|
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - نسخهی قابل چاپ |
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - aatwo - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۷:۵۳ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۶:۳۱ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط:(16 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:(16 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۲۹ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط: پاسخ به سوالات قبول شدگان در مرحله دوم تکمیل ظرفیت: عذر می خوام شما مطمئن هستید آخه من شنیدم باید اول شهریه ثابت رو بدن؟
|
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - aahmadi83 - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ب.ظ
آقا کسی میدونه کلاسای سمنان چه روزهایی برگذار میشه؟ و اینکه یکی از دوستان ما که یک ترم از کارشناسیش مونده و با من قبول شده میتونه ثبت نام کنه؟ اگر نه چیکار باید بکنه؟ |
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - simin_3 - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ب.ظ
بجه ها ببخشید شما همه مدرک کارشناسیتونو دارین واسه ثبت نام؟ من هنوز مدرک موقتم هم آماده نشده. هیچی تو دستم نیست. چه کنم! دانشگاهمونم هیچ نامه ای نمیده .
|
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - javank20 - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ
ریز نمرات برید دانشگاه بگید مشکلتون یه چیزی بهتون میدن حتما |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - farnaz55 - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۷:۵۳ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:من امروز صبح با دانشگاه آزاد قزوین تماس گرفتم گفتن جای شما تا یک سال محفوظه و برای هر ترم مرخصی باید نصف شهریه ثابت یعنی ۵۴۰ تومان بدید(16 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۳۱ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط:(16 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:(16 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۲۹ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط: پاسخ به سوالات قبول شدگان در مرحله دوم تکمیل ظرفیت: |
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - neda_1112 - 17 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ق.ظ
در مراحل ثبت نام در قسمت اطلاعات آزمون،نوع پذیرش در آزمون(انتخاب اول،دوم .....)یعنی چی؟یعنی منظور اینکه انتخاب چندم قبول شدی؟ |
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - nini naz - 17 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ق.ظ
علوم تحقیقات کرمانشاه گفته ذخیره ها بیان ثبت نام اما قطعی نیست بعدا تماس میگیریم ....... |
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - نگین ارشد - ۱۷ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ق.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ق.ظ)neda_1112 نوشته شده توسط: در مراحل ثبت نام در قسمت اطلاعات آزمون،نوع پذیرش در آزمون(انتخاب اول،دوم .....)یعنی چی؟یعنی منظور اینکه انتخاب چندم قبول شدی؟ بله.همان شماره انتخاب شهر مورد نظر است |
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - exir - 17 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ق.ظ
Nini naz میشه بگید آخرین تراز قبولى در علوم تحقیقات کرمانشاه چند بوده ؟ |
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - aatwo - 17 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ)farnaz55 نوشته شده توسط:تشکر(16 دى ۱۳۹۱ ۰۷:۵۳ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:من امروز صبح با دانشگاه آزاد قزوین تماس گرفتم گفتن جای شما تا یک سال محفوظه و برای هر ترم مرخصی باید نصف شهریه ثابت یعنی ۵۴۰ تومان بدید(16 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۳۱ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط:(16 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:(16 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۲۹ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط: پاسخ به سوالات قبول شدگان در مرحله دوم تکمیل ظرفیت: ![]() آیا ثبت نام اولیه میخواد برای رزرو؟ برای ذخیره هم اینطور صدق میکنه؟ |
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - farshid - 17 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ب.ظ)aahmadi83 نوشته شده توسط: آقا کسی میدونه کلاسای سمنان چه روزهایی برگذار میشه؟ این ترم که ما ثبت نام کردم سه روز در هفته بود !! اون دوستتون هم میتونه ثبت نام کنه ولی باید ترم اول رو مرخصی بگیره |
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - leila_s - 17 دى ۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ ب.ظ
