|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - abji22 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ
یعنی واقعا جا داره بگم خاک تو سرم میخوام به خودم فحش بدم شما چیکاردار؟ تخصصی با اشتباهاتم ۰ شد باورتون میشه صفر۰۰۰۰۰۰۰۰۰ اصلا نمیدونم چی باید بگم مشترک شد۲۱ زبان۲ متاسفم دیگه مانشت بیا نیستم بای |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sadradin - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ)pasbag نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۴ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: نزارید سنجش حقتون رو بخوره . اعتراض بزنید.درصد واسه چی میگیرید باید قعلا اعتراض کنید . با نظر شما در مورد تست ۵۱ مهندسی نرم افزار ۱۰۰ درصد موافقم !! کجا باید اعتراض کرد ؟!!
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - ka arman - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ق.ظ)maryam.z نوشته شده توسط: خواهش میکنم یه نفر جواب ما روهم بده دوباره درصدامو میگم دوست عزیز امسال هیچی معلوم نیست به خاطره همینه که کسی جواب نمیده... توصیه می کنم اینقدر به فکر رتبه نباشید چون جز عصبی شدن و حرص خوردن چیزی نداره پس سعی کنید به کارای دیگتون برسید... امیدتون به خدا باشه ایشالا که قبول میشید... |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - abji22 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ق.ظ)daneshjo نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ)mrdkmrdk نوشته شده توسط: سلام به همگی.سلام دوست عزیز از همین حالا تبریک میگم تا روز جواب های نهایی ایشون جدی میگن؟شبکه ۴تا ![]() پایگاه ۶تاش؟
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - ka arman - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ب.ظ)sadradin نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ)pasbag نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۴ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: تست ۵۱ دوستان ۵۱ که درسته گزینه ۲ میشه دیگه... تو دفترچه A گزینه ۲ مطابق با توضیحات دوستمونه... |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - pasbag - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ب.ظ
زیان حدودا ۱۰ مشترک که واقعا متاسف شدم ۲۵ تخصصی حدودا ۵۲ معماری ۲۲ خیلی بد شد دوستان در مورد رتبه من نظری ندارند؟ |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - مهندس خانم - ۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۹ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط:منم با ۴۲ موافقم o(1) امکان نداره!!!(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۴ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: نزارید سنجش حقتون رو بخوره . اعتراض بزنید.درصد واسه چی میگیرید باید قعلا اعتراض کنید .باهات موافقم ۴۱ ساختمان فقط ۳ درسته؟؟؟!!!!!! (۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۷ ق.ظ)Majid.. نوشته شده توسط: خدایش آسون بود.. حیف شد نخوندم.. نه اصلنم آسون نبود!!!!یعنی الان ما خنگیم ۵ ماه درس خوندیم حالا قبول نمیشیم؟؟؟آخه چرا الکی یه حرفی میزنین لج آدم دربیاد؟؟؟نه ما خوندیم خیلیم آسون نبود خداییش! |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sara88 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ب.ظ
درصدای من: زبان: ۳ مشترک: ۸ تخصصی: ۵۱ مبانی مدیریت: ۶۰ معماری: ۴۷ دوستان بنظرتون رتبم چند میشه؟ امیدی هست قبول بشم؟ |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - saeedehs - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ
سلام دوستان میدونم اینجا اوضاعی داره که کسی کار به سوال کسی نداره اما منم درصداما میگم و میپرسم که به نظرتون تو دو گرایش مختلف خدودا جچند میشم به نظرتون به خصوص به نظر سال قبلی ها من با کلیدای سنجش معماریم افت کرد بدجور زبان زیر۱۰ درصد مشترک ۲۵ تخصصی ۴۰ مدیریت ۴۷ معماری ۱۰ ![]() فکرکنم امسال میانگین درصد مدیریت بالاباشه و ۴۷ درصد من اونقدا ارزش نداشته باشه (۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ب.ظ)sara88 نوشته شده توسط: درصدای من: به نظرم چون معماری رو خوب زدید مشترک را جبران میکنه تخصصی و مدیریت هم خوب بوده نگران نباشید |
|
Re: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sahar-it88 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ب.ظ
اینقدر بدم میاد بعضیا میدونن درصداشون خوبه بعد میان آه و ناله میکنن هرکس درس خونده تا یه حدودی میدونه چه درصدایی خوبه. دیگه داره از جو مانشت بدم میاد.منظورم شخص خاصی نبود این چند روز خیلی از این موردا دیدم یعنی وقتی یکی میاد اینجوری میگه دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my ST18i using Tapatalk 2 |
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sahar_rostami2 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ب.ظ
سوال ۶۸ مدیریت باید حذف شه...به نظرم منظور سوال این بوده کدام گزینه غلط است چون ۳تا گزینه ۱ ۲ ۴ درستن هر ۳تا..کجا باید اعتراض کنیم؟البته من سر جلسه اینو فهمیدمو سوالو جواب ندادم اما به هر حال باید حذف شه.. |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - abji22 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ)setareh70 نوشته شده توسط: زبان ۵۰% یا خدا اینا کین؟شما ها چرا قبلا نبودید؟ ![]() بچه های خودمونی کجان؟چرا درصد نمیزارید؟
|
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sahar_rostami2 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ ب.ظ
توو سایت سنجش کدوم قسمت باید بریم واسه اعتراض؟من چیزی نمیبینم اونجا!! |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - hamid1989 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ ب.ظ
اهل فن یه نظر به درصدا من بندازین آیا روزانه جایی میتونم؟؟؟ زبان ۲۴ مشترک ۱۴ مدیریت ۲۷ تخصصی ۴۴ معماری ۵۵ |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - neda.h - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ب.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط: اینقدر بدم میاد بعضیا میدونن درصداشون خوبه بعد میان آه و ناله میکنن هرکس درس خونده تا یه حدودی میدونه چه درصدایی خوبه. دیگه داره از جو مانشت بدم میاد.منظورم شخص خاصی نبود این چند روز خیلی از این موردا دیدم یعنی وقتی یکی میاد اینجوری میگه دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار حق با شماست من تأیید می کنم امسال جو مانشت جو بدیه بچه های پارسال فرق داشتن ولی بعضیا هم با درصدایی که تو یه نگاه به نظر من و شما خوب میان، بازم ناراحت و نگرانن. چون مثل همه، انتظار بیشتری داشتن. و البته موضوع اصلی اینه که هنوز باور نمی کنن و خیالشون راحت نیست که اوضاع خوبی دارن من سوالای دفترچه های A و C رو مقایسه کردم. چندتاشون فرق می کنن. پس این حرف که بعضیا میگن امسال همه دفترچه ها یکی بوده و فرق ندارن منتفیه حالا چرا امسال ففط یه کلید دادن نمی دونم ولی بچه هایی که دفترچشون A نیست و درصد حساب کردن، چجور حساب کردن وقتی دفترچه ی D هم واسه دانلود نیست؟ (حالا اونایی که همه ی جواباشون یادشونه(!!) بماند) |