|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - deadly_s2 - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ب.ظ
خانوم good-wishes واکنش نشان بدید : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Riemann - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: خدا رحم کنهبله دیگه تو اوغات بیکاری داریم تستای ریاضی مهندسی و آمارو، معماری و .... داریم تکمیلشون میکنیم! فکرشو بکن دارم معماری فصل ۱ رو دوباره میخونم! فردا هم برنامه سازی کتاب ۶۰۰ صفحه ای پورانو! البته فصل ۹ و ۱۰ ش رو دوباره میخونم! |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - neda_Network - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ب.ظ
فقط حسابی بخونید چون تو همین یه هفته خیلیا به خیلی جاها میرسن و رقابتا شدیدتر میشه ای خدا قربونت برم وقت برف بود الان این علوم کامپیوتر کنکورش سادس؟ یا برا من اینجوریه؟ علوم خونده بودم الان نفر اول کنکور بودم تو خونه ما فک نمیکنن من الان باید شب کنکورم باشه در حالین که کنکور تموم شده شلوغ پلوغ و... فقط اون دوروز آخر ما را آدم حساب کردن که اون شد ظهر میگن کارا با توس درساتا خوندی امتحانتم که هفته دیگس هــــــــــــــ ی روزگار من اول نشم سنجشا هک میکنم![]()
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - deadly_s2 - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۳ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: یکی به من کمک کنه بچه ها به ادمین های پشت کنکوری کمک نکنین، اول یه باجی ، خشکه ای ، وعده ای ، توافقنومچه ای ، چیزی خلاصه بگیرین، بعد کمک کنین ![]() ![]() ![]() ![]() (۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۶ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۵ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: این یک هفته هدیه ایه از طرف خدا. آبجی خان، تو اسم این انیمیشن آواترتو پیدا کن من همه سوالتتو جواب میدم، البته درست و غلطش پای خودت ![]() ![]()
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ب.ظ)deadly_s2 نوشته شده توسط: بچه ها به ادمین های پشت کنکوری کمک نکنین، اول یه باجی ، خشکه ای ، وعده ای ، توافقنومچه ای ، چیزی خلاصه بگیرین، بعد کمک کنین نه بابا بنده خدا پشت کنکور نیست که این سوال من بود
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - deadly_s2 - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ب.ظ)deadly_s2 نوشته شده توسط: بچه ها به ادمین های پشت کنکوری کمک نکنین، اول یه باجی ، خشکه ای ، وعده ای ، توافقنومچه ای ، چیزی خلاصه بگیرین، بعد کمک کنین ئه؟؟؟ ماشالله دخترم یه پا ژان وال ژانه ![]() ![]() ما هم که حتما کوزتیم ![]() ![]() توکلیم تناردیه ![]() به هر حال تو موقعیت های دیگه ای که پیش میاد مفتکی کمک نکنید ![]() ![]() ![]()
|
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - izadan11 - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ
امروز دارم محاسبات رو تست میزنم تا تموم شد ریاضی مهندسی رو هم تکمیل می کنم ساعت خوابم هم برگشته به روال عادی و خیلی شادم ![]() (۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: خدا رحم کنهبله دیگه تو اوغات بیکاری داریم تستای ریاضی مهندسی و آمارو، معماری و .... داریم تکمیلشون میکنیم! فکرشو بکن دارم معماری فصل ۱ رو دوباره میخونم! فردا هم برنامه سازی کتاب ۶۰۰ صفحه ای پورانو! البته فصل ۹ و ۱۰ ش رو دوباره میخونم! تو ریاضی از توقع دارم پوز هاردی بزنی
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ)deadly_s2 نوشته شده توسط: ئه؟؟؟ ماشالله دخترم یه پا ژان وال ژانه دخترم با من بودی؟؟
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - masoud67 - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: امروز دارم محاسبات رو تست میزنم تا تموم شد ریاضی مهندسی رو هم تکمیل می کنممنم به جمع مسابقه ای خودتون بیارید. منم بدجور پایه ریاضی هستم.
|
Re: RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hoomanab - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: امروز دارم محاسبات رو تست میزنم تا تموم شد ریاضی مهندسی رو هم تکمیل می کنممنم به جمع مسابقه ای خودتون بیارید. منم بدجور پایه ریاضی هستم. پایه شبکه نبود؟! ![]() Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - good-wishes - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ)deadly_s2 نوشته شده توسط: ئه؟؟؟ ماشالله دخترم یه پا ژان وال ژانهپیشنهاد میکنم بیشتر مراقب حق ارسال مطلبتون باشید که خدای نکرده از دستش ندید سوال مربوط به دوستی بود که خودشون گفتن اما اون جا که من کمک خواستم بخشی بود که از من سوال شده بود و من خواستم کسی بیاد سوالی که از من شده رو پاسخ بده چون من خودم جوابش رو نمیدونستم . |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - fulgent - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ب.ظ
دوستان کامپیوتر گرایش نرم افزار لطفا راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - masume_ml - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: امروز دارم محاسبات رو تست میزنم تا تموم شد ریاضی مهندسی رو هم تکمیل می کنممنم به جمع مسابقه ای خودتون بیارید. منم بدجور پایه ریاضی هستم. اعلام حضور--------------->>پایه شبکه هستم
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - AEM4949 - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ ب.ظ
سلام پ.ن=صرفا جهت اعلام حضور
|
Re: RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hoomanab - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ب.ظ)masume_ml نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: امروز دارم محاسبات رو تست میزنم تا تموم شد ریاضی مهندسی رو هم تکمیل می کنممنم به جمع مسابقه ای خودتون بیارید. منم بدجور پایه ریاضی هستم. Ok امروز تمرینای ۳ فصل اول راس رو کامل حل کن ![]() Sent from my SM-T210R using Tapatalk |