دوستان من امروز رفته بودم مرکز آزمون ها درپاسداران حدود ۱۰۰ نفر از جا مانده ها از تکمیل ظرفیت دوم که تراز قبولی هم داشتندآمده بودند و اعتراض خور را کتبا اعلام کردند حتی ما یک نامه کلی نوشتیم و ۷۰ نفر زیر آن را امضا کردیم ولی گفتند زمانی شاید امیدی به ترتیب اثر دادن این درخواست ها باشد که عده زیادی این مشکل را داشته باشند و اعتراض کنند و گرنه هیچ کاری نمی کنند باید بشینید برای سال بعد..پس اگر می خواهید به حق خودتان برسید بی زحمت به مرکز آزمون بروید و اعتراض خود را کتبا اعلام کنید واگر نمی توانید مراجعه حضوری داشته باشید لااقل نامه بفرستید به آدرس مرکز آزمون زمانی برای جاماندگان از تکمیل ظرفیت کاری می کنند که این اعتراض ها خیلی زیاد شود لااقل ۱۰۰۰ تا باشد.یک نامه هم به سازمان مرکزی قسمت بازرسی دهید تا صدای اعتراض ما از این حق خوری به گوش مسئولان برسد اعتراض نکنید حقتان را می خورند یک آبم روش.باید شما یکسال بشینید اون هایی که ترازشان پایین تر از شماست تشریف ببرن دانشگاه.پس بجنبید تا وقت از دست نرفته دوستان من امروز رفته بودم مرکز آزمون ها درپاسداران حدود ۱۰۰ نفر از جا مانده ها از تکمیل ظرفیت دوم که تراز قبولی هم داشتندآمده بودند و اعتراض خور را کتبا اعلام کردند حتی ما یک نامه کلی نوشتیم و ۷۰ نفر زیر آن را امضا کردیم ولی گفتند زمانی شاید امیدی به ترتیب اثر دادن این درخواست ها باشد که عده زیادی این مشکل را داشته باشند و اعتراض کنند و گرنه هیچ کاری نمی کنند باید بشینید برای سال بعد..پس اگر می خواهید به حق خودتان برسید بی زحمت به مرکز آزمون بروید و اعتراض خود را کتبا اعلام کنید واگر نمی توانید مراجعه حضوری داشته باشید لااقل نامه بفرستید به آدرس مرکز آزمون زمانی برای جاماندگان از تکمیل ظرفیت کاری می کنند که این اعتراض ها خیلی زیاد شود لااقل ۱۰۰۰ تا باشد.یک نامه هم به سازمان مرکزی قسمت بازرسی دهید تا صدای اعتراض ما از این حق خوری به گوش مسئولان برسد اعتراض نکنید حقتان را می خورند یک آبم روش.باید شما یکسال بشینید اون هایی که ترازشان پایین تر از شماست تشریف ببرن دانشگاه.پس بجنبید تا وقت از دست نرفته |
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - nini naz - 17 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ب.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ق.ظ)exir نوشته شده توسط:(17 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ق.ظ)nini naz نوشته شده توسط: کرمانشاه۵۳۷۵ ... کسی میدونه تراز اخرین نفر بروجرد چند بوده ؟؟؟؟ من دارم دیوونه میشم بروجرد انتخاب دومم بوده کرمانشاه اول که کرمانشاه گرفته |
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - horsun - 17 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ب.ظ
ذخیره های تهران مرکز رفتین ثبت نام؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - شاپری - ۱۷ دى ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ب.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ ب.ظ)leila_s نوشته شده توسط: دوستان من امروز رفته بودم مرکز آزمون ها درپاسداران حدود ۱۰۰ نفر از جا مانده ها از تکمیل ظرفیت دوم که تراز قبولی هم داشتندآمده بودند و اعتراض خور را کتبا اعلام کردند حتی ما یک نامه کلی نوشتیم و ۷۰ نفر زیر آن را امضا کردیم ولی گفتند زمانی شاید امیدی به ترتیب اثر دادن این درخواست ها باشد که عده زیادی این مشکل را داشته باشند و اعتراض کنند و گرنه هیچ کاری نمی کنند باید بشینید برای سال بعد..پس اگر می خواهید به حق خودتان برسید بی زحمت به مرکز آزمون بروید و اعتراض خود را کتبا اعلام کنید واگر نمی توانید مراجعه حضوری داشته باشید لااقل نامه بفرستید به آدرس مرکز آزمون زمانی برای جاماندگان از تکمیل ظرفیت کاری می کنند که این اعتراض ها خیلی زیاد شود لااقل ۱۰۰۰ تا باشد.یک نامه هم به سازمان مرکزی قسمت بازرسی دهید تا صدای اعتراض ما از این حق خوری به گوش مسئولان برسد اعتراض نکنید حقتان را می خورند یک آبم روش.باید شما یکسال بشینید اون هایی که ترازشان پایین تر از شماست تشریف ببرن دانشگاه.پس بجنبید تا وقت از دست نرفته من چند روزه مطالب شمارو میخونم ولی نمیخواستم چیزی بگم. اما الان که این لحن شما رو دیدم لازم دیدم جواب بدم! جوری حرف از حق خوری میزنین انگار که یواشکی تکمیل ظرفیت گرفتن یا انگار فقط فامیلای خودشونو گرفتن حالا خوبه دانشگاه آزاده و هرچی بیشتر دانشجو بگیره به نفعشه یه هفته ثبت نام کرد سه چهار روز قبل اطلاعیه زدش، بچه ها از روز اول اومدن مانشت از هم کمک میگیرفتن که کدوم شهرو بزنن، تو اخبار ۳ ۴ بار گفت، تو روزنامه زدن، رادیو گفت ، تو انواع سایتا زدن، همین بچه های مانشت از آبان ماه پیگیر بودن، حتی ۳ روز تمدید شد!!!!!!! دیگه چیکار کنن که شما متوجه شین؟؟ بلندگو بردارن تو شهر داد بزنن که آقایون خانوما بفرمایید ثبت نام تکمیل ظرفیت؟؟؟؟؟؟؟؟ الان چطور هرروز تشریف میارین مانشت و با لحنتون به بچه های دیگه توهین میکنید ، اگه در طی ۲ ماه پیش یکی دوبار و هر بار فقط ۵ دقیقه تشریف میاوردین مانشت همه خبرها دستگیرتون میشد هی بچه ها رو منت کردین ، قسم دادین که ترازاتونو بگین، بچه ها لطف میکردن و جواب میدادن ، شما بجای تشکر قاطی میکردین و توهین هم چاشنیش بود! تقصیر این بچه هاس؟؟ تقصیر این بچه هاس که شما حواستون ۴ ماه پرت بود !!! نمیخواستم بگم ولی از لحنتون اصلا خوشم نیومد و مجبورم کردین که بگم : صددرصد کم کاری از خودتون بود لطفا با لحن تندتون به کسی توهین نکنید اگه اعتراضی دارین ، اعتراضتونو پیگیری کنید ، حقتونه، اما تیکه انداختن درست نیست با تشکر[b] |