|
|
فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - نسخهی قابل چاپ |
RE: فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - Nesyan - 28 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ب.ظ
(۲۷ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ب.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط:این فیلمو که معرفی کردین، من رفتم دیدمش(27 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط:amelie ![]() تمام مدت میگفتم این حتما اون فیلمی که تعریفشو میکردن نیست!!!!!!!!! ![]() ![]() اصلا از فیلمایی که راوی داره خوشم نمیاد و فهمیدم چقدر از زبان فرانسه بدم میاد. در کل هیچ جذابیتی فیلمه نداشت
|
RE: فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - Sadi_gh - 28 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ب.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: من کلا زیاد فیلم نمیبینم؛ به به خیلی هم عالی .تبریک میگم هم سلیقه ایم. من عاشق داوینچی ام هرچی که بهش مربوط باشه. الان بهت یه سریال پیشنهاد میکنم که این عید ینی حالششوووووووووووو ببری ![]() مطمئنن سریال Davinci Demons رو ندیدی. ۲تا فصلش اومده حتماً حتماً ببین لذت میبری. من که عاشقشم ![]() ![]() (۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ب.ظ)Nesyan نوشته شده توسط:(27 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ب.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط:این فیلمو که معرفی کردین، من رفتم دیدمش(27 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط:amelie اینو من هنوز ندیدم یکی از بچه ها پیشنهاد داده بود منم گذاشتم تو لیست که دانلود کنم ![]() این یکی رو ندیده بگیرید. ![]() ولی مطمئناً از بقیه فیلم ها لذت خواهی برد. ۱- Inception که فوق العادست. فکر کنم بیشتر از ده بار دیدم تو این چندسال ۲- In time 2012 ، موضوعش فوق العادست ۳- Looper 2012 ، یه فیلم متفاوت و قشنگ و تخیلی ۴- The-Shawshank-Redemption ، که باید اول لیست مینوشتمش Wink عااااااااااااااااااااالی ۵-Django Unchained 2012 ، بهترین فیلم کابویی و رومنس ۶-Les Miserables 2012 ، بینوایان ، فوق العاده احساسی ۷- Now You See Me 2013 ، بهترین تو حوزه و سبک شعبده بازی ۸- The Lincoln Lawyer 2011 ، فیلم قشنگ با سبک وکیل و دادگاه ۹- Edge of Tomorrow 2014 ، وااااااااااااای که عاشقشم. حتما ببینید توصیه اکید.تخیلی ،داستان فوق العاده ۱۰- Notebook ، عاشقااااااانه محشر. |
|
فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - iammiti - 28 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۳۹ ب.ظ
دیدم بحث شده سر inception گفتم بهتون بگم : به حلقه دی کاپریو دقت کنین...وقتی که بیداره حلقه نداره :دی (دوباره فیلم ببینین تا اخرش ببینین بیداره یا خواب ) Good Will Hunting هم ببینید (از بن افلک متنفرم ولی خیلی تو این فیلم خوبه ) |
RE: فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - Sadi_gh - 28 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۱۲ ب.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۳۹ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: دیدم بحث شده سر inception گفتم بهتون بگم : اینی که میگی رو دقت نکرده بودم تو اینسپشن ولی واقعاً نکته ظریفی بووووووود آفرین ![]() و اما یه تفاهم داریم سر بن افلک. ینی متنفرم ازش... فیلم Gone Girl رو دیدی؟؟ ینی لذت میبردم از بلایی که سرش اومد تو فیلم .... ![]() حتماً ببینش خیلی خوبه. Good Will Hunting رو ندیدم
|
فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - iammiti - 28 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۱۲ ب.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط: فیلم Gone Girl رو دیدی؟؟دیدم..دید قشنگی نسبت به ازدواج بهم داد... این لیستی که دادین جای eternal sunshine of spotless mind حسابی خالیه :دی البته من فقط ۴ دوس دارم بقیه زیاد نه |
|
RE: فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - neilabak - 28 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۱۰ ب.ظ
دوستان به شدت توصیه میشه whiplash رو ببینید !عالیه .اصن دیدم دلم میوخواست چند ساعت فریاد بزنم! اگه دنبال فیلمی در مورد اراده هستید حتما ببینید |
فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - explorer - 28 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۲۹ ب.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۱۰ ب.ظ)neilabak نوشته شده توسط: دوستان به شدت توصیه میشه whiplash رو ببینید !عالیه .اصن دیدم دلم میوخواست چند ساعت فریاد بزنم! اگه دنبال فیلمی در مورد اراده هستید حتما ببینید شخصیت مربیه خیلی باحاله. اصلا انگار بازیگرش رو ساخته بودن که بیاد همین نقشو بازی کنه. |
|
فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - alim93 - 01 فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۰۹ ق.ظ
فیلم the shining قشنگه فیلم"آژانس شیشه ای " رو بعد چندین سال چندباره دیدم.از نظر من فیلمی تحسین برانگیزه... |
|
فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - dokhtare payiz - 01 فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۱۳ ب.ظ
دیکتاتور حرف نداره |
RE: فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - Nesyan - 01 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۵۲ ب.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۱۰ ب.ظ)neilabak نوشته شده توسط: دوستان به شدت توصیه میشه whiplash رو ببینید !عالیه .اصن دیدم دلم میوخواست چند ساعت فریاد بزنم! اگه دنبال فیلمی در مورد اراده هستید حتما ببینیدمرسی بخاطر فیلم خوبی که معرفی کردین، عالی بود ![]() یه فیلم دیگم بود، اسمش یادم نمیاد، پسره ژیمیناستیک کار بود رفت پیش یه پیرمرد تو پمپ بنزین. اونم خیلی خوبه! دیگه از این دست فیلما سراغ ندارین ؟ |
فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - Menrva - 01 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ب.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ب.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط: ۶-Les Miserables 2012 ، بینوایان ، فوق العاده احساسی لینک رایگانش رو دارین؟ هرچی سرچ میکنم میگه اشتراک ویژه پرسرعت میخواد.. |
RE: فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - Sadi_gh - 02 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ ق.ظ
(۰۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط:(28 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ب.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط: ۶-Les Miserables 2012 ، بینوایان ، فوق العاده احساسی سلام به نظر من هرفیلمی که میخوایید دانلود کنید با تورنت خیلی راحت تر و سریع تر میشه براتون اگه با توررنت کار نکردید. فقط کافیه برنامه Bittorrent رو دانلود کنید بعد فایل تورنت فیلم مورد نظرتون رو باهاش باز کنید تا دانلود چیزی که مهمه seed/peer تورنت مورد نظر هستش که هرچه بیشتر باشن دانلودتون سریع تر و امن تر خواهد بود اینم لینک فیلم بینوایان ۷۲۰P هستش حجمش هم ۲/۲۰G هستش: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - Behzad TP - 02 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۵۴ ق.ظ
من برای دانلود از تورنت برنامه QBitTorrent را توصیه می کنم. سرعتش بیشتره. برای دانلود فیلم از طریق تورنت وبسایت زیر را هم توصیه می کنم: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - Sadi_gh - 02 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۰۹ ق.ظ
(۰۲ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۵۴ ق.ظ)Behzad TP نوشته شده توسط: من برای دانلود از تورنت برنامه QBitTorrent را توصیه می کنم. سرعتش بیشتره. این همون سایت معروف yify هستش. منم اکثراً فیلم هارو از این برمیدارم چون هم سایز فیلم هاش کمه و الگوریتم فشرده سازی فیلم هاشونم قویه چون باحجم کم کیفیتشون عالیه ولی یه خورده دیرتر از بقیه سایت ها فیلم اکران جدید رو میذاره ولی به صبر کردنش میارزه
|
فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - Behzad TP - 02 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ ق.ظ
(۰۲ فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۰۹ ق.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط: ولی یه خورده دیرتر از بقیه سایت ها فیلم اکران جدید رو میذاره ولی به صبر کردنش میارزه آره درسته. برای کسائی که اهل فیلم به روز دیدن هستن زیاد مناسب نیس البته شما که می دونید ولی برای دوستان دیگه یه سایت تورنت جامع تر معرفی می کنم: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. من اکثر فیلم هارو از اینجا دانلود می کنم. |