|
|
الان دلت چی می خواد؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: الان دلت چی می خواد؟ - Sadi_gh - 19 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ ب.ظ
(۱۹ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: ساعت برنارد! اون کاری که تو ذهنمه ولی میترسمو عملی کنم .. من فکر میکردم فقط آرزوی من باشه ساعت برنارد!! ![]() از همون موقع تنها آرزویی که از بچگی همیشه باهام بوده و هنوزم هست همین ساعت برنارد هستش ![]() و قطعا فقط برای "کد نزدن و استراحت" ازش استفاده نخواهم کرد ![]() ![]()
|
RE: الان دلت چی می خواد؟ - khordad.girl - 19 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۴۰ ب.ظ
(۱۹ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ ب.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط:فک نکنم کسی باشه که ساعت برناردو نخواد(19 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: ساعت برنارد! اون کاری که تو ذهنمه ولی میترسمو عملی کنم ..
|
|
الان دلت چی می خواد؟ - RASPINA - 19 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ
cry... |
|
الان دلت چی می خواد؟ - alirezaei - 19 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ
یه جایزه... |
|
الان دلت چی می خواد؟ - atenaa - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ب.ظ
پیتزا |
|
RE: الان دلت چی می خواد؟ - Densike - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ
هیچی !! |
|
RE: الان دلت چی می خواد؟ - Sadi_gh - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ق.ظ
یه قهوه اسپرانسینیوووووو تلـــــــــــــــــــــخ .... ![]() ![]()
|
|
الان دلت چی می خواد؟ - explorer - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ق.ظ
امشب بخوابم، فردا یک ریاضیدان ماوراالطبیعه بیدار شم ![]() دلیلشم نمیدونم واقعا نمیدونم چرا دلم میخواد خو واسه چی؟؟؟ که چی بشه مثلا؟؟؟ |
|
پاسخ : الان دلت چی می خواد؟ - shamim_70 - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ
یه مسافرت جانانه به یک حای جانانه!
|
|
الان دلت چی می خواد؟ - amir.monfared1369 - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۰۰ ب.ظ
سریعتر زمان جلو بره و رتبه کنکورم مشخص بشه. :-) |
|
الان دلت چی می خواد؟ - RASPINA - 22 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ب.ظ
دلم جمکران میخواد دوست دارم الان اونجا بودم فقط همین که توی صحناش راه میرفتم برام کافی بود اگه یه نم نم بارونم بود که دیگه عالی میشد........ |
RE: الان دلت چی می خواد؟ - Sadi_gh - 23 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ب.ظ
(۲۳ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: کارت پایان خدمت من دارم ، چیز به درد بخوری نیس..... باور کن!! ![]() ![]() فقط یه جای کارت تو کیفم رو اشغال کرده...
|
|
الان دلت چی می خواد؟ - esi - 23 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ب.ظ
منم کارت پایان خدمت تا ویزام جور بشه برم. استاد منتظره !!! فعلا که ویزا نمیدن بعلت سربازی و اپلای کنسل !!! |
|
RE: الان دلت چی می خواد؟ - e2000 - 24 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ
کارت پایان خدمت
|
|
RE: الان دلت چی می خواد؟ - sahar salehi - 24 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ب.ظ
الان دلم خیلی چیزا می خواد. ![]() اول از همه اینکه دستم تو جیب خودم باشه. بعدش یه لپ تاپ و گوشی جدید. یه اتاق که فقظ مال خودم باشه. |