تالار گفتمان مانشت
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - melika12345 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ب.ظ

اره منم زدم جفتش

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ)hrh_fourtyseven نوشته شده توسط:  ای بابا!
خیلی ناراحتم بچه ها
سوالا خیلی آسون بود!
نمی دونم چرا استرس گرفتم.استرس باعث شد نیم ساعت اول رو نابود کنم .آخرش کلی وقت کم آوردم. تازه از بدشانسی جواب دادن رو از پایگاه شروع کردم که باعث شد وقتم نابود بشه
این همه شبکه خوندم فقط رسیدم ۱ سوال جواب بدم در حالی که مطمئنم همه ی سوالاشو بلد بودم!!!!
این چه مسخره بازی ایه آخه که نمی ذارن سوالا رو بیاریم بیرون؟! مثلا به چه دردشون می خوره سوالا؟!!

بحث انحصار و ایناس

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - hrh_fourtyseven - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۷ ب.ظ)tanhatarin نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ)viase نوشته شده توسط:  بچه ها، hash جوابش چی میشد؟

=========
چون ۳تا گره هاش سرجاشون بودن
هر ترکیبی از اون ۳تا میشد انتخاب کر

۶حالت
چون گزینه دیگه ۰ ۲ ۴ بود من دیگه بررسی نکردم زدم ۸
وجواب ۸بود

منم هر چی شمردم شد ۶ تا!
ولی ۸ رو زدم.
شانس که نداریم حالا صاف همین سوال غلطه حذفش می کنن!

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - tararezaei - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:  بچه ها اون سواله قانون طلایی طراحی واسط چی میشد؟کدوم جزو قوانین نبود؟

من از کتاب اسلام ناظمی که خوندم سه تا گزینه سازگاری کاربر کاهش بار از کارب و کنترل به کاربر درسته فک
ازین ۱۰۰درصد مطمینم

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - sahar salehi - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط:  خواهشا یکی بگه اون سوال نقص صفحه اشتباه نبود؟
منم ۷۲ به دست آوردم
اشتباه بود. باید تعداد قاب صفحه ای که به فرایند تخصیص داده رو ام می داد.

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ب.ظ)af44 نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ)a.r نوشته شده توسط:  ذوستانی که هوش زدن جواب بدن،ایا جوابام درستن
۱/یه سوال رو که زدم عمل عامل باعث نمیشه محیط پ
ویا بشه.
۲/سوال رنگ آمیز یارضای محدودیت ۵ میشه

اولی دزسته
دومی میشه ۴ هم تو راهیان بود هم مقسمی
اره دوتا میشد

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ)a.r نوشته شده توسط:  ذوستانی که هوش زدن جواب بدن،ایا جوابام درستن
۱/یه سوال رو که زدم عمل عامل باعث نمیشه محیط پویا بشه.

۲ سمت راست ترین بود فک کنم همون ۵ میشد

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - sahar_rostami2 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۹ ب.ظ

اگه درجه ای حل میکردی میشد ۵،با حداقل مقدار هم میشد ۴،پس اولویتشون یکیه

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - melika12345 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۹ ب.ظ

من سوال رنگ امیزیو زدم ۴ و ۵ با احتمال مساوی

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ

با ۳ قاب بود تویه جوابا فقط برا ۴ تا نبود

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - af44 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ)a.r نوشته شده توسط:  ذوستانی که هوش زدن جواب بدن،ایا جوابام درستن

۲ سمت راست ترین بود فک کنم همون ۵ میشد
۴ میشه اونو مطمئنم

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - sahar salehi - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۱ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ)a.r نوشته شده توسط:  ذوستانی که هوش زدن جواب بدن،ایا جوابام درستن
منم همینا رو زدم.
اگه محیط فقط در اثر عمل عامل تغییر کنه راهبردی می شه نه پویا.

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - afrooz-OMD - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ

اینطور که معلومه
همه بچه های آی تی مانشت قبولن Smile
بچه ها منتظر درصدا و میانگین خوبتون هستم

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ

با صحبت دوستان تخصصی ۱۰ درصد هم بشم جای شکرش باقیه

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - a.r - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ

سیستم عاملیا?
۱/یکیش که میشد پردازش های rr باید تو یه ببرش انجام بشن تا مثه fcfs بشه.
۲/یه سوالش که همون rr بود برابر انتظار f4=9و f2=10.
۳/ سوال lru که تعدادقاب رو نداده بود ولی من واسه سه قاب ۱۲ بدست اوردم و واسه ۴ قاب حساب کردم که جوابش تو گزینه ها نبود