![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - SarahRad - 08 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ق.ظ
من امروز طبق پیشبینی که کرده بودم نصف برنامه ام رو بیشتر نتونستم اجرا کنم!!! بد جوری عادت کردم به کتاب خونه! اما کلا راضی هستم به برنامه های آزمونم احتمالا خوب میرسم. بچه ها نگران نباشید. طبق برنامتون پیش برید و جای جبران هم حتماتوی برنامتون بذارید و چند روز یه بار چکش کنید! دیگه فقط به لحظه فکرکنید! |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - saho - 08 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ
من مدیریت و نرم افزار هنوز شروع نکردم. واسه مدیریت پوران جلد اول دارم و pdf کتاب مدیریت پارسه یک جلدی.بنظرتون پارسه بخونم کافیه؟ نرم هم پارسه دارم(pdf چاپ ۸۶) و پوران وپرسمن ویرایش هفتم.ممنون میشم راهنماییم کنین. خیلی گشتم اما به نتیجه نرسیدم |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ق.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ق.ظ)SarahRad نوشته شده توسط: من امروز طبق پیشبینی که کرده بودم نصف برنامه ام رو بیشتر نتونستم اجرا کنم!!! بد جوری عادت کردم به کتاب خونه! اما کلا راضی هستم به برنامه های آزمونم احتمالا خوب میرسم. بچه ها نگران نباشید. طبق برنامتون پیش برید و جای جبران هم حتماتوی برنامتون بذارید و چند روز یه بار چکش کنید! دیگه فقط به لحظه فکرکنید!درسته منم به آرامش رسیدم از امروز ![]() طبق برنامه مهستان از امروز شروع کردم! چند درس الان برام جنبه دوره دارن و همچنین تست زدن /مثل گسسته . مدار منطقی . طراحی الگوریتم . ساختمان داده . ریاضی مهندسی . امار به نظرتون امکانش هست بشه ۲۵%ها رو ۲ هفته ای خوند ؟!! |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - jameshenas - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۹ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ق.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: به نظرتون امکانش هست بشه ۲۵%ها رو ۲ هفته ای خوند ؟!!۲هفته کم نیس؟ بنظر من ۳هفته یا ۲/۵ هفته بهتر باشه... |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Payam92 - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۳ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ)white bird نوشته شده توسط: بچه ها میشه بگید زبان چطوری میخونید؟من شبها یکی دو ساعت زبان میخونم. ۵۰۴ رو کامل میخونم نه فقط ۵۰۴ لغتش رو چون یه سری لغت هم توی مثالها هست که باید بخونی. با دور دوم هم مخالفم چون شاید نشه دوباره برگشت و همه شو خوند.حداقل یه دور کل کتاب رو بخون سری بعد فقط لغات مهمشو.. من هم از پنجشنبه این هفته میخوام واسه ۲۵% اول بخونم فعلا دارم نظریه و چند درس دیگه که ضعیفم میخونم به نظرم با برنامه ریزی درست و اجرای اون حتما میشه دو هفته ای خوندشون. |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - *farnaz* - 08 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ)white bird نوشته شده توسط: بچه ها میشه بگید زبان چطوری میخونید؟ واسه عمومی همون ۵۰۴ خوبه ولی کامل باید خونده بشه منم دور اول لغت میخونم هر جا حفظم نمیشدن درک مطلبشو میخونم اینجوری لغات میره تو ذهنم، پوران هم یک کتاب دو جلدی زده که لغتو از درک مطلب جدا کردخ شاید اونم خوندم زبان تخصصی پارسه بهترین گزینه هست تکنیک های پاسخ دادن به تستای کنکور رو بهت یاد میده، سایت و کتاب هم معرفی میکنه که زبانتو تقویت کنه کلا زبانو اصلا کنار نذار باید حتما چند تا تست ازش بزنی رو رتبت تاثیر خوبی میزاره |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - moha - 08 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ب.ظ
پارسه،پوران،۵۰۴ کدومش بهتره>؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - maryam.raz - 08 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ب.ظ)moha نوشته شده توسط: پارسه،پوران،۵۰۴ ۵۰۴ فقط واسه زبان عمومی هست واسه تخصصی باید پارسه بخونی |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - jameshenas - 09 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ق.ظ
