|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - melika12345 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ب.ظ
اره منم زدم جفتش |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ)hrh_fourtyseven نوشته شده توسط: ای بابا! بحث انحصار و ایناس |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - hrh_fourtyseven - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۷ ب.ظ)tanhatarin نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ)viase نوشته شده توسط: بچه ها، hash جوابش چی میشد؟ منم هر چی شمردم شد ۶ تا! ولی ۸ رو زدم. شانس که نداریم حالا صاف همین سوال غلطه حذفش می کنن! |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - tararezaei - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: بچه ها اون سواله قانون طلایی طراحی واسط چی میشد؟کدوم جزو قوانین نبود؟ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - sahar salehi - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط: خواهشا یکی بگه اون سوال نقص صفحه اشتباه نبود؟اشتباه بود. باید تعداد قاب صفحه ای که به فرایند تخصیص داده رو ام می داد. |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ب.ظ)af44 نوشته شده توسط:اره دوتا میشد(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ)a.r نوشته شده توسط: ذوستانی که هوش زدن جواب بدن،ایا جوابام درستن |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ)a.r نوشته شده توسط: ذوستانی که هوش زدن جواب بدن،ایا جوابام درستن ۲ سمت راست ترین بود فک کنم همون ۵ میشد |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - sahar_rostami2 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۹ ب.ظ
اگه درجه ای حل میکردی میشد ۵،با حداقل مقدار هم میشد ۴،پس اولویتشون یکیه |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - melika12345 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۹ ب.ظ
من سوال رنگ امیزیو زدم ۴ و ۵ با احتمال مساوی |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ
با ۳ قاب بود تویه جوابا فقط برا ۴ تا نبود |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - af44 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:۴ میشه اونو مطمئنم(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ)a.r نوشته شده توسط: ذوستانی که هوش زدن جواب بدن،ایا جوابام درستن |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - sahar salehi - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۱ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ)a.r نوشته شده توسط: ذوستانی که هوش زدن جواب بدن،ایا جوابام درستنمنم همینا رو زدم. اگه محیط فقط در اثر عمل عامل تغییر کنه راهبردی می شه نه پویا. |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - afrooz-OMD - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ
اینطور که معلومه همه بچه های آی تی مانشت قبولن ![]() بچه ها منتظر درصدا و میانگین خوبتون هستم |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ
با صحبت دوستان تخصصی ۱۰ درصد هم بشم جای شکرش باقیه |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - a.r - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ
سیستم عاملیا? ۱/یکیش که میشد پردازش های rr باید تو یه ببرش انجام بشن تا مثه fcfs بشه. ۲/یه سوالش که همون rr بود برابر انتظار f4=9و f2=10. ۳/ سوال lru که تعدادقاب رو نداده بود ولی من واسه سه قاب ۱۲ بدست اوردم و واسه ۴ قاب حساب کردم که جوابش تو گزینه ها نبود |