|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - sahar_rostami2 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۸ ب.ظ
اعتراف میکنم خراب کردم...پاشم جمع کنم کتابارو من آدمه کنکور نیسم... |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۹ ب.ظ
سوال ۱ پایگاه چی زدین؟ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۹ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ)a.r نوشته شده توسط: سوالات پایگاهاره |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - af44 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۹ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ)a.r نوشته شده توسط: سوالات پایگاهاره ۲ تاش آره اما دومیه من اونی رو زدم که گفت لیست حقوق ها با حذف تکراریها
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۸ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: اعتراف میکنم خراب کردم...پاشم جمع کنم کتابارو من آدمه کنکور نیسم... منم خراب کردم ولی از بهمن دوباره شروع میکنم
|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mcse2010 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ
جالبه نزدیک یه ساعت وقت اضافه اوردم ولی حوصله خواندن زبان را نداشتم |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ
اتفاقا اونو من تست کردم حداقل رو داد من ۱۰ دقیقه وقت اضافه اومد |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - sahar_rostami2 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۸ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: اعتراف میکنم خراب کردم...پاشم جمع کنم کتابارو من آدمه کنکور نیسم... من سال اولم نبود آخه... |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - melika12345 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ
اون سوال پایگاه که گفته بود کدوما به جبرشون میخوره ۱ یا ۲ یا جفتش ؟ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۴ ب.ظ
این مدیریت ی مطلبی داشت میگفت استرس برا کسی ک برد و باختش قطعی هست حداکثره الان من دقیقا همین حس و دارم منتها نمیدونم تویه حالت برد هستم یا باخت
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - sahar_rostami2 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ)melika12345 نوشته شده توسط: اون سوال پایگاه که گفته بود کدوما به جبرشون میخوره ۱ یا ۲ یا جفتش ؟من حساب کردم شد جفتش |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - hrh_fourtyseven - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ
ای بابا! خیلی ناراحتم بچه ها سوالا خیلی آسون بود! نمی دونم چرا استرس گرفتم.استرس باعث شد نیم ساعت اول رو نابود کنم .آخرش کلی وقت کم آوردم. تازه از بدشانسی جواب دادن رو از پایگاه شروع کردم که باعث شد وقتم نابود بشه این همه شبکه خوندم فقط رسیدم ۱ سوال جواب بدم در حالی که مطمئنم همه ی سوالاشو بلد بودم!!!! این چه مسخره بازی ایه آخه که نمی ذارن سوالا رو بیاریم بیرون؟! مثلا به چه دردشون می خوره سوالا؟!! |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ)melika12345 نوشته شده توسط: اون سوال پایگاه که گفته بود کدوما به جبرشون میخوره ۱ یا ۲ یا جفتش ؟یک زدم فگ کنم |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - a.r - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ
ذوستانی که هوش زدن جواب بدن،ایا جوابام درستن ۱/یه سوال رو که زدم عمل عامل باعث نمیشه محیط پویا بشه. ۲/سوال رنگ آمیز یارضای محدودیت ۵ میشه |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - af44 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ)a.r نوشته شده توسط: ذوستانی که هوش زدن جواب بدن،ایا جوابام درستن اولی دزسته دومی میشه ۴ هم تو راهیان بود هم مقسمی |