میبینم که همه دارن میخونن و رقابت داره به یک پنجم نهاییش میرسه ![]() بابا یه حرفی سخنی...ای کسانی که رفته اید و در اندرونی به مطالعه پرداخته اید قدری هم به آینجا آمده و ما را از پند و اندرز هایتان سیراب نمایید... ای رتبه های ۹۲ ی مانشتی کجاییدددددددددددددددددد ![]() ![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mehran - 09 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ
من ۱۰ روزی هست که اضلا درس رو گذاشتم کنار، دارم خودم رو رو به راه می کنم تا چند روز دیگه به شدت شروع می کنم به خوندن .حالم داره بهتر میشه |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - maryam.raz - 09 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ق.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ق.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: میبینم که همه دارن میخونن و رقابت داره به یک پنجم نهاییش میرسه بعله؟ با من بودی؟؟ ![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mehran - 09 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۷ ق.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۵ ب.ظ)Mehran نوشته شده توسط:اینو بگم ۲شب پیش فهمیدم بهم خیانت می کرده اولش سخت بود داغون شدم. و کلی دروغ بهم گفته یک دروغ گویی از آب در اومد که من دهنم وا موند تا همین لحظه آخر دروغ می گفت فکر کنم بیماری داره آخه هی خودش رو جای شخصیت های ساختگی میزاره در کل بگم خدا دوستم داشت که هم کاری کرد که از هم جدا شیم وقتی اینجور داغون شدم بهم نشون داد که داشته خیانت می کرده بهم.... خدایی خدا خیلی دوستم داشت و بهم رحم کرد الان که فهمیدم ارزشش رو نداشت خیلی آرومترم :دی(03 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۲ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۵ ب.ظ)Mehran نوشته شده توسط: |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - maryam.raz - 09 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ)Mehran نوشته شده توسط: من ۱۰ روزی هست که اضلا درس رو گذاشتم کنار، دارم خودم رو رو به راه می کنم تا چند روز دیگه به شدت شروع می کنم به خوندن .حالم داره بهتر میشه غصه درس رو نخورید جبرانش می کنید خوشحالم که دارید بهتر میشین کم کم شروع کنید یه ساعت هم بخونید بهتر از هیچیه موفق باشین ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mehran - 09 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ق.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(09 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ)Mehran نوشته شده توسط: من ۱۰ روزی هست که اضلا درس رو گذاشتم کنار، دارم خودم رو رو به راه می کنم تا چند روز دیگه به شدت شروع می کنم به خوندن .حالم داره بهتر میشه از سفر برگردم حتما... مرسی از همه ی شما دوستای خوبم. (۰۷ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ)white bird نوشته شده توسط: بچه ها میشه بگید زبان چطوری میخونید؟زبان داخل متن هم هر لغتی رو مشکل داری بخون چون فرار هست. وقت کم داری میتونی ۵۰۴ همراه با ترجمه رو بگیری که خیلی بهتره... ولی چه دور اول و چه دور دوم همه رو بخون دور اول با دقت معنی ها رو درار توی دور دوم هم اونایی که خوب معنیشون تو حافظت هستن رو نگاه کلی بهشون بنداز و اونایی هم که کمتر یادته رو با دقت بیشتری جملش رو بخون ، فقط خود کلمه رو نخون... در کل موقع خوندن زبان هر از گاهی یه نگاه هم به درس قبلیش بنداز که کلمات کامل بشینه تو حافظه |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - *farnaz* - 09 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ق.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ)Mehran نوشته شده توسط: من ۱۰ روزی هست که اضلا درس رو گذاشتم کنار، دارم خودم رو رو به راه می کنم تا چند روز دیگه به شدت شروع می کنم به خوندن .حالم داره بهتر میشه چه خبر خوبی خوشحال شدم ![]() |