه هم این کارو کردم.
ببخشید که به دلیل ف* مجبور شدم مبهم توضیح بدمBig Grin
مشکل از پروتکل ssh+ هست، هنگام استفاده از پروتکل های دیگه واسه کانکت شدن این مشکل وجود نداره.

مانشت ۴ از امروز - crevice - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ ب.ظ

دوستان مدیر و یا آقای دکتر تنهایی عزیز. انجمن با مشکل بزرگی مواجهه و من تعجبم چرا این چند روزه دست روی دست گذاشتید!
از همین الان کار اصلی اسپم مشخص شد و خواهش میکنم تا سایت ف*ل*ر نشده اقدام کنید.متشکر

احساس میکنم از کد کپچر ثبت نام مشکل بوجود اومده باشه! وگرنه نباید این اسپم بتونه از فیلتر sign in عبور کرده باشه

مرسی از زحمتی که میکشیدSmile

مانشت ۴ از امروز - admin - 28 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ ق.ظ

سلام
تغییراتی در شیوه نمایش نتایج جستجو داده شده. در شیوه جدید نمایش ۲۰۰ کاراکتر از آخرین پاسخ در صفحه جستجو نوشته می‌شه.
همچنین اصلاحاتی جزیی روی اندازه‌ها انجام گرفته.
لطفا حتما F5 کنید.