|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - نسخهی قابل چاپ |
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - amirhamzeh.azari - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ
منم شنیدم یه چیزایی میگن اون ۵ درصدی هم ک ج نداده رو نیاز نداشته و گرنه مشکلی برا جواب دادن نداشته :" :"
|
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - mojhde - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ
دوستان مانشتی امسال ماشاالله ترکوندن همه درصدا بالاست در حد فضا ![]() ایول ایول مانشتی هارو ایول |
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - Mohammad-A - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ)amirhamzeh.azari نوشته شده توسط: میگن اون ۵ درصدی هم ک ج نداده رو نیاز نداشته و گرنه مشکلی برا جواب دادن نداشته :" :"آره دیگه گفتن دیگه دل طراح نشکنه. ۵ درصدی هم بمونه که بگن ملت جواب نداد
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - reza6966 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۳ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ)amirhamzeh.azari نوشته شده توسط:(18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:منم شنیدم یه چیزایی آفرین به شما و شنیده هات |
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - killerphp - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۴ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ)mojhde نوشته شده توسط: ایول ایول مانشتی هارو ایولالبته بیشتر یه طبقه خاصی از مانشتی ها هستند که متاسفانه ما اون دور و بر نیستیم!! که به نظر خیلی هم هثاص میان! آخ شرمنده انگار اشتباه تایپی بود! خیلی هصاث اند! |
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - mojhde - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ
اینم یه شعر برا تعویض روحیه دوستان: به امید یه هوای تازه تر گفتیم از کنکورو خوندیم از درسا میخواستیم مهندس جامعه بشیم باعث افتخار خانواده بشیم اومدیم دل به کتابخونه بزنیم رنگ درسارو تو ذهنا بزنیم اما نه اینجا سراب درس خوناس سهم ما یه کوله بار از رویاهاست |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - Elena_71 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: عمق نگرانی های ما؛ اینو خوندم اصن حالم شدیدا عوض شد! گاهی ما یادمون میره که خداوند فقط خیره ما رو میخواد حتی اگه ما اینطور فک نکنیم ! خدایا خودم رو به تو که خوبی وخیره مطلق هستی میسپارم و از هیچ چیز ترسان نیستم چون به خواست تو ایمان دارم |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - hosshah - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۸ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: خدایا خودم رو به تو که خوبی وخیره مطلق هستی میسپارم و از هیچ چیز ترسان نیستم چون به خواست تو ایمان دارم خدا گفت بهش بگو خالی نبنده
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - Elena_71 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۹ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۸ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: خدایا خودم رو به تو که خوبی وخیره مطلق هستی میسپارم و از هیچ چیز ترسان نیستم چون به خواست تو ایمان دارم باز جف پا پریدی وسط حس و حال عرفانیم :| بذا تو حاله خودم باشم ![]()
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - izadan11 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: واقعا ؟ ۷۰ بوده شنیدم مطمئن نیستم البته هوش بالای ۶۰ یکی دیدم اگه سوالا تصحیح شه تا ۷۵ هم بالا میره (البته مشترک ۲۰ زده) این رو مطمئن هستم چون با هم نشستیم گزینه هاش رو گفت براش حساب کردم |
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - Fot30 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ب.ظ
بچه ها با توجه به نمره علمی های زیر چه رتبه ای را برای هر نمره علمی تخمین میزنید؟ نمره علمی :۴۰ نمره علمی :۳۷ نمره علمی :۳۴ نمره علمی :۳۱ نمره علمی :۲۸ من خودم برای ۴۰ رتبه ۱۵ برای ۳۷ رتبه ۲۵ برای ۳۴ رتبه ۵۰ برای ۳۱ رتبه ۱۰۰ و برای ۲۸ رتبه ۱۶۰ رو تخمین میزنم. |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - izadan11 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ب.ظ)Fot30 نوشته شده توسط: بچه ها با توجه به نمره علمی های زیر چه رتبه ای را برای هر نمره علمی تخمین میزنید؟ من رتبه نمی گم ولی دانشگاه می گم تهران برای ۴۰ و ۳۷ امیرکبیر ۳۴ دانشگاه درجه ۲ تهرانی ۳۱ شیراز ۲۸ |
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - خانه سبز - ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ
بعضی از بچه ها فک می کنن با روزی ۱۰۰ بار سر زدن به مانشت یا مثلا خریدن فلان جزوه یا مثلا فلان ویس تضمین قبولی ارشده این رویه تا دم دمای کنکور پیش میره.... بعد کنکورم دوباره داستان تا اووومدن نتایج شروع میشه... |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - izadan11 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: بعضی از بچه ها فک می کنن با روزی ۱۰۰ بار سر زدن به مانشت یا مثلا خریدن فلان جزوه یا مثلا فلان ویس تضمین قبولی ارشده بدتر از اینها کسانی هستن که فکر می کنن اگر فلان منبع رو نخونن هیچی نمی تونن بزنن! |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - hosshah - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: بعضی از بچه ها فک می کنن روزی ۱۰۰ بار سر زدن به مانشت تضمین قبولی ارشده ![]() داستان چیه؟